Εγώ ξεκλείδωσα με την global, κάνε αίτηση, αλλά κοίτα λίγο αν είναι ξεκλείδωτος ο bootloader γιατί μου φαίνεται ύποπτη η, rom Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εφόσον έχουμε βάλει ελληνική xtrv μετά από ξεκλείδωμα bootloader μεσω adb μπορούμε να κάνουμε καθαρή εγκατάσταση νεότερης rom με την γνωστή διαδικασία του mi flash ή θα έχουμε πάρεργα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο George μου επισήμανε από την αρχή του post ποιο είχα και φυσικά τον πίστεψα !!!!! Το καλό είναι ότι χθες που πήγα να βάλω την ελληνική ξεκίνησα με adb twrp του nikel που είχα ετοιμάσει όταν πήρα την συσκευή ( προετοιμασία όταν νόμιζα ότι είχα nikel ). Φυσικά όταν έβαλα reboot recovery έφαγα πόρτα....!!! Κατάλαβα ομως την αστοχία αμέσως και έβαλα του mido και ο.κ Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το δικό μου στην συσκευασία δεν ανέγραφε πουθενά τον κωδικό αυτό,μόνο το αυτοκόλλητο υπήρχε. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επανέρχομαι στο θέμα... έχω το mido ... γιατί στα downloads της xtrv αναφέρει έκδοση android 7 ενώ στα about της συσκευής αναφέρει android 6 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το αριστερό πλήκτρο λειτουργεί έτσι στις περισσότερες εφαρμογές, έτσι μπαίνεις και στις ρυθμίσεις της κάμερας. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk