Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 316.

• Παράθεση από Pachenko_Gr: “Γεια σας φίλοι/ες των xiaomi συσκευών! Ανακάλυψα έναν οδηγό για να ξεκλειδώσετε τον bootloader” (Hidden Content) Πού θα βρούμε Fastboot rom?... Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• Παράθεση από Project_P: “” @Project_P Το μόνο που κατάφερα σε κάποια φάση ήταν να μπορέσω να του περάσω τις εντολές μέχρι το adb reboot edl αλλά το είχα βάλει σε recovery mode. Έκανε επανεκκίνηση και δεν κατάφερα τίποτα ΚΑΙ εκείνη τη φορά...

• RE:

pillopoulos - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “@pillopoulos Ακολουθεις τον οδηγο απο το αγγλικο site κατα γραμμα? Επισης εχεις 64bit Windows 10?” Έκανα ό,τι έλεγε ο οδηγός αλλά ακόμα όταν κοιτάω για τη συσκευή μου στη διαχείριση συσκευών, έχει πάλι κίτρινο θαυμαστικό... (Το temporary δεν το κάνει ο υπολογιστής μου αλλά δοκίμασα και το permanent αλλά μάλλον δε μπαίνουν οι drivers παρότι έκανα install το αρχείο που μου προτείνεις) Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• Αν έχουμε την multi και περάσουμε την ελληνική stable ή dev, θα δουλεύει το backup των εφαρμογών που έχουμε ή όχι; Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση: “ Πια ROM εχεις τωρα? Εμενα παντως απο τοτε που εβαλα Global (και 7.1.7 και 7.1.8 δεν ειχε κανενα προβλημα) και με pin και στις 2 καρτες. Τωρα το εβγαλα βεβαια γιατι βαριεμαι να βαζω 3 κωδικους σε καθε restart.” Ρε παιδιά, για ποιο λόγο δεν απενεργοποιειτε το πιν; Αφού δεν έχει καμία χρησιμότητα Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “” Ισχύει η εκδοχή για ξεκλείδωμα από εδώ; Redmi Note 3 [ SnapDragon ] - Unlock the BEAST - MIUI India Ρωτάω γιατί έχω την multi κι έχω πελαγωσει λίγο με τα διαφορετικά φλασαρισματα... Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• Παράθεση από Project_P: “[/url]” Καλησπέρα, δοκιμάζω να περάσω Official rom αλλά δε μου περνιουνται οι οδηγοί για τη συσκευή παρότι κάνω εγκατάσταση του προγράμματος MiPhone2015731... Τι κάνω λάθος; Όταν μπαίνω στη διαχείριση συσκευών του υπολογιστή μου, μου βγάζει μια συσκευή Android κι ένα κίτρινο θαυμαστικό. Windows 10 έχω Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση: “ Επίσης έλεγξε κανείς αν μπορεί να κάνει κλήση με ενεργοποιημένο το 4G και να μην του γυρίσει σε 3G ??” Η λειτουργία του 4g - γενικά - είναι μόνο για δεδομένα. Δε δουλεύει για κλήσεις. Γι'αυτό γυρνάει σε 3g. Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από antonius: “Παράθεση από jerry007: “Παρατηρώ από σήμερα το πρωί ένα battery leak αλλά δεν έχω εντοπίσει τι το προκαλεί. ” Βλέπω ότι χρησιμοποιείς tapatalk... Τον τελευταίο καιρό έβλεπα κι εγώ battery drain ακόμα και στο nexus 4. Υποψιάστηκα το tapatalk και το απεγκατέστησα και σταμάτησε το battery drain. Δεν εμφάνιζε κατι περίεργο στα στατιστικά στις καταναλώσεις μπαταρίας όπως και σε σένα...για κάνε μια δοκιμή και βγάλτο για λίγο.. υ.γ. facebook και viber βέβαια τραβάνε και αυτά βλέ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “Εχω 5,5 ωρες οθονη και 25% μπαταρια ακομα... Και ειμαι στη 4(!!!)η μερα αφορτιστο. Τι γματο πραγμα αυτο με τη μπαταρια. Πραγματικα η μεγαλυτερη χαρα σε αυτο το κινητο η μπαταρια.” Ισχύει!! 91b45091cc0e2c059393123134eb7767.jpg Από redmi note 3 PRO με Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από lari66: “Original stable Άγγλο κινέζικη ,με ΟΤΑ. Απλά κάποια στιγμή μου ζήτησε να κάνω επανεκκίνηση για να κάνει το update.” Όποτε παρατηρήσεις καινούρια στοιχεία, αλλαγές κτλ στη ρομ, κάνε αν μπορείς ένα γρήγορο review Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να πω κάτι που δεν ξέρω αν έχει παρατηρηθει: Σε φίλης redmi note 2 ο ήχος του ηχείου ήταν ΠΟΛΥ δυνατός. Στο δικό μας μου φαίνεται ότι είναι απλά οκ... Είναι θέμα ηχείου ή θέμα του software? Ρωτάω γιατί δε μου φαντάζει πολύ λογικό να έχει γίνει "υποβάθμιση" στο hardware του ήχου Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “καλα ναι του εχω κάνει & groups και λίστα με αγαπημένες επαφές για τα γρήγορα, απλά αμα θες να βρεις κάτι γρήγορα με το ένα χέρι βολευει αφάνταστα. Πιο πολύ σκαω που δεν μου παίζει το go SMS pro και ψαχνω ακομα να βρω λυση...” Δοκιμασε το chomp sms Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “@pillopoulos τις περισσότερες φορές το θεμα λυθηκε με την χρήση φορτιστη τοίχου με έξοδο τουλάχιστον 2.0A Ακομα και απο άλλη μάρκα (εγω εχω noname απο το eshop.gr) κάνει την δουλεια μια χαρα.” Ο μόνος που δουλεύει για την ώρα είναι ο πιο παλιός και αδύναμος που έχω, που είναι απ'το htc m8 μου... Τι να πω... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Bodai: “@pillopoulos να έχει τύχει και κάποιες φορές οδηγησε και σε αποφορτιση της συσκευης και soft brick” Και πώς το αντιμετωπίζουμε;;; Το έσβησα και φορτίζει ενώ είναι σβηστό. Sent from my iPad using Tapatalk

• Έχει τύχει σε κάποιον η συσκευή μας να μη φορτίζει; Μου έτυχε σήμερα και άλλαξα 3 φορτιστές για να καταφέρω να ξεκινήσει να φορτίζει... Sent from my iPad using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από pillopoulos: “Όταν είχα εγγραφεί (μέσω Tapatalk) δεν υπήρχε η επιλογή του pro. Εξάλλου είχα τότε για λίγες μέρες το απλό. Επίσης δεν ξέρω πώς να το αλλάξω τώρα. Πειράζει; ” Σαφώς και πειράζει!!! Μιλάμε για δύο διαφορετικές συσκευές με διαφορετικό λογισμικό και άρα διαφορετικές οδηγίες χρήσης και χρησιμοποίησης του λογισμικού! Να πας στο προφίλ σου, "επεξεργασία προφίλ" και "Προσωπικές Πληροφορίες" και να αλλάξεις τη συσκευή σου βάζοντας τη σωστή!” Το είχα ψάξει…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από pillopoulos: “Ορίστε, βρήκα κι ένα "μειονέκτημα" στη συσκευή μου! ” Ναι αλλά στο προφίλ σου αναγράφεται άλλη συσκευή από αυτή που συζητάνε τα παιδιά στο τόπικ που ρωτάς” Όταν είχα εγγραφεί (μέσω Tapatalk) δεν υπήρχε η επιλογή του pro. Εξάλλου είχα τότε για λίγες μέρες το απλό. Επίσης δεν ξέρω πώς να το αλλάξω τώρα. Πειράζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ξέρουμε πώς να συγχρονισω το ημερολόγιο μου από το Hotmail; Μου συγχρονίζει μόνο του Gmail το στοκ ημερολόγιο της συσκευής. Ορίστε, βρήκα κι ένα "μειονέκτημα" στη συσκευή μου! :p :p Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από lallasgr: “Sonicaki Kαι γω στην αρχή αυτά τα προβλήματα αντιμετώπισα. Μετά από προτροπή του Dante πέρασα την ρομ στην εξωτερική μνήμη (SD Card) και μόλις μπήκε το TWRP έκανα full wipe τα πάντα και την internal storage, τίκαρα να κάνει και verify το zip μετά και μπηκε κομπλέ!!!Μάλλον όμως το wipe στην internal έκανε τη δουλειά!! :)” Παράθεση από Sonicaki: “παιζει.. θα το κανω και σου λεω” Αυτός ο τρόπος -γενικά- είναι ο σωστοτερος για το πέρασμα καινούριας ρομ, συνίσταται παντού σε π…