Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 778.
-
έχεις ξεκλειδώσει Bootloader? Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
την τελευταία βάλε αν θες μόνο stable Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@makis.kalkanas τώρα το πήρες το τηλέφωνο; Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis.kalkanas: “καλημέρα σε xiaomi mi max μπορώ να βάλω miuo8 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” φυσικά και μπορείς Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από panais1389: “Μερικά από χαρακτηριστικά του Xiaomi Mi 6. Το θετικό είναι η υποστήριξη της μπάντας 20 για χρήστες της Wind στην επαρχία.!!!gsmarena_002.jpg” Ois δεν βλέπω και με ανησυχεί... αν έχει υψηλών ppi οθόνη και ois πιστεύω θα είναι ότι καλύτερο έχει κυκλοφορήσει... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
βαλε αλλη μπαταρία και θα παιξει... ειναι διαδικασία.. αλλα ☺️ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
@gkalen η 7.3.16 σε mi5s κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο είχα έως τώρα.... ευχαριστούμε Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
δύσκολα θα φύγω απο την 7.3.16 είναι καταπληκτική... Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
Παράθεση από salaminomachos: “Καλησπερα σε ολους σας Μπορω να εχω ασυρματη επαφη του τηλεφωνου με την τηλεοραση? Επειδη εχω φορτωσει το KODI στο τηλεφωνο , και η Sony Smart TV που εχω , δεν εχει το Kodi , μπορω να βλεπω ασυρματα τα videos? Ευχαριστω” αν είναι smart tv αν έχεις την δυνατότητα να εγκαταστήσεις εκεί το kodi. Αυτο που θέλεις γίνεται απο εδω: cloud.tapatalk.com/s/58d56b8dd…17-03-24-08-51-35-901.mp4 Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Ok ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” μόλις πάρω τα άλλα θα ασχοληθώ ... όμως τα άλλα έχουν και ρύθμιση focus πάνω κτλ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “@apsogos4ever Μιας και το δοκίμασες βρήκες καμία εφαρμογή με αγγλικά συμβατή με το vr της xiaomi. Εγώ δεν τα κατάφερα να βρω. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” τα είχα δανεικά και δεν πρόλαβα να ασχολειθώ Sent from my MI 5s using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Με το καλό να το παραλάβης καλορίζικο. Εγώ πήρα το VR 3D glass το απλό για τις μικρές. Αλλά απογοητεύτηκα γιατί η εφαρμογή είναι στα Κινέζικα. Ελπίζω σε εσένα να είναι στα Αγγλικά και συμβατή με άλλες εφαρμογές.” το δοκίμασα αυτό που πήρες... ωραίο αλλά αυτό που πήρα σε απότομες κινήσεις έχει ολόκληρο σύστημα για να μην χάνει σε latency. Sent from my MI 5s using Tapatalk