Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-173 από 173.

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Φίλε μου μόλις έκανα wipe cache - dalvik cache και δεν μου αναγνωρίζει την sim1. Έκανα restart, τίποτα. Καμμιά ιδέα; ” Δεν νομίζω ότι το ότι δεν σου αναγνωρίζει τη SIM έχει να κάνει με τα wipes... Κάτι άλλο φταίει... Βάλε-βγαλε λίγο τη SIM, μήπως για κάποιο λόγο κουνήθηκε ή φταίει κάτι άλλο... Αν έχεις δύο SIMS άλλαξε τες στα slots και δοκίμασε να δεις τι γίνεται... ” Τίποτε...το έκανα λίγο πριν μου το προτείνεις αλλά τπτ. Εξακολουθεί να μου διαβάζε…

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα, επειδή οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία: τα wipe cache και wipe dalvik cache τί ακριβώς προσφέρουν; Άν π.χ. ανά διαστήματα προχωρούσα σε αυτά τα wipes, θα έκανα κακό στη συσκευή μου ή θα κέρδιζα κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ.: Πολύ καλή δουλειά το video, νά'σαι καλά. ” Κάνεις όσο συχνά θέλεις! Καμμιά ζημιά! Αντιθετα "φρεσκάρονται" οι εφαρμογές σου και φεύγουν "σαβουρίτσες"... ” Φίλε μου μόλις έκαν…

• Καλησπέρα, επειδή οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες, λύσε μου σε παρακαλώ μια απορία: τα wipe cache και wipe dalvik cache τί ακριβώς προσφέρουν; Άν π.χ. ανά διαστήματα προχωρούσα σε αυτά τα wipes, θα έκανα κακό στη συσκευή μου ή θα κέρδιζα κάτι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Υ.Γ.: Πολύ καλή δουλειά το video, νά'σαι καλά.

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό. Πρόσεξε όμως όταν βγαίνεις από τον πλοηγό να τον σταματάς και από το να τρέχει στο παρασκήνιο. Αυτό το κάνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο όταν βγείς από τον πλοηγό, και στην λίστα που θα σου εμφανίσει με τις εφαρμογές που τρέχουν, σέρνεις προς τα πάνω το εικονίδιο του πλοηγού και το σταματ…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Επίσης μπορείς να επιλέξεις στον πλοηγό το "Data saver" που έχει στις επιλογές. Κόβει κάποια mb λόγω εικόνων και άλλα. Δοκίμασε το μπορεί να σε βοηθήσει.” Το έχω ήδη δοκιμάσει κι αυτό, με πάρα πολύ φτωχά αποτελέσματα! Ευχαριστώ πάντως

• Παράθεση από MIUI_ART: “Μπορείς να πας στο κέντρο ασφαλείας και πάλι => Δικαιώματα => Αυτόματη έναρξη και να κλείσεις τον διακόπτη αν είναι ανοιχτός στον πλοηγό. Πρόσεξε όμως όταν βγαίνεις από τον πλοηγό να τον σταματάς και από το να τρέχει στο παρασκήνιο. Αυτό το κάνεις πατώντας το αριστερό πλήκτρο όταν βγείς από τον πλοηγό, και στην λίστα που θα σου εμφανίσει με τις εφαρμογές που τρέχουν, σέρνεις προς τα πάνω το εικονίδιο του πλοηγού και το σταματάς.” Admin ως προς το δεύτερο σκέλος με το σύρσ…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Άνοιξε την εφαρμογή Κέντρο ασφαλείας => Χρήση δεδομένων => Στατιστικά Δες ποιά εφαρμογή σου τρώει Data Πήγαινε μετά πίσω στον Περιορισμό και απέκλησε την χρήση δεδομένων από την εφαρμογή που σου τρώει Data, ή την εφαρμογή συστήματος που δες να αποκλείσεις.” Το έκανα, πήγα Στατιστικά και μου χρεώνει όλα τα mb στην εφαρμογή Πλοηγός. Να πάω Περιορισμό και να το αποκλείσω; άν ναι, λογικά θα πρέπει να εγκαταστήσω κάτι άλλο π.χ. chrome? Sorry admin άν κουράζω, είμαι newbie και …

• Παιδιά καλησπέρα. Έχω θέμα με την κατανάλωση mb στο internet μέσω κινητής, κυριολεκτικά μου ρουφάει mb σε σύγκριση με την αντίστοιχη ίδια χρήση που έκανα με το παλιό μου τηλ. ένα alcatel ot 991. Μέσα σε ένα-δυό λεπτά με απλό σερφάρισμα μου καταναλώνει περίπου 25 mb, τσέκαρα τα stats, πήγα περιορισμό και έβαλα x σε (πολλές) εφαρμογές ώστε να μην χρησιμοποιούν data αλλά η κατανάλωση παρέμεινε υψηλή και απ΄ό,τι είδα μου την χρεώνει όλη στον πλοηγό και σε καμμία άλλη εφαρμογή. Έχω το redmi note 2 με…

• Παράθεση από GR_Macedon: “@ASXETOSSS Αν δεν μας πεις ποια ρομ έχεις και πώς την πέρασες; Γιατί εμείς δεν έχουμε τέτοια πρόβλημα με την τελευταία ελληνική ρομ και καθαρή εγκατάσταση foul wipe όταν παραλάβαμε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είχα περάσει την 5.9.2., μόλις σήμερα πέρασα την 5.9.27 και το πρόβλημα διορθώθηκε. Ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκριση GR_Macedon

• Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με τα sms και στις δύο κάρτες sim, απλά μου στέλνουν μνμ και εγώ δεν τα βλέπω ούτε λαμβάνω ειδοποίηση. Άν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί έχω σοβαρό θέμα - ευχαριστώ” Το πρόβλημά μου με τη λήψη sms εξακολουθεί. Μπορεί κανείς να βοηθήσει;

• Καλησπέρα σε όλους. Έχω πρόβλημα με τα sms και στις δύο κάρτες sim, απλά μου στέλνουν μνμ και εγώ δεν τα βλέπω ούτε λαμβάνω ειδοποίηση. Άν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει γιατί έχω σοβαρό θέμα - ευχαριστώ

• Παράθεση από bandit: “Παράθεση από ASXETOSSS: “Καλησπέρα στο forum, έχω μόλις δύο μέρες το redmi note 2 και γενικά δεν είμαι πολύ σχετικός. Πώς μπορώ να ορίσω ήχο κλήσης από δικά μου τραγούδια που βρίσκονται στο φάκελλο αρχεία>μουσική; Τικάρω τον ήχο αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για ορισμό ως ήχο κλήσης.” Μετά το πέρασμα της GTV μπήκαν οι εφαρμογές μου μαζί και το es file explorerΌταν έφτασε η ώρα να ασχοληθώ με τον ήχο κλήσης και πάτησα πάνω στην επιλογή και τότε που ζητήθηκε να επιλέξω αν θα μπ…

• Καλησπέρα στο forum, έχω μόλις δύο μέρες το redmi note 2 και γενικά δεν είμαι πολύ σχετικός. Πώς μπορώ να ορίσω ήχο κλήσης από δικά μου τραγούδια που βρίσκονται στο φάκελλο αρχεία>μουσική; Τικάρω τον ήχο αλλά δεν μου βγάζει επιλογή για ορισμό ως ήχο κλήσης.