Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 218.
-
Μόλις περάστηκε σε helium η aroma μέσω updater. Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο error και όλα δείχνουν κανονικά...
-
Σε helium η aroma με updater περάστηκε μια χαρά. Μέχρι στιγμής όλα δειχνουν οκ.
-
Περάστηκε σε helium η aroma με τον updater. Όλα καλά.
-
Σε helium όλα καλά μέχρι τώρα
-
Σε helium όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Mi Photo Manager
ΜήνυμαΣε εσενα που δουλευει ποια εκδοση το mi photo manager εχεις?
-
Mi Photo Manager
ΜήνυμαΈχει περιορισμό, δεν κατεβάζει ολο το περιεχόμενο. Από ένα ψάξιμο είδα οτι το εχουν κιαλλοι στο ιντερνέτ. Σαν λύση τους δίνουν παλαιότερη έκδοση του manager. Δεν το εχω δοκιμάσει ακόμα. Θα το δω οταν πάω σπίτι
-
Mi Photo Manager
ΜήνυμαΕπανέρχομαι με το θέμα που έχω στο mi photo manager. Δεν βλέπει με τίποτα το περιεχόμενο των άλμπουμ. Δοκίμασα και με το λάπτοπ που έχει windows 7 αλλά κανει το ίδιο πράγμα. Δουλεύει το upload, βλέπει τα άλμπουμ αλλά δείχνει σε όλα 0 photos και δεν κατεβαίνει τίποτα. Έχει συμβεί και σε άλλον? Κάποια λύση, γιατί να συμβαίνει? Είμαι σε απόγνωση θέλω να κατεβάσω τις photo που χάθηκαν και δεν μπορώ... Είναι πάρα πολλες για να τις κατεβάσω μία μία... Ό,ποια βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
Περάστηκε η aroma σε helium. Όλα καλά μέχρι στιγμής
-
Mi Photo Manager
ΜήνυμαΕχω windows 10 x64. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι εκτος απο user name και password δεν ζηταει OTP (Authendication code) και ισως γιαυτο δεν εχει προσβαση. Είχε ζητήσει μια φορά (την πρώτη που το εγκατέστησα μόνο) Δοκιμασα απεγκατασταση και επανεγκατασταση αλλα το ιδιο. Εσενα ζητησε OTP?
-
Mi Photo Manager
ΜήνυμαΜηπως γνωριζει κανεις γιατι το Mi Photo Manager 1.2.2 δεν βλεπει τις φωτογραφιες στα αλμπουμ? Μου βγαζει 0 photos σε ολα τα αλμπουμ και δεν με αφηνει να κατεβασω. Υπαρχει καποιος τροπος να δουλεψει, γιατι εχω πολλα αλμπουμ με πανω απο 6000 φωτογραφιες που ηταν στη εξωτερικη sd που καηκε και θελω να τα κατεβασω στο pc να τα γραψω σε καινουρια sd. To web cloud δεν με αφηνει να κατεβασω ολο το album και εχει περιορισμο για 100 photos την φορα.
-
Ξερει κανεις τι ειναι και τι κανει το "intelligent traffic strategy"?
-
Εκανα κ τριτη φορα εγκατασταση το zip για ota. Εγινε εκκαθαριση των cache, αλλα παλι δεν βρισκει update (αναφερομαι παντα στο helium). Εχω περασμενη την xtrv 7.8.24 Να περασω την καινουρια xtrv κανονικα και μετα παλι το zip για ota ή υπαρχει τροπος να δουλεψει η ota τωρα?
-
Καμια ιδεα? Παντως το zip εχει περαστει 2 φορες. Μεσω καταγραφης αιτησεων DNS βλεπω οτι οταν παταω να ψαξει για update βγαζει αυτο "http://ota.xiaomi-miui.gr/" το οποιο εαν ανοιξω σε browser βγαζει σελιδα με διαφημιση iphone!!!!
-
Παράθεση από Bodai: “Κάνε Wipe τις Cache απο το TWRP ... Μόνο τις cache ” Την δευτερη φορα που περασα το zip το εκανα κ αυτο, ακριβως μετα την επανεγκατάσταση του zip πριν το reboot
-
@Bodai Οχι. Πριν μερικες μερες μου ειχε βγαλει του xiaomi.eu. Τωρα τιποτα. Εκανα και ξανα εγκατασταση το zip, εκανα και εκκαθαριση δεδομενων στον updater, αλλα τιποτα.
-
Εχω βαλει το zip για ota, αλλα δεν εχει ερθει κατι ακομα. Ουτε χτες η δοκιμαστικη. Να περιμενω ή να περασω την καινουρια κ μετα να βαλω παλι το zip? Σε helium και xtrv (εννοειται οτι εβαλα το σωστο zip)
-
Σε helium μολις περαστηκε, στο πρωτο boot μολις ανοιξε μου εβγαλε τομ μην "Προετοιμασια καρτα SD και με μικρα απο κατω "Ελεγχος για σφαλματα", κανει αρκετη ωρα, μολις τελειωνει δεν λεει οτι βρεθηκε κατι, και εχει την επιλογη για eject κ για περιήγηση στα αρχεια. Εαν πατησω για περιήγηση βγαζει το μην disconnected και δεν βλεπει την καρτα. Δοκιμασα να ξαναπερασω την ρομ αλλα τα ιδια. Το εχει κ κανενας αλλος? Δεν εχω υπολογιστη σημερα για να δω εαν φταιει η καρτα, αλλα ολα αρχισαν μετα την εγκατασ…