Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 316.

• Παράθεση από 3ftw: “Καλημέρα. Ήρθε το τηλ της γυναίκας μου. Ήρθε με dev. Επειδή δεν έχω χρόνο για να της περάσω την ελληνική και θα το αφήσω καμία δύο εβδομάδες με την dev. Το play store πως μπαίνει;” Θα μπεις στο store της xiaomi και θα κατεβάσεις το Google installer που έπειτα αυτό την κάνει μόνο του τη δουλειά του download και install Sent from my iPad using Tapatalk

• Καλησπέρα στην ομάδα. Είδα σήμερα στο xda το εξής θεμα: forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3423895 Έχεις κάνεις ιδέα επ'αυτου; Βγαίνει σταδιακά για τη συσκευή μας η ΜΜ ή είναι κάποια custom? Στάλθηκε από το PRO 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από Nickleon: “Έχει κάνει κάποιος το update στην τελευταία official stable (7.5.1.0) ? Είναι ιδέα μου ή η μπαταρία καταναλώνεται πολύ πιο γρήγορα από πριν?” Παράθεση από ryan13: “φιλε με την stable 7.5.1 η μπαταρια καταναλωνεται πολυ πιο ευκολα.. εφυιαξαν την διαχειρηση ραμ και χαλασαν την μπαταρια. απο εκει που εβγαζα 2 μερες φουλ τωρα μονο μια. sot 5.30 ωρες περιπου εκει που ειχα χαλαρα 7.30-8.” Επίσης! Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• Ρε παιδια οι fastboot roms πού ειναι; Δεν υπαρχει για τη συσκευη μας στο αναλογο θρεντ

• Παράθεση από saerdnas: “Παιδιά καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή να προτείνει κάτι, θα το εκτιμούσα. Μόλις σήμερα παρέλαβα μετά από 19 ημέρες αναμονής από την Εternal Team το XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO με επεξεργαστή snapdragon 650 και την MIUI GLOBAL 7.1.9.0.0. Όταν το άνοιξα η μπαταρία ήταν στο 2% οπότε είπα να περιμένω να τελειώσει για να το φορτίσω με άδεια μπαταρία και άρχισα να το ρυθμίζω για να τελειώσει και πιο γρήγορα η μπαταρία. Μετά από 3 ώρες συνεχούς λει…

• @bilis1234 Ποιο "θύμα" θα σου δώσει 200 ευρώ για μεταχειρισμένο redmi note ΔΥΟ!!!????? Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• Παράθεση: “ Από κει κ πέρα άσχημο θα είναι να τσιμπήσουμε την b20? Έστω Κ πλαγίως?... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Καθόλου άσχημα!!! Sent from my iPad using Tapatalk

• RE:

pillopoulos - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από astrah: “Για να μην ανεβάζω εδώ τα screenshot λόγω Tapatalk ας ρίξει μια ματιά κάποιος στα τελευταία μου ποστ να μου πει για την μπαταρία στο θέμα του κινητού στο my Phone forum. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασες μήπως στρώσει με επανεκκίνηση; Αν είσαι ρουτ, στην κατανάλωση των εφαρμογών στο gsam, έχει την επιλογή να δεις ποια εφαρμογή σου κρατάει ξύπνια τη συσκευή Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από studiosakis: “Δυστυχώς την απεγκατεστησα. Την πήγαινε την μπαταρία "νεράκι". Στα στατιστικά της μπαταρίας στο android και στο system android είχε συνέχεια πάνω από 35%.” Εγώ πάντως παρότι έχω το απλό redmi 3 PRO, η μπαταρία είναι πάρα πολύ καλύτερη από την προηγούμενη (multi) που είχα. Χτες στο 20% είχα 9 ώρες οθόνη Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• @argg Και γιατί δεν κατεβαζεις τον es file explorer για παράδειγμα; Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• Redmi 3 Pro New

pillopoulos - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Χτες πέρασα την τελευταία developer αγγλοκινεζικη και μέχρι ώρας έχω πολύ καλές εντυπώσεις. Πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας, το κινητό είναι σχεδόν συνέχεια κρύο... Ενα θέμα που με ενοχλεί είναι ότι όταν πατάω από fb να ανοίξει εξωτερικός σύνδεσμος, μου ανοίγει συνέχεια με το browser της συσκευής, παρότι έχω επιλέξει να είναι ο Chrome ο προεπιλεγμενος. Επίσης δε μπορώ να το απενεργοποιησω από τις "Εφαρμογές", δε με αφήνει. Το άλλο που ήθελα να ρωτήσω, μιας και έβγαλε η xiaomi το built in root, πώ…

• Ολα καλά τελικά! Γιεεειι!!! @lallasgr Τώρα έχω την τελευταία κινεζική developer Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• RE:

pillopoulos - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “@pillopoulos εγώ που παρελαβα από το ίδιο μαγαζί με την ίδια ρομ το συγκεκριμένο τηλ δοκιμασα τα πάντα και το μόνο που δούλεψε ήταν το miflash/edl mode! Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κατάλαβα.... Πάλι άγχος!! Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• Πλέον έχοντας το redmi 3 pro αγορασμένο από gearbest, μπήκα στη διαδικασία που περιγράφετε να περάσω developer πάνω από την ηλίθια ρομ που βάζει σε όλους το εν λόγω κατάστημα. Όταν συνδέσω το κινητό στο pc , το Mi pc suite μου βγάζει το μήνυμα Rom package's signature cannot verified.... Δε θέλω να μπω και στην άλλη διαδικασία να μπρικαρω τη συσκευή με τον άλλο τρόπο.....

• Παράθεση από VALTOS: “Παράθεση από GR_Macedon: “Το κόλπο είναι ένα. Όπου βλέπεις κινέζικα και δίπλα ένα μικρό βελάκι πάτα το και μάλλον θα είναι πτυσσόμενη μπάρα με γλώσσες. ” γι αυτο μαλλον τοσα χρονια πληρωνα τα samsung :P” Δεν ξαναπάς στα Samsung καλύτερα γιατί τα κινέζικα πρέπει να τα παιζεις στα δάχτυλα για να έχεις και κινητό κινέζικο; Sent from my iPad using Tapatalk

• @DaRk_dOg Επειδή είχα ενα αμερικάνικο HTC, είχα παλέψει με πολλούς τρόπους να ενεργοποιήσω την 1800 μπάντα με τρόπους που δεν περιελάμβανε την αλλαγή ρομ,έπρεπε να επέμβεις στο firmware της συσκευής. Δεν ξέρω κατά πόσον είναι πιθανό να συμβεί από αλλαγή ρομ, πάντως το ευχόμαστε! Εξάλλου τα παιδιά του xda είναι οι πλεον κατάλληλοι γι'αυτό Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dante: “CyanogenMod 13 | Xiaomi Redmi Note 3 Θα εχουμε και CM στο κινητο ενω λενε και για υποστηριξη 800αρας.” Γίνεται με την αλλαγή της ρομ να αλλάξει και το ποιες μπάντες θα λαμβάνει η συσκευή; νομίζω ότι η ρομ επεμβαίνει στο software και όχι στο hardware Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• Δεν ξέρω αν θα καταφέρω κάτι, αλλά όπως και να'χει, σ'ευχαριστώ πολύ για τον κόπο! @lallasgr Στάλθηκε από redmi 3 PRO

• @lallasgr Ξέρουμε αν γίνεται να κάνω τις διαδικασίες φλασαρισματος από Mac? Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ρε παίδες, παρέλαβα σήμερα το 3 προ και πέρασα τις εφαρμογές μου από backup που είχα από το μεγάλο "αδερφάκι του, το note 3 PRO. Τις μισές εφαρμογές όμως, με το που τις πέρασε, σβηστηκαν. Γιατί συνέβη αυτό;