Συναντώ πρόβλημα! Αφού ξεκλειδωσα μετά την απαραίτητη αναμονή το mi9 . Κατέβασα το ποιο νεότερο twrp . Προσπαθώ να το περάσω μέσω adb αλλά μου βγάζει όλο μήνυμα είτε στο pc ,είτε στον φορητό ότι δεν μπορεί να φορτώσει το αρχείο twrp. Τις πταίει? Μήπως η ονομασία? Drivers? Άλλο?
Φρέσκο, φρέσκο από τα ΕΛΤΑ, μια μέρα πριν από την ημερομηνία παράδοσης. Από 5/9 παραγγελία. Ωραία εμφάνιση, ωραίο κράτημα στο χέρι και ευχάριστη αφή. Θα έλεγα και λίγο καλύτερη από το Redmi Pro. Για τα υπόλοιπα όταν βρω καιρό να το ρυθμίσω.
δόθηκε η παραγγελία σήμερα, από omega και εγώ μετάβαση. Είπα να το πάρω από Ελλάδα με επαγγελματικό αφμ αλλά όλη αυτή η διαδικασία ουφφφ, την έδωσα στο banggood και περιμένω.
εβαλα την 10.3.5 Αλλά συνεχίζει τα ίδια. Επιπλέον το twrp μου το εμφανίζει μόνο με τα κουμπιά. Άλλαξα στην νεότερη twrp αλλά επίσης συνεχίζει το ίδιο. Επίσης δεν μου δείχνει καμία πραγματικά νέα αναβάθμιση. Π.χ έχει βγει η 10.3.6 αλλά δεν μου λέει τίποτα.
Εχω περάσει στην stable 10.3.3 εδώ και δύο τρεις βδομάδες νομίζω. Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα ότι υπάρχει αναβάθμιση Όμως όταν πατήσω να κατεβάσει μου λέει ότι η συσκευή είναι ενημερωμένη.
Ξερει κανείς που μπορώ να βρω προστστευτικα τζαμακια, προτιμώ full cover για αυτό το μοντέλο ? Μου έπεσε και έσπασε το Τζαμάκι. Νόμιζα ότι είχα και δεύτερο. Είναι πλέον εκτός ζήτησης το μοντέλο για παρελκόμενα.
αυτο δεν μου το έκανε από την αρχή, είναι κάτι που παρουσιάζει τώρα τελευταία. Όπως και ναναι θα το δοκιμάσω, κάτι όμως δεν κατάλαβα καλά στην διαδικασία. Στην ip ποια νούμερα αλλάζω, με ποιά νούμερα;
200 όχι, καμιά 30αριά ναι. Μετακινούμαι πολύ λόγω εργασίας όλη μέρα και έχω αποθηκεύσει τα WiFi από τα ποιο συχνά σημεία. Δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία Εξάλλου η λίστα μεγαλώνει και αλλάζει αρκετά συχνά
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από flytouch1111: “παρουσιάζει μια καθυστέρηση και τις περισσότερες φορές δεν συνδέεται αυτόματα ” Για αρχή μπες σε ένα δίκτυο από αυτά που χρησιμοποιείς και κάνε στατική ip.Θα δεις ότι θα συνδέεται πολύ πιο γρήγορα. ” αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να συνδέεται με το συγκεκριμένο δίκτυο ποιο γρήγορα. Δεν μπορώ να κάτσω να το κάνω αυτό με όλα τα δίκτυα. Μου το κάνει αυτό σε όλα τα WiFi δίκτυα σε όσα έχω στην λίστα και σε όλα τα ελεύθερα.