Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.

• Παράθεση από Tseligas2000: “Σε kenzo μια χαρα ολα απο την αρχη. Μονο στην επαναφορα ρυθμησεων που εκανα απο το mi cloud δεν επανεφερε 3--4 εφαρμογες, κατα τα αλλα ολα καλα μεχρι τωρα. ” Παράθεση από marabu: “Παράθεση από Tseligas2000: “Σε kenzo μια χαρα ολα απο την αρχη. Μονο στην επαναφορα ρυθμησεων που εκανα απο το mi cloud δεν επανεφερε 3--4 εφαρμογες, κατα τα αλλα ολα καλα μεχρι τωρα. ” Θα ήταν καλό να μην κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων και εφαρμογών από το cloud αλλά να στήσεις το τηλέφωνο απο …

• Το μετονόμασα σε txt για να μπορέσω να το στείλωcloud.tapatalk.com/s/59204bc616d5f/recovery.txt Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν μπορώ να το στείλω με το tapatalk δεν αναγνωρίζει το αρχείο, τι κάνω λάθος;

• ui_print RunProgramFn took 02s. Copy Dolby atmos RunProgramFn took 02s. Copying dolby.zip to Internal Storage Copy Dolby atmos Copying dolby.zip to Internal Storage package_extract_file took 00s. package_extract_file took 00s.Copy supersu ...............

• Κάπου το είδα αυτό που λες αλλά δεν θυμάμαι πως το κάνω Στο twrp το βρίσκω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από marabu: “Πώς κάνω screenshot στο twrp; ΑΚΥΡΟ το βρήκα , θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” d447d90b35b29b391cd69527eae775f3.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πώς κάνω screenshot στο twrp; ΑΚΥΡΟ το βρήκα , θα ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχοντας πέρασει την ελληνική μετά το ξεκλείδωμα , όταν πήγα να κάνω το update σε 7.5.11 μέσα από το update του miui και αφού έκανε έλεγχο της rom σταματούσε.....το προσπαθήσα μέσα από twrp και πέρασε βγάζοντας ένα error 1 στο τέλος του flashαρίσματος.Το ίδιο μου έκανε και τώρα με την 7.5.18. Η rom από όσο την έχω δουλέψει είναι ο.κ. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• No fear....!!!!! Εάν δεν πέσεις δεν θα σηκωθείς ποτέ...!!! Και εγώ το φοβόμουν , εάν ακολουθήσεις τους οδηγούς των παιδιών κατά γράμμα θα το καταφέρεις... Στην απίθανη περίπτωση που κάτι πάει στραβά θα έχεις βοήθεια , τα xiaomi είναι πολύ σκληρά για με πεθάνουν. Ότι και να κάνεις λάθος διορθώνεται. Επαναλαμβάνω ότι και εγώ τυφλός ήμουν αλλά με τους οδηγούς των παιδιών έγινα και εγώ ειδικός και το παίζω συμβουλάτορας τώρα!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Και εγώ τυφλός ήμουν αλλά τα παιδιά εδώ μέσα μου έδωσαν το φως..!!!! Κάτοχος mido και εγώ , με την βοήθεια των παιδιών το έστησα και όλα καλά!! Μην αγχώνεσαι!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αξίζει φυσικά..... !!!οποιοδήποτε πρόβλημα και αν συναντήσεις υπάρχει η κοινότητα και αυτά τα άγια παιδιά για να σε υποστηρίξουν.Μην περιμένεις από Κινέζους fix...... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό δεν είναι forum...!!! Είναι παράδεισος!!!!! Συγχαρητήρια στους καλλιτέχνες!

• Επαφες

marabu - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Δεν νομίζω να γίνετε γιατί το viber είναι αυτό που συγχρονίζεται με τις επαφές και τραβάει στοιχεία από εκεί , οι επαφές δεν τραβούν τίποτα από το viber.....

• RE: RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από marabu: “Παράθεση από giasoy: “δοκιμάζω όπως είμαι και επανέρχομαι, ευχαριστώ πολύ Edit: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36481/” Κατέβασε προηγούμενη έκδοση του mi unlock, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Υποθέτω ότι έχεις σωστούς drivers στο pc..., το βλέπει το mido; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από giasoy: “δοκιμάζω όπως είμαι και επανέρχομαι, ευχαριστώ πολύ Edit: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/36481/” Κατέβασε προηγούμενη έκδοση του mi unlock, είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

marabu - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Παράθεση από giasoy: “με την υπάρχουσα δεν κάνει ξεκλείδωμα ” Τι μήνυμα λάθους σου βγάζει το Mi Unlock Tool;” Ενδεχομένως να είναι bug της rom, δοκίμασε να βάλεις την 8.1.15.0 που δουλεύει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• O George στα εξήγησε λεπτομερώς και εγώ έτσι ξεκλείδωσα, όλα καλά θα πάνε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εγώ έχω mido και ξεκλείδωσα με την 8.1.15.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Η τελευταία global στα downloads της miui.eu είναι η 8.1.15.0, μήπως είναι fake αυτή που φοράς? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk