Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 524.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Η Apple είναι μια ξεχωριστή περίπτωση-κατηγορία: τα κινητά της αφορούν αυτούς που έχουν να δαπανήσουν 500+ για ένα κινητό (που σε 1 χρόνο θα είναι παλιό) και που άνετα θα δώσουν άλλα τόσα (ίσως και παραπάνω) σε 1 με 1 1/2 χρόνο για το επόμενο μοντέλο. Η xiaomi απέχει έτη φωτός από αυτές τις τακτικές-συσκευές και θεωρώ πως ξεκίνησε άτσαλα (και χωρίς σεβασμό στους ήδη υπάρχοντες πελάτες της) την μετάβαση - μετάλλαξη σε κάτι που μοιάζει apple. Τι θεωρώ πιο πιθανό να συμβεί; να φάει τα μούτρα της κα…
-
Και κάπου εκεί που θα απαιτεί money η καλή μας google για χρήση του email της ( αφού αυτό είναι παντρεμένο επάνω στην συσκευή ) θα μείνει με τον π...ο στο χέρι, υπήρχαν και θα συνεχίσουν να υπάρχουν συσκευές που θα δέχονται άλλου τύπου email, θα υπάρξουν τύποι που θα σπάνε τα πάντα (έτσι δεν γινόταν πάντα;) θα συνεχίσουμε κάποιοι από εμάς να ρισκάρουμε με συσκευές τύπου coolpad κ.α που θα μπορούμε να κάνουμε το γούστο μας. Όταν αγόρασα το θρυλικό coolpad στο site To2c τα ονόματα των εταιριών σε …
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από NasDriver: “Στα ΕΛΤΑ θα τον βρεις τον πίνακα, όχι στο gsis ” ICIS net - Συχνές Ερωτήσεις αν παρατηρήσεις θα δεις πως λένε τα ίδια ακριβώς και θεωρώ πως τα ΕΛΤΑ υπάγονται κατά κάποιο τρόπο στο Τελωνείο, δηλαδή από εκεί παίρνουν τις τιμές και όχι το αντίστροφο. Τέλος πάντων, σε ημέρες ''Χ'' θα μας λυθεί η απορία
-
Αν ισχύουν όσα είπε η @EvangeliaK και βγάλουν 25€ και πάνω, άρα 100%+ την αξία του, τότε κέρασμά τους... κάτι που κοστίζει 23€ δεν το πληρώνω 45+, θα το χρεώσω στα έξοδά μου ως κάτι μπύρες που δεν θυμάμαι να τις ήπια!! (Πληροφοριακά πάντως και με λίγο ψάξιμο στο site gsis σχετικά με το τελωνείο δεν βρήκα αντίστοιχο πίνακα @EvangeliaK, ίσως να είναι παλιός, τουλάχιστον αυτό εύχομαι ).
-
-
-
Παράθεση από NasDriver: “Σε 5 μέρες Κίνα-Ελλάδα, και είναι ήδη 5 μέρες και περιμένουν να ελεγχθούν, πλέον πάμε από βδομάδα και εάν...υπομονή ” μία από τα ίδια, έφτασε Ελλάδα 5/8 και ακόμα δεν έχει φανεί στο σύστημα ( έπρεπε να καλέσω στα κεντρικά για να μάθω ότι στις 21/8 βγήκε από τα αμπάρια του αεροπλάνου ) όσο για περαιτέρω...να ανοίξουν τα σχολεία και βλέπουμε!!
-