Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 218.
-
Σε helium όλα καλά.
-
Σε helium περάστηκε κανονικά. Μέχρι στιγμής κανένα πρόβλημα.
-
Παράθεση από nick_ser: “@gas83 κρίμα και ήταν πολύ χρήσιμη λειτουργια, ειδικά για όποιους έχουν μικρά παιδιά. Δεν θυμάμαι ποια ρομ είχα αλλά ήταν σίγουρα stable με miui 6 νομιζω. Την είχε όταν αγόρασα το κινητό το καλοκαίρι του 2016. Αν κάποιος από το φόρουμ το δει και μπορεί να κάνει κάτι για να μπεις ξανά αυτή η λειτουργία θα ήταν πολύ καλό. Ευχαριστώ για την απάντηση gas83! ” Υπάρχει η λειτουργία για δεύτερο προφίλ. Ίσως είναι και καλύτερη!
-
Καλή τύχη σε όλους!
-
Σε helium περάστηκε χωρίς προβλήματα. Όλα καλά μέχρι στιγμής.
-
Περάστηκε στο helium. Μέχρι στιγμής όλα φαίνεται να δουλεύουν.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες. Με την πρώτη ευκαιρία ξεκινάω την διαδικασία κ ενημερώνω.
-
Στο ξεκίνημα. Μετα τον ελεγχο για md5 (ειναι απενεργοποιημενος απο το twrp), και αμεσως κλείνει κ κανει restart. Τωρα δεν μπορω να στειλω βιντεο γιατι το χρησιμοποιει το κινητο ο φιλος. Θα του το παρω οταν βρω τι γίνεται
-
Ναι. Βλεπε στο screenshot
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από kbougiouklis: “την τελευταια ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος ” Ποια ROM έχει μέσα ΤΩΡΑ το τηλέφωνο ? Μη μου πεις την μαιμουδιαρικη 8.0.5.0.0 ? ” Ναι, εχει την GLOBAL 8.0 STABLE 8.0.5.0.0 (MBFCNDG) Τι κάνω?
-
τι να κανω. εχω κολλησει
-
Παράθεση από makis1024: “Ποια Ρομ προσπαθείς να περάσεις δώσε Link. ” ειναι ενος φιλου. ειναι το redmi note 4 mtk δεκαπυρηνο. βαζω αυτη xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.4.14.zip ειναι λαθος? ποια ρομ να περασω?
-
ειναι ενος φιλου. ειναι το redmi note 4 mtk δεκαπυρηνο. βαζω αυτη xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRV_7.4.14.zip ειναι λαθος? ποια ρομ να περασω?
-
την τελευταια ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από kbougiouklis: “πριν ξεκινησει, κανει reboot στο συστημα και μπαινει στην παλια ρομ ” Ποιο twrp χρησιμοποιείς? ” και με αυτον του πρωτου ποστ και με αυτον μεσα στην τελευταια ρομ τα ιδια κανει
-
Μια βοηθεια! ειμαι στο twrp, εχω κανει ολα τα wipes και format data (απο stable) και οταν παω να κανω install πριν ξεκινησει, κανει reboot στο συστημα και μπαινει στην παλια ρομ
-
Σε kenzo κλείδωσε ο bootloader. Δεν είχε περαστεί το fix. Μετά το σχετικό ξεκλείδωμα, φαίνεται να δουλεύουν όλα καλά.
-
Σε helium εντάξει. Έφτιαξε κ ο συγχρονισμός στο miui cloud.
-
Παράθεση από EGW4321: “καλημερα και καλη γιορτες για ολους. στο natrium με την 7.3.30 την ελληνικη ουτε σε αυτην συνχρονιζει το mi cloud στην φραγη κλησεων λεει συνεχεια απετυχε και προσπαθει συνεχεια. ” Και στο helium το ίδιο κάνει. Το αναφέρουν κ σε φόρουμ του εξωτερικού. Μάλλον είναι πρόβλημα των servers.
-
Λίγο off topic: Μήπως ήρθε η ώρα να αλλαχτεί το εικονίδιο κ η αρχική εικόνα στην εφαρμογή του forum? (Είναι λιγο Χριστουγεννιάτικη...και πλησιάζει καλοκαίρι!)