Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 143.
-
Η μούντζα είναι γιατί είμαι στραβός ....!!!!Η en.miui καλά τα είχε , εγώ θα έπρεπε να είχα προσέξει όταν μπήκα μέσα και κατέβασα την αναβάθμιση ( 8.1.15.0)που μου πρότεινε o updater του rrn4 για να την περάσω χειροκίνητα ότι αυτή αφορά το mido. Το τσεκάρισμα του bootloader το έκανα με του που άνοιξα την συσκευή για τον φόβο των Ιουδαίων!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από marabu: “Από την rom που φορά έπρεπε να το καταλάβω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ο @George Kaggelaris θα το καταλάβαινε η 8.1.15.0 Official βγήκε μόνο στο mido στα nikel δεν βγήκε τέτοια έκδοση ποτέ, αλλά ο Γιώργος έχει κάνει πολύ διατριβή. ” Είδα ότι έχει snapdragon υπέθεσα ότι είναι mido , το global version μου έλεγε και αυτό κάτι αλλά η συσκευασία μου δημιούργησε αμφιβολίες. Η έκδοση της rom παρότι μπήκα στην mi να κατεβάσω…
-
Η καλύτερη λύση είναι η δικιά μας rom!!!! και δεν έχει και σαβούρα μέσα και είναι και πιο σταθερή από την official global.
-
Παράθεση από am30092003: “Ευχαριστω για τη βοήθεια παιδια!!Ο bootloader θα κλειδώσει αν βάλω την global stable? ” Την stable την ελληνική να βάλεις , την "δικιά" μας.....Είναι πιο stable!!!! Στα συν της "δικιάς" μας είναι ότι όποιο πρόβλημα και να σου δημιουργηθεί θα έχεις την υποστήριξη της κοινότητας!!
-
Παράθεση από am30092003: “Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Αν ακολουθήσω αυτόν τον οδηγο θα χρειαστώ πάλι factory reset? ” Εαν δεν έχεις πρόβλημα σοβαρό με την λειτουργία της συσκευής σου δεν χρειάζεσαι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση , αρκεί ένα factory reset μεσα από την twrp και flashάρισμα την stable. Aν πάλι κάνεις καθαρή από το mi flash σβήνουν όλα μέσα στην συσκευή σου και δεν χρειάζεσαι πάλι factory reset .... Φυσικά backup τα αρχεία σου πριν κάνεις οτιδ…
-
Παράθεση από am30092003: “Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Εχω την xtrv 7.3.30 beta .Αν θέλω να βάλω την stable μπορώ να το κάνω με τον εύκολο τρόπο που κάνω τώρα τις αναβαθμίσεις?Sorry αν έχει ειπωθεί πολλές φορές αλλά μπερδεύομαι ακόμα.Για mimax hydrogen,αν είναι εύκολο ένα λινκ τον τρόπο.Thanks. ” Μπαίνεις recovery ...κάνεις factory reset...επανεκίνηση σε recovery και flashάρεις την stable.
-
Παράθεση από echaosad: “Παράθεση από varitimos84: “1) εχεις κανουρια καρτα σιμ? Ας πουμε το πολυ 1 ετους.. 2) εχεις ενεργοποιήσει το 4g ? ” Η κάρτα είναι 2 χρονών. Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Αλλά καλού κακού θα δοκιμάσω του φίλου μου μόλις μπορέσω. το 4G είναι ενεργοποιημένο. Μήπως παίζει ρόλο και το ότι ο φίλος μου είναι με συμβόλαιο και μάλιστα εταιρικό και εγώ με καρτοκινητό ? Η θέση της κάρτας παίζει ρόλο? Δηλαδή άν είναι Στην θέση sim1 ή sim2? Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας …
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από marabu: “Τι μιλάω.....;;;;; Αγένεια......!!!!! Αυτό κατάλαβες proskope;; ” εσυ τι καταλαβες? εγω απλα απαντησαεμεις θελουμε την 8.2.1 εσυ αμα θες μην την βαζεις,κρατα την 8.1.3. αμα πιστευεις οτι αυτο ειναι αγενεια δεν μπορω να κανω τιποτα,,,και δεν χρειαζετε περισοτερη κουβεντα ευχαριστω. ” Ο.κ αδερφέ...!!!!
-
Τι μιλάω.....;;;;; Αγένεια......!!!!! Αυτό κατάλαβες proskope;;