Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 143.

• Αλλαγή συσκευής

marabu - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλημέρα στην κοινότητα είμαι κάτοχος Poco x3 nfc . Ενδιαφέρομαι να αλλάξω συσκευή , σε αντίστοιχο budget τι θα προτείνατε;;

• Συσκευές Stock Android

marabu - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καλησπέρα στην παρέα . Γνωρίζει κάποιος εάν εξακολουθούν να βγαίνουν συσκευές με stock android; Και αν ναι υπάρχει κάποια να προτείνετε;

• Καλημέρα στην παρέα , επειδή το θέμα με το wallet έχει καταντήσει κουραστικό. Για να περάσουμε πάλι official rom χρησιμοποιούμε mi flash tool ;

• Mi tv mssp2 32" custom rom

marabu - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Μπορούμε να βάλουμε custom ROM σε αυτή την συσκευή; Έχει βρει κανείς custom rom ; Έχω κάνει αναζήτηση αλλά δεν έχω βγάλει άκρη.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από marabu: “format data να κάνουμε αφού κάνουμε unlock μέσα από το recovery της official; ” Unlock του Bootloader δεν μπορείς να κάνεις με το recovery της ROM. Θα πρέπει να ακολουθήσεις αυτό τον οδηγό ΕΔΩ >> Πλήρης οδηγός για το ξεκλείδωμα του Bootloader : Οδηγίες, αντιμετώπιση προβλημάτων και συμβουλές - News by Xiaomi Miui Hellas (xiaomi-miui.gr) ” Λάθος διατύπωση έκανα, unlock θα κάνω με το mi unlock. Format data να κάνω μετά το unlock μέσω του recovery της o…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από johnagelos: “Μπορώ να την κάνω εγκατάσταση με recovery ? ” Μπορείς να δοκιμάσεις εάν έχεις την πιο πρόσφατη έκδοση του TWRP για την συσκευή σου, και εάν έχεις κάποιο πρόβλημα τότε απλά κάνεις Extract το Zip στο PC και και τρέχεις τo αντίστοιχo bat αρχείo σε Fastboot Mode. Το flash της XTRV σε Fastboot γίνεται πολύ απλά. - Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM. - To κάνεις extract στο PC σου - Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου…

• NasDriver Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!!!!! Ευχαριστούμε πολύ για την πολύτιμη βοήθεια σας μέσα στο forum!!!!!

• Δεν είμαι πολύ σίγουρος εάν η google δίνει την stock έκδοση στους κατασκευαστές για να εξελίξουν την αντίστοιχη δική τους , λογικά η stock που προωθεί μέσω των κατασκευαστών στα android one είναι άλλη έκδοση. Σε αυτή την απορία μπορούν να μας πουν την γνώμη τους οι διαχειριστές του forum που έχουν γνώση της δομής του android.

• Μύλος φίλε stnatza , περιμένουμε....μόνο αυτό ξέρουμε!!!! Το θετικό είναι ότι η συσκευή λειτουργεί απροβλημάτιστα εκτός από ένα προβληματάκι στο wifi το όποιο έλυσα... Έχω διαβάσει ένα κάρο άρθρα και ακόμη δεν έχω καταλάβει ποιος είναι υπεύθυνος για τα updtae στην συσκευή μας.... η google ή η xioami;

• bagb88 Εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάτι στο δικό μου global που έχω.

• Σπασμένη οθόνη

marabu - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ!!!! Καλές γιορτές!!!!

• Σπασμένη οθόνη

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Προτιμάμε πωλητή στο AliExpress με πολλές πωλήσεις και κριτικές κοντά στο 5 ή 4,9. Αποφεύγουμε αγορές για οθόνη κάτω από 15€ και διαβάζουμε ακριβώς τα χαρακτηριστικά που μας δίνει ο πωλητής πχ ανάλυση κ.τ.λ θα μου χρειαστεί σε μελλοντικό dispute που ίσως κάνω. Εάν είναι πάνω από 21,99€ θα προτιμήσω να την αγοράσω από Ελλάδα λόγω τελωνείου μπορεί να μου βγει ακριβότερη εάν την αγοράσω από το εξωτερικό... ” Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!!!Είδα στο ali express ότι υπάρχουν…

• Σπασμένη οθόνη

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Snapdragon 625 Global 32GB/64GB LCD Display Touch Screen Digitizer Assembly + frame For Xiaomi Redmi Note 4X (Πάντα αλλάζεις όλο το πακέτο , μαζί με το frame...) ” Καλημέρα και από εμένα , έψαξα λίγο και εγώ για να αλλάξω την οθόνη μου βλέπω ότι υπάρχουν διάφορες OEM .....μήπως έχει κάποιος άποψη τι να προτιμήσουμε;

• Παράθεση από MIUI_ART: “α υποθέσω πως εσείς που έχετε πρόβλημα με καθυστερήσεις είχατε κάνει Format Data όταν πήγατε από Original ROM στην δική μας Custom, και είχατε κάνει Factory Reset όταν αλλάξαμε Source από Global ROM σε China/xiaomi.eu. ” mido και εγώ....οι καθυστερήσεις και η λευκή οθόνη εξακολουθεί παρότι έχω κάνει format data και factory reset!!!! Κάτι δεν πάει καλά μετά την αλλαγή της source , ποτέ δεν είχα τέτοιου είδους προβλήματα.!! Το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια..... ΣΑΣ ΕΥΧ…

• Περασμένη arwma σε mido με την προηγούμενη dev , στην προσπάθεια να μπω στο ξυπνητήρι από την αρχική οθόνη δεν μπαίνει και βγαίνει το εξής σφάλμα με σύνοψη java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.android.deskclock/com.android.deskclock.DeskClockTabActivity}: java.lang.IllegalStateException: You need to use a miui theme (or descendant) with this activity. at android.app.ActivityThread.performLaunchActivity(ActivityThread.java:2747) at android.app.ActivityThread.hand…

• Παράθεση από diaselo: “@amavroudis Miui 9 τελευταία version Δεν την έχω περάσει ακόμα. Ρωτάω για να ξέρω. ” diaselo σου είπα να την περάσεις από πάνω χωρίς factory reset....μπαίνεις twrp κάνεις wipe dalvik / art cache & data όχι το system ...reboοτ στο twrp και φλασάρεις την νέα rom.....Έκανα την ίδια διαδικασία και δουλεύει ρολόι

• Παράθεση από vayio: “Παράθεση από marabu: “Στο δικό μου mido την πέρασα πάνω από την παλιά μόνο με τα wipe χωρίς factory reset και όλα πήγαν καλά!! ” Εκανες και wipe system? Γιατί ειπώθηκε παραπάνω οτι ίσως βοηθάει στη μπαταρία... ” Όχι το system , την μπαταρία την βλέπω πολύ καλή..... από την καλύτερη απόδοση που έχω δει στο mido μου!!! Έαν βάλεις την aroma κάνει όλα τα wipe μετά την εγκατάσταση μόνη της

• Παράθεση από diaselo: “@MIUI_ART υπάρχει περίπτωση bootloop σε Mido; ” Στο δικό μου mido την πέρασα πάνω από την παλιά μόνο με τα wipe χωρίς factory reset και όλα πήγαν καλά!!

• Παιδιά και εγώ στο mido 'καθαρή¨ εγκατάσταση μετά από format data όλα τα wipe και factory reset , προβλήματα δεν έχω, ούτε freezeαρισματα, η συσκευή πετάει , το γνωστό προβληματάκι με την εικόνα που επιλέγω σαν ταπετσαρία στην αρχική οθόνη που μετά από boot χάνεται. Στο lightroom cc που έχω εγκαταστήσεί δεν μου ανοίγει την κάμερα μέσα από την εφαρμογή πράγμα που πιστεύω ότι έχει να κάνει με bug της εφαρμογής Η κατανάλωση μπαταρίας από τις καλύτερες που έχω δει στο mido μου!!!!!

• Παράθεση από sonymegas: “Ησουν τυχερός τελικά και εγώ mido έχω το redmi note 4 sd και έχω 2 bugs.. Παράθεση από MyLord: “Πέρασα κι εγώ την aroma στο mido και μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Δύο πράγματα που με "ενοχλούν" είναι πρώτα ότι όταν πάω να ανοίξω το κινητό με διπλό κλικ στην οθόνη ή από το κουμπί μου βγάζει πριν το μοτίβο το σπαστικό slide unlock και η επιλογή να το απενεργοποιήσω στις επιλογές προγραμματιστή δεν είναι ενεργή. Και δεύτερο ότι δεν έχει ή τουλάχιστον …