Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 316.

• Εγώ πάντως που μίλησα με vickmall, μου είπαν να τους το στείλω αλλά περιμένω ακόμα από εσάς μήπως βρούμε κάποια λιγότερο χρονοβόρα λύση και είμαι ακόμα στην αναμονή. Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @mrzoid Σε ποια περιοχή είχες αυτές τις μετρήσεις φίλε μου; Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχα, όχι όχι!! Μόνο όταν ξαναπάρω το "εργαλείο" στα χέρια μου! Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από DrSaG: “@pillopoulos Πηρες το S7; Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk” Yep Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Νομίζω του xiaomi είναι πολύ καλύτερες, τουλάχιστον στα δικά μου μάτια. Δεν είμαι ειδικός (στη σύγκριση με το s5) Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το είχα συνδέσει σε MacBook και δε μου έβγαζε κάτι. Θα επικοινωνήσω κι εγώ με το κατάστημα που αναφέρεις. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “ πηγαινε το σε κάποιο service που μπορείς και πες τους να κοιτάξουν για "ψυχρή" κόλληση στην πλακέτα φόρτισης. Πολλές φορές τέτοια ξαφνικά οφείλονται σε τέτοιες προβληματικές κολλήσεις.. @pillopoulos μπορείς να το κάνεις και εσυ αυτό στο δικό σου ..” Αν κατάλαβα καλά, δε χρειάζεται ανταλλακτικό, μόνο το κινητό θα πάμε απευθείας για ψυχρή κολληση όπως είπες Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Θα το κοιτάξω φίλε @Bodai . Σ'ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το s7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “@geoanto555 Πφφφ τέτοια λέγε μου....και δεν πρόκριτε να την βάλω. @pillopoulos Αχα για πες κι εσύ....πως σου φανηκε;;; Καλή; Είχε bugs;;” Θυμάμαι ότι είχε καλύτερη διαχείριση της ραμ αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να πας. Η ελληνική η δική μας,έχει πολύ περισσότερα να σου δώσει Sent from my HTC One mini using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “Γνωρίζει κάποιος εάν βάλω την aosp άμα χάνεται το unlock του bl;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εγώ που είχα βάλει και βγάλει 2-3 φορές τη ρομ που λες,δεν άλλαξε τίποτα. Sent from my HTC One mini using Tapatalk

• @DrSaG Τρέμω στην ιδέα!! Χαχαχα, δυστυχώς δε μπορώ να παρευρεθώ,ευχαριστώ πάντως και μόνο για την πρόθεση Sent from my HTC One mini using Tapatalk

• @giasoy Εμένα δε μου έπεσε,το έκανε ξαφνικά... @DrSaG Εσένα,αν τελικά φτιάξω το κινητό χωρίς να τo στείλω Κίνα,θα σου χρωστάω καφέ με τόση βοήθεια! Μη σου πω και μπύρα μετά τον καφέ! Sent from my HTC One mini using Tapatalk

• Να πω και κάτι άλλο περίεργο που συμβαίνει:Όταν το αφήσω στο φορτιστή,το βύσμα που μπαίνει στο κινητό,είναι ζεστό. Λέει κάτι αυτό; Πάντως το κινητό,νέκρα, ό,τι κι αν δοκίμασα Sent from my HTC One mini using Tapatalk

• Παράθεση από geokim: “Δοκιμασες να την καθαρίσεις ; Οδοντογλυφίδα με λίγο μπαμπάκι και οινόπνευμα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Δεν έχω οινόπνευμα και το έκανα με οδοντογλυφίδα αλλά δεν έγινε κάτι...

• Παράθεση από no-mercy: “Παράθεση από pillopoulos: “@lallasgr Έχω δοκιμάσει τα πάντα,ξαφνικά χτες σταμάτησε... Ή αλήθεια είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά καλώδια για να το φορτισω αλλά δε νομίζω να δικαιολογείται αυτό που συμβαίνει τώρα Sent from my HTC One mini using Tapatalk” Δοκίμασε να δεις αν διαβάζει το κινητό ο υπολογιστής μήπως δεν είναι πρόβλημα βήσματος” Δεν το διαβάζει

• @lallasgr Έχω δοκιμάσει τα πάντα,ξαφνικά χτες σταμάτησε... Ή αλήθεια είναι ότι έχω χρησιμοποιήσει πολλά διαφορετικά καλώδια για να το φορτισω αλλά δε νομίζω να δικαιολογείται αυτό που συμβαίνει τώρα Sent from my HTC One mini using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “@pillopoulos κάνε factory reset από recovery τώρα που προλαβαίνεις.... Πιστεύω να στρώσει.. τι διάολο....” Τίποτα τελικά Sent from my HTC One mini using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από pillopoulos: “Παιδιά, ΣΟΣ. Ξαφνικά τώρα το βράδυ, σταμάτησε να δουλεύει η φόρτιση του κινητού μου... Έχω δοκιμάσει άλλους φορτιστές, καλώδια, πρίζες αλλά δε νιώθει ξαφνικά το κινητό. Έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τίποτα... Εχω την τελευταία ελληνική stable, 7.2.5.0. Επίσης παρατήρησα ότι ζεσταίνεται πολύ το καλώδιο στο σημείο που μπαίνει στο κινητό.” Μου απομένει 10% μπαταρία. Άμα κάνω μέσω twrp επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει να φορτίζει; Ή μήπως είνα…

• Παράθεση από DrSaG: “Ακόλουθα λίγο τα βήματα που θα γράψω. 1) Κλείσε το κινητό 2) Βάλτο σε φόρτιση 3) Περίμενε 2 λεπτά και άνοιξε το 4) Δες αν φορτίζει τώρα. Θα μείνω ξυπνιος για να μου πεις τι εγινε Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Παράθεση από filthydwarf: “@DrSaG εγώ ονόμασα το wifi "samaras free wifi" χαχαχα @pillopoulos λογικά δεν φταίει η Rom. σε μία παλιά συσκευή μου θυμάμαι όταν το έπαθε αυτό είχε στραβώσει το πινάκι στην Mini-usb για δες αν είναι οκ ” Το είχα αφήσει κλειστ…

• Παιδιά, ΣΟΣ. Ξαφνικά τώρα το βράδυ, σταμάτησε να δουλεύει η φόρτιση του κινητού μου... Έχω δοκιμάσει άλλους φορτιστές, καλώδια, πρίζες αλλά δε νιώθει ξαφνικά το κινητό. Έκανα κι επανεκκίνηση αλλά τίποτα... Εχω την τελευταία ελληνική stable, 7.2.5.0. Επίσης παρατήρησα ότι ζεσταίνεται πολύ το καλώδιο στο σημείο που μπαίνει στο κινητό.