Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 218.
-
Σε helium μετα το περασμα της xtrv, μου εβγαλε προβλημα με την καρτα ext sd.
-
Θελουμε βεβαια επιβεβαιωση απο τους admin του forum οτι ειναι απο εδω. Στο αρχειο που κατεβαζει λεει xiaomi.eu_multi_MIMAXPro_7.8.24_v9-7.0.zip Παιζει να μην ειναι η δικιά μας? Πριν εγκαταστησω θα περιμενω οδηγιες
-
Παράθεση από Vasilis Karvountzis: “Καλησπέρα στην ομάδα! Πέρασα την τελευταία arΩma σε mi max (hydrogen) και σήμερα μου ήρθε ΟΤΑ ειδοποίηση για την 7.8.24. Τι παίζει μ'αυτο; Να την περάσω ή είναι από την xiaomi? Δε μου έχει τύχει τόσο καιρό έχοντας ελληνική ρομ να μου έρχεται ΟΤΑ και δεν ξέρω τι παίζει Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μου ηρθε κ εμενα. Κατεβαζω. Η ρομ ειναι απο εδω! Πολυ ευχαριστη εκπληξη οι ota ενημερωσεις απο το forum!
-
xiaomi mi pad 3
ΜήνυμαΦλασαρα την τελευταια fastboot Chinese dev, (δεν κλειδωσε ο bootloader), εβαλα ξανα το twrp της xtrv και δουλεψε (επιτελους) η αφη. Μετά, άλλο πρόβλημα, δεν δουλευαν τα wipes, εβγαζε error. Ακολουθησα τον οδηγο για αυτι την περιπτωση που λεει format, αλλα ελα που σβυστηκε η xtrv που ειχα κατεβασει στο κινητο... Ξανα ίδια διαδικασία με ιδιο αποτελεσμα. Λεω θα την βαλω φλασακι otg, ελα παλι που εχει usb-c και δεν εχω ανταπτορα. Αντε λεω θα παω με side adb (οδηγος για ξεχασιαρηδες). Ξανα προβλημα, …
-
xiaomi mi pad 3
ΜήνυμαΕιχε την μαιμουδοglobal. Πηγα να κανω unlock, ηταν ηδη και μου εβγαλε μνμ οτι δεν χρειαζεται να το ξανακανω. Περασα τη twrp, μπουταρα στη twrp και δεν δουλευει η αφη. Με ενα ψιλοψαξιμο ειδα οτι το κανει σε πολλους. Λυση δεν βρηκα.
-
xiaomi mi pad 3
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δοκίμασε αυτό => twrp-3.1.0-cappu_b4.img - Google Drive ” Μπα, το ίδιο κάνει, να υποθέσω δεν υπάρχει συμβατό twrp ακόμα...
-
xiaomi mi pad 3
ΜήνυμαΤα έκανα όλα όπως πρέπει. Το twrp το πήρα από το zip της ρομ, έλα όμως που όταν μπαίνει δεν δουλεύει η αφή και δεν μπορώ να προχωρήσω! Τι κάνω?
-
xiaomi mi pad 3
ΜήνυμαΚαι εγώ με ψευτορομ από GB. Τελικά υπάρχει οδηγός για xtrv?
-
Περάστηκε η xtrv πάνω από την προηγούμενη σε helium. Όλα καλά. Το split screen είναι πολύ χρήσιμο στην οθονάρα
-
Περαστηκε η xtrv σε helium. Με την ρομ όλα καλά. Το μόνο που παρατήρησα είναι ότι δεν μου δουλεύει πλέον το parallax efect στα wallpapers από το 500 firepaper. Περίεργο γιατί μέχρι τώρα ποτε δεν είχα παρόμοιο θέμα.
-
Για helium, τι αλλάζει απο 7.7.13 στην 7.7.15?
-
Σε helium περάστηκε η xtrv κανονικά πάνω από την προηγούμενη xtrv και όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Σε helium περάστηκε η xtrv κανονικά πάνω από την προηγούμενη xtrv και όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Περάστηκε στο helium. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
-
Σε helium περάστηκε και μέχρι στιγμής όλα καλά
-
Σε helium περασμένο από χτες, όλα φαίνονται ΟΚ!
-
Περάστηκε σε kenzo και όλα καλά
-
Σε helium περάστηκε η καινούρια aroma. Έχω πρόβλημα στον συγχρονισμό του mi cloud. Μου λέει αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού και όταν πατάω στο μήνυμα πάει να ανοίξει καινούριο παράθυρο για να κάνω χειροκίνητο συγχρονισμό αλλά αμέσως κλείνει και επανέρχεται το μην με την αδυναμία λήψης κατάστασης...
-
Περάστηκε σε helium. Όλα ΟΚ μέχρι στιγμής. Μετά από πολυυυυυύ καιρό, δούλεψε αυτόματα η εγκατάσταση κ με reboot to system στο τέλος οταν επέλεξα πακέτο εγκατάστασης από τον updater.