Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-316 από 316.

• Μετά από chatting και browsing πριν τον ύπνο με την φωτεινότητα στο μινιμουμ c2bf36618eec8c2e2e84de0ff66f6fa4.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1112bedc201497f9dc13debf71e2b932.jpg Πέφτει 1% κάθε (πάνω από...) 12 λεπτά!!!

• Ξέρετε για ποιο λόγο έχω 2 διαφορετικές ενδείξεις στο sot? 0f4059109b9d502d2ba34a1449568671.jpg9eafaf45a6036e793f9fdf6cedc4bcec.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπαταρία μετά από 1 φόρτιση :b3508028258e04c44347f987d905647d.jpg7d47e29d634474d285070c5db324bdc2.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Pachenko_Gr: “Παράθεση από pillopoulos: “Έχω ένα θεματακι το οποίο το είχα και όταν είχα μιας φίλης το απλό redmi note 3. Δε μπορω να αλλάξω τη φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος (lockscreen) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν είσαι σε επίσημη έκδοση πας settings→ wallpaper→ choose wallpaper... Σε εμένα δουλεύει... Μετά αν δεν γίνεται ίσως να είσαι κανένα πρόβλημα του θέματος εάν βέβαια χρησιμοποιείς third party δλδ να μην το υποστηρίζει...” Αυτό κάνω και …

• Έχω ένα θεματακι το οποίο το είχα και όταν είχα μιας φίλης το απλό redmi note 3. Δε μπορω να αλλάξω τη φωτογραφία στην οθόνη κλειδώματος (lockscreen) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

[/quote]Μια χαρα τοτε! Μου εφυγε ενα ανγχος... Δεν υπαρχουν κολληματα στις γενικα λογο της μικρης Ram? [/quote] Ούτε καν! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από Project_P: “Οποτε με 2 σιμ δεν ξερουμε τι παιζει? Παντως η ROM ειναι σιγουρα πειραγμενη εκδοση της κινεζικης. Θα περιμενω λοιπον μεχρι αυριο να δοκιμασω με 2 σιμ και θα αναφερω ;)” Δεν αμφιβάλλω για την πειραγμενη ρομ αλλά πώς γίνεται να έχει στην επιλογή γλώσσας τα ελληνικά; Γίνεται να το κάνουν οι εργαζόμενοι του vickmall? Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από xristosnay: “Παράθεση από pillopoulos: “Με ΟΛΑ ανοιχτά, έχω 450mb ελεύθερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ευχαριστω για τον κοπο σου. Οταν λες ολα ανοιχτα?? Εχεις εγκαταστησει ολα τα προγραμματα που χρησιμοποιεις?” Ναι, Facebook, Facebook messenger, Viber, tapatalk, αρκετό πράμα... Το έβαλα για την πρώτη φόρτιση για να το έχω "έτοιμο" πριν πάω για δουλειά Sent from my iPad using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από xristosnay: “Παράθεση από pillopoulos: “Από το vickmall, η σιμ δούλεψε αμέσως. Έχω βάλει Micro SD στην άλλη υποδοχή ” Μαλιστα,7.1.9.0.0. Με 1 σιμ νομιζω δουλευε μια χαρα , με τις 2 ειχε το προβλημα σωστα? Οταν μπορεσεις κανε ενα test ποση ελευθερη Ram εχεις απο τα 2 GB. Και εγω τ 2/16 εχω παραγγειλει.” Με ΟΛΑ ανοιχτά, έχω 450mb ελεύθερα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Project_P: “@pillopoulos καλως τα δεχτηκες! Απο πιο καταστημα το αγορασες αν επιτρεπεται? Δουλευουν κανονικα οι 2 sim η υπαρχει το προβλημα που αναφερουν πιο πανω. Προφανως η ROM ειναι πειραγμενη αλλα 7.1.9.0.0 ειναι πανω σε παλια κινεζικη, γιατι η Global 7.1.7.00 βγηκε μολις χτες.... μπορεις να βαλεις ενα printscreen της εκδοσης? ” Παράθεση από lallasgr: “Λογικά αν είναι βασισμένη στην αντίστοιχη chinish rom τότε θα έχει πρόβλημα με τις sim... ” Παράθεση από xristosnay: “Παράθεση α…

• Ήρθε σήμερα τελικά το εργαλείο! Διαθέτει ελληνικά στο μενού του και την έκδοση λογισμικού 5.1.1 και 7.1.9.0.0 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Συγγνώμη αλλά όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από την xiaomi δεν παραπέμπει σε κατάσταση εταιρίας που θα θέλει να θεωρείται σοβαρή. Δεν είναι δυνατόν ένα official εργαλείο της, μετά από update, να μην διαβάζει τη συσκευή Sent from my iPad using Tapatalk

• Παράθεση από Vchristod84: “Αυτό το απλό κινητακι ”

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Παράθεση από Tasos_Mitu: “Παράθεση από pillopoulos: “Χαίρετε, διαθέτω την έκδοση λογισμικού 5.0.2 MIUI 7.0.19.0.0 . Κατεβάζω αυτή τη στιγμή την τελευταία έκδοση stable. Αν απλά την κατεβάσω και την κάνω install με τον κλασικό τρόπο, θα έχω κάνα πρόβλημα; Επίσης, είναι σίγουρο και αναπόφευκτο ότι θα σβηστούν όλα; Sent from my iPad using Tapatalk ” Έχεις πειραγμένη rom. Πρέπει να κάνεις fastboot για να περάσεις την κανονική stable.” Μπορώ να περάσω developer rom? Σβήνονται όλα; Στάλθηκε από το Red…

• Χαίρετε, διαθέτω την έκδοση λογισμικού 5.0.2 MIUI 7.0.19.0.0 . Κατεβάζω αυτή τη στιγμή την τελευταία έκδοση stable. Αν απλά την κατεβάσω και την κάνω install με τον κλασικό τρόπο, θα έχω κάνα πρόβλημα; Επίσης, είναι σίγουρο και αναπόφευκτο ότι θα σβηστούν όλα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Xiaomi Redmi Note 3 Review-Specs

pillopoulos - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Χαίρετε, διαθέτω την έκδοση λογισμικού 5.0.2 MIUI 7.0.19.0.0 . Κατεβάζω αυτή τη στιγμή την τελευταία έκδοση stable. Αν απλά την κατεβάσω και την κάνω install με τον κλασικό τρόπο, θα έχω κάνα πρόβλημα; Επίσης, είναι σίγουρο και αναπόφευκτο ότι θα σβηστούν όλα; Sent from my iPad using Tapatalk