Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-139 από 139.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από guantanamo4: “λοιπον παιδια αφου ξεκλειδωσα το 1ο μου redmi 3s για τον εναν κολλητο μου τωρα παιδευομαι με τον δευτερο εχω κανει αιτηση και εχω παρει το οκ αλλα μολις ξεκιναω την διαδικαδια δηλαδη να παω σε fastboot μεσω miFlash παταω refresh - flash all μου βγαζει ακαθοριστο σφαλμα (remote:critical partiotion flashing is not allowed) ενω εχω ολες τις απαραιτητες ρομ και προγραματα πριν μια εβδομαδα εγινε το προηγουμενο ξεκλειδωμα” Το ίδιο ακριβώς και εγώ πρόβλημα. Βρήκες λύση? Στάλ…
-
Πόση ώρα μένει στην οθόνη? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από freekafe: “Αυτό εννοώ και βρήκα ότι το πρόβλημα το κάνει όταν χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο SwiftKey. Όταν βάλω το πληκτρολόγιο της Google δουλεύει μια χαρά. Τι να πω παράξενο” Αυτό το πρόβλημα το είχα και εγώ στην 8 με smart keyboard σε πληκτρολόγιό 3/4. Και δεν φτάνει αυτό. Είτε με τ9 είτε χωρίς τ9 δεν μπορούσα να πληκτρολόγησω λέξη. Εγραφε ότι ήθελε. Επρεπε να το γυρίσω σε full πληκτρολόγιό. Ηταν και ένας από τους λόγους που γύρισα σε 7 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιών…
-
Για αυτό ρώτησα μήπως κάποιος φίλος την εχει να την ανεβάσει κάπου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ψάχνω να βρω την 7.1.3. Στην σελίδα με τις ρομ προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να την κατεβάσω αλλά μου βγάζει σφάλμα. Την εχει κάποιος να την ανεβάσει κάπου αλλού? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Golden Καταπληκτικό
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από worx: “Οταν παταω adb reboot bootloader μου βγαζει reboot bootloader is disabled καμια ιδεα?” Το εκανε και σε εμένα που έφτιαχνα σε ένα φίλο. Εκανα το παρακάτω που αναφέρεται στο τέλος του οδηγού και συνέχισα κανονικά Αν σε περίπτωση αποτύχει το τηλέφωνο να κάνει Reboot στο TWRP, τότε.... Πληκτρολογούμε fastboot flash recovery twrp3_by_mic_hennessy.img Μετά θα σβήσετε το κινητό χωρίς να το αφήσετε να κάνει reboot σε κανονική λειτουργία γιατί υπάρχει script που επαναφέρει το Mi Recov…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Καλημέρα σε όλους. Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλεφωνο με 2 κάρτες. Εξηγώ λοιπόν τι θέλω να τσεκάρετε. Μιλάω στο ένα νούμερο what's up τοποθετημένο στο slot 2. Με καλούν στο δεύτερό μου νούμερο που είναι τοποθετημένο στο slot 1 και δεν μου έρχεται ειδοποίηση κλήσης πάρα μόνο οταν κλείσω την κλήση του δεύτερου slot μου έρχεται μήνυμα χαμένης κλήσης στο νούμερο του slot 1. Συγνωμη για το μεγάλο post και ευχαρι…
-
Καλημέρα σε όλους. Θέλω να απευθύνω μια ερώτηση σε αυτούς που χρησιμοποιούν το τηλεφωνο με 2 κάρτες. Εξηγώ λοιπόν τι θέλω να τσεκάρετε. Μιλάω στο ένα νούμερο what's up τοποθετημένο στο slot 2. Με καλούν στο δεύτερό μου νούμερο που είναι τοποθετημένο στο slot 1 και δεν μου έρχεται ειδοποίηση κλήσης πάρα μόνο οταν κλείσω την κλήση του δεύτερου slot μου έρχεται μήνυμα χαμένης κλήσης στο νούμερο του slot 1. Συγνωμη για το μεγάλο post και ευχαριστώ οποίος ασχοληθεί με την απορία μου. Στάλθηκε από το …
-
Τότε θα την δοκιμάσω αν και με την προηγούμενη είμαι απόλυτα ευχαριστημένος Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εχει δοκιμάσει κάποιος σε redmi note 2 την 7.2.3 να μας πει εντυπώσεις από λειτουργιά και μπαταρία σε σχέση με την προηγούμενη? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οτι θα την δοκιμάσω είναι σίγουρο. Είναι ήδη κατεβασμένη στο τηλέφωνο. Απλα ήθελα και αυτή την διευκρίνιση Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μία ερώτηση προς τον δημιουργό της ρομ αν το γνωρίζει η σε οποίον την εχει περάσει σε redmi note 2. Εχει περάσει κάποιος xposed? Δουλεύουν ολα κανονικά η εχει παρουσιαστεί το παραμικρό αρνητικό στην συγκεκριμένη εφαρμογή (xposed) και στα modules η γενικά στο τηλέφωνο από την λειτουργιά της εν λόγω εφαρμογής? Ευχαριστω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris22: “Kαλησπερα pechr.τις rom τις περασα μεσω sd card και μετα μεσω του recovery το δικο του (εννοω με αυτο που ηρθε γιατι το redminote2_twrp.img δεν μπορω να το περασω μου λεει instalation abort. τωρα για το αλλο που ρωτησα πως το βλεπω στο pc το ρωτησα γιατι απλα δεν το βλεπω οπως τα αλλα τηλεφωνα που εχω.Δεν το βλεπω.” Εχω την αίσθηση ότι αν εχει το δικό του recovery οτιδήποτε και να θες να περάσεις πρέπει να μετονομάσεις το αρχείο σε update. Δηλαδή να το βλέπεις στο τηλέφ…
-
Καλή μας επιτυχία Στάλθηκε από το HM 1SW μου χρησιμοποιώντας Tapatalk