Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 139.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Ettore_M: “Τίποτα.. δοκίμασα hold volume down+ power, δοκίμασα και hold volume up. Κ εννοείται power σκέτο. Ισχύει ότι το βλέπει αλλά ειναι σαν να συνδέεται κ αποσυνδέεται. Ξέρεις. Ακούγεται ο γνωστός ήχος των Windows. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Κράτα πατημένο το volume up και το power τουλάχιστον για δέκα δεύτερα μέχρι να κάνει δόνηση. ΣΤΗΝ φάση που είναι αργεί να μπει σε twrp Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπήκε σε αδράνεια η οθόνη. Το γνωστό θέμα του twrp στο redmi 3s. Βάλε το πάλι σε twrp πήγαινέ στις ρυθμίσεις του και στην τρίτη οριζόντια καρτέλα απενεργοποίησε την αυτόματη απενεργοποίηση οθόνης. Στο default σβήνει η οθόνη μετά από 60 δεύτερα. Στην πραγματικότητα όμως δεν μπαίνει σε αδράνεια απλά δεν δέχεται κανένα πάτημα η οθόνη Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο έστειλα ήδη φίλε. Είμαι με stable ακόμα Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως έχεις αλλάξει θέμα? Με μερικά θέματα δυσλειτουργουν οι ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δυο πράγματά σου συμβαίνουν. Πρώτον η έκανες και format system και μετά πήγες να την περάσεις η στα settings του twrp είναι ενεργοποιημένη η επιλογή για απενεργοποίηση οθόνης. Η ρομ λειτουργεί σε ολα πολύ καλά και κυρίως σε αυτονομία είναι η καλύτερή από ότι εχω βάλει στο Κινητό μου. Το μόνο που εχω δει είναι ότι κάποιες φορές για μερικά λεπτά χάνεται η δόνηση. Μπορεί να οφείλεται και σε κάποια εφαρμογή και οχι στην ρομ 9322428fd23ce95692c485da6898bef9.jpg Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποι…
-
Εκανες format system για αυτό δεν ανοίγει. Δοκίμασε πάλι να μπεις σε recovery και να περάσεις το zip της rom Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
συνδεσε το κινητο με τον υπολογιστη.Στην μπαρα ειδοποιησεων θα εχεις μια ειδοποιηση .Συδε το δαχτυλο σου και θα δεις να γραφει μονο φορτιση.Πατα επανω και εχει αλλες 2 επιλογες.Καποια ειναι για μεταφορα πολυμεσων και καποια για μεταφορα αρχειων δεν θυμαμαι ακριβως πως τις ονομαζει.Πατησε σε αυτη που ειναι για μεταφορα αρχειων.ετσι θα δεις το κινητο σου στον υπολογιστη σαν αποθηκευτικο χωρο και θα αντιγραψεις οτι θελεις
-
Redmi 3S brick/unbrick μετά από εγκατάσταση official global developer fastboot rom σε edl mode
ΜήνυμαΚαι τσεκάρε πως στο εμφανίζει στην διαχείριση συσκευών κάνοντας ότι σου λέει ο @NasDriver Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Fastboot και flash twrp Τώρα είδα ότι έχεις κλειδωμένο bootloader Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi 3S brick/unbrick μετά από εγκατάσταση official global developer fastboot rom σε edl mode
ΜήνυμαFastboot και flash twrp Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk