Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 143.

• Παράθεση από Loxias: “Εκανα την ενημερωση σε mido και τωρα οταν παω να κλεισω μια μια της εφαρμογες δεν το κανει και παραμενουν ενεργες στο παρασκηνιο, Ο μονος τροπος να κλεισουν ειναι να τις κλεισω ολες μαζι με το Χ!Υπαρχει καμια ρυθμιση? ” Επιβεβαιώνω και εγώ το ίδιο πρόβλημα μετά την τελευταία αναβάθμιση της dev σε mido.

• 100.gif Χρόνια πολλά!!!!!!!! Χρόνια δημιουργικά!!!!!

• Σε mido αναβάθμιση από της προηγούμενης εβδομάδας, προσαρμοσμένη εγκατάσταση με super user.Την πέρασα σήμερα πρωί , μετά την εγκατάσταση και κατά την διάρκεια αντιγραφής του zip της rom στην sd ξαφνική απενεργοποίηση

• Όπως πάντα.....θεά!!! Η βοήθεια σου υπερπολύτιμη. Σε ευχαριστούμε πολύ εμείς οι κοινοί θνητοί!

• off topic....... Ειρήνη σοβαρό πρόβλημα!! όλα εύκολα θα τα καταφέρω αλλά δεν έχω νύχι να ανοίξω το καπάκι!!!

• Παράθεση από XiaomiNewbie: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από marabu: “Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το είχα φανταστεί.....και τώρα που το σκέφτομαι ξεκίνησε να τι κάνει με την τελευταία θήκη. Θα τσεκάρω και τα ξαναλέμε!!! ” Έχει συμβεί πολλές φορές από θήκες που πιέζουν τα πλήκτρα και ειδικά το Power...=> ΑΝΕΞΗΓΗΤΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ” Πολλές φορές κοιτάμε ένα πρόβλημα από την χειρότερη πλευρά του ενώ μπορεί να είναι κάτι απλό .. 100.gif ” MIUI_ART Πως τσεκάρουμε το θέμα σαν solved;

• Τελικά ο φίλος από Λάρισα πέτυχε διάνα....η χαζοθήκη έφταιγε!!! Δεν μου τo έκανε συχνά για να το καταλάβω...

• Αυτό να σου πω την αλήθεια δεν το είχα φανταστεί.....και τώρα που το σκέφτομαι ξεκίνησε να τι κάνει με την τελευταία θήκη. Θα τσεκάρω και τα ξαναλέμε!!!

• George Kaggelaris Ευχαριστώ πολύ.....!!! Δεν ξεχνώ....χρωστώ μπύρα!!!!

• Καλήμερα Γιώργη....πρωινός πρωινός!!1!! Πιθανών να είναι πρόβλημα τροφοδοσίας ( πράγμα το οποίο είναι ανεξήγητο γιατί η συσκευή δεν έχει φάει πτώση), περιμένω κάποια πρόταση για τεχνικό για διερεύνηση.

• Μια πρόταση offline (για μην φανεί και διαφήμιση )για τεχνικό; Ευχαριστώ για πολλοστή φορά αδέρφια..η προσφορά σας σε εμάς τους κοινούς θνητούς είναι υπερπολύτιμη !!!

• Δεν κάνει επανεκκίνηση... κλείνει εντελώς!! Υποπτεύομαι και εγώ ότι κάτι συμβαίνει με την τροφοδοσία γι' αυτό και άλλαξα μπαταρία...... δεν μας έχει πέσει ποτέ από τα χέρια είχε και τις θήκες για παν ενδεχόμενο αλλά......!!

• Ευχαριστώ πολύ αδελφέ

• Το σετάρισα από την αρχή

• Σημείωση...απενεργοποίηση οχι επανεκκίνηση.. Είμαι εκτός για screenshot....Δεν έχω βάλει miui 9.. Αυτή την στιγμή του έχω βάλει την τελευταία official stable 8.5.1.0 νομίζω Όπως προανέφερα το πρόβλημα εμφανίζετε και με την xtrv και με την officoal stable που πέρασα.. Την official την πέρασα καθαρά με mi flash , μόλις φτάσω σπίτι θα κατεβάσω screenshot =============== Νοε 15th 2017, 4:57pm =============== ...

• Χαιρετώ την κοινότητα... Η σύζυγος μου είναι κάτοχος ενός Redmi note 2 το οποίο είχα εγώ πριν και το οποίο δούλευε ρολόι ( αναβαθμίστηκα εγώ πλέον έχω ένα mido ) Ανεξηγήτως το τελευταίο δίμηνο απενεργοποίειται στο ξαφνικό χωρίς να έχει φάει καμμιά πτώση ενώ η μπαταρία μπορεί να είναι και στα 3/4... Πρώτο βήμα ήταν να αλλάξω rom μήπως τραβάει κάποιο ζόρι....ΤΖΙΦΟΣ Δεύτερο βήμα αλλαγή μπαταρίας με νέα γνήσια,,,ΤΖΙΦΟΣ Τρίτο βήμα έβαλα official rom ΤΖΙΦΟΣ!!! Το πρόβλημα εξακολουθεί....... Καμμιά ιδέ…

• Παράθεση από george_1: “Καλημέρα ... Θα ήθελα να ρωτήσω αν το Note 4 υποστηρίζει την λειτουργία να ανοίγει η οθόνη αυτόματα (όπως το Note 3) όταν χρησιμοποιούμε θήκη τύπου flip ... Ευχαριστώ... ” Πηγαίνεις....Ρυθμίσεις->Κλείδωμα οθόνης & κωδικός->Προχωρημένες ρυθμίσεις->Λειτουργία έξυπνης θήκης Δεν ξέρω αν λειτουργεί δεν την έχω χρησιμοποίησει.!! =============== Ιουλ 25th 2017, 12:32pm =============== Παράθεση από george_1: “Σόρρυ αλλά έχω μπερδευτεί ... Ποιά έκδοση της developer χρησιμοποιούμε …

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Malachaskos: “καλησπέρα είμαι με official global. Περιμένω να ξεκλειδώσω απλά θέλω να ρωτήσω αν πρέπει να αλλάξω ΡΟΜ για να ξεκλειδώσω ? ” Εγώ ξεκλείδωσα με official global , λογικά θα ξεκλειδώσεις και εσύ... Ανέβασε κσι ένα screenshot από τα σχετικά να δούμε ότι έχεις official και όχι μαϊμού! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk !

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από azuli: “Παράθεση από geoanto555: “Ωραια τα λες αλλα η εκφραση σου επιμενει να ειναι λαθος. Προβλημα του σιγουρα ειναι κ στο ειπε. Το να συνεχιζεις ομως να το λες δεν το βρισκω σωστο και καλα ειναι να σταματησει. Οσο για το ερωτημα σου νομιζω πηρες την απαντηση σου. Το δικο μας ειναι custom ,οποτε εχει καποιες αλλαγες μεσα... Η νεαoff εκδοση δεν ξερω τι εχει γι αυτο δεν μπορω να σου απαντησω. Βαζεις κ κρινεις ποιο σου κανει... Αυτα τα ολιγα.. Οποιοδηποτε αλλο μηνυμα offtopic θα σβηνε…