Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 239.
-
τωρα με τον aroma θα κάνουμε ένα τικαρισμα και θα το έχουμε και εμείς ...
-
Σε Ido όλα καλά ή τελευταία . Έστρωσε και το θέμα με τα δεδομένα που δεν άνοιγαν και ήθελε επανεκκίνηση . Από μπαταρία δείχνει καλά αλλά είναι νωρίς ακόμα . Παρατήρησα τρώει λίγο παραπάνω μνήμη από την προηγούμενη . Ποιον browser χρησιμοποιείται ; Χρησιμοποιώ τον chrome αλλά δουλεύει κάπως μπουκωμενα . Δεν πυροβολήσει στις σελίδες .
-
Νέο Kenzo .
THUKIS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπερα παιδια , Ενας φιλος πηρε καινουργιο kenzo . Η ρομ που φοράει μου φαινεται για official . Το απόγευμα , θα το έχω και στα χερια μου , θα στείλω αίτηση για unlock μήπως και βάλουμε την ρομ του gkalen . Πρώτο βήμα τσεκάρω αν ο bootloader είναι κλειδωμένος . Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Αν είναι κλειδωμένος πάμε : Flash την Ελληνική ROM στο RedMi Note 3 PRO (Για πρώτη φορά) Καλύτερα είναι να πάμε σε marshmellow με την official global από τις αναβαθμίσεις τ…
-
Καλα αυτό με το copy numbers στα sms best off . Στις κινήσεις του ebanking μας σωνει . Τέλειο .
-
Ερώτηση περιέργειας ! Γιατί θέλουν πολλοί να βγάλουν το gmail ?
-
ας γράψω και εγώ κάτι θετικό. Έβαλα την 6.9.8 στο R3PRO και είναι άριστη .ως τώρα έχω παρατηρήσει καλύτερη ραμ αλλά και μπαταρία όσο έχω προλάβει να δουλεύω . Thanx Galen ...
-
η 6.9.1 πάει σφαίρα και απο μπαταρια σουπερ . Εχω στρώσει και τα apps , accounts και είπα να μην βάλω αλλη στα κοντά . ΑΛΛΑ δεν μπορώ να κρατηθώ να μην τη βάλω την 6.9.8 . Τι αρρώστια ειναι αυτή ρε Gkalen . Ναρκωτικά βάζεις ? Μπορεί να την βάλω από πάνω χωρίς factory reset , μονο davlink,cache . Μονο αυτό δεν έχω κάνει ποτέ .
-
Εμενα ήρθε με τίτλο redmi 3 pro email , και μέσα είχε ρομ για το redmi 1s. Επίσης λέει ότι είναι miui7 αλλα έχει changelog για miui 8 . Αλλά το καλύτερο είναι στο τέλος του email που γράφει : ΚΑΛΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ! Wtf...
-
Thank you Gkalen , God bless you For R3pro stable rom . Μία ερώτηση ,ή stable πάνω σε ποια έκδοση ειναι βασισμένη ; Ή είναι Mix grill από ολες και όλα τα πειραγματα που έχεις κάνει . Περιμένω να ακούσω γνώμες και θα την βάλω και εγώ μεθαύριο με το καλό. Εκεί που είπα δεν θα ξανασχοληθω για λίγο διαστημα πάλι μας την έφερε να κάνουμε ,factory reset .
-
Gkalen κατεβάζω την .25 για redmi 3 pro για full wipe , factory reset . Αν μου κάτσει καλά η ρομ θα την κρατήσω για καιρό για αυτο κάνω clean install . Το Redmi3_6.8.25.BuildFix.zip τι είναι ? Το περνάω ? Για redmi3pro παιζει να δουμε marshmellow ? ή να μην ονειρευόμαστε ?
-
Συμμάζεμα επαφών
Μήνυματωρα το επιασα το νόημα , Στην ουσία στο Gmail πετάω τα προσωπικά και στο yahoo ή OneDrive της δουλειάς . Και εμφάνιζω οποίο θέλω ή όλα μαζί . Πετάω και στο mi όλα μαζί για καβαντζα . Ερώτηση , Του mi ο λογαριασμός κάνει sync σε εκτός Xiaomi συσκευή ? Αν και δεν βλέπω να αλλάξω την Xiaomi τα επομενα χρόνια . Just curious ....
-
Συμμάζεμα επαφών
Μήνυμαομαδες?
-
Συμμάζεμα επαφών
ΜήνυμαWtf... !!! Μπράβο ρε Xiaomi . Πάω πάσο . Και μια ακόμα ερωτησούλα τώρα που είστε ζεστοί . .. Λοιπόν , Έχουμε κανά 200 επαφές που είναι οι προσωπικές , καθημερινές που έχουμε όλοι στο κινητό μας. Στην περίπτωσή μου έχω και 1000 επαφές οι οποίες είναι πελάτές που πήραν μια , δύο φορές για ραντεβού και μετά μπορεί να πάρουν του χρόνου ή και ποτέ . Αυτά τα νούμερα δεν θέλω να είναι στην καθημερινή μου λίστα αλλά να τα εμφανίζω όποτε θέλω π.χ. να δώ αυτό το νούμερο αν είχε περάσει κάποτε και το αποθή…
-
Συμμάζεμα επαφών
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά , Έχω ένα θεματακι και δεν βρίσκω μία λύση . Αυτή τη στιγμή έχω 5 επαφές στην mi , 350 στο Gmail , 110 στο onedrive , κάνα 45 στο yahoo κτλ . Υπάρχει καμία εφαρμογή να τα μαζέψει από παντου και να τα έχω σε ένα λογαριασμό . Κάνω πειράματα με τις rom και πρέπει να περνάω 5+ λογαριασμούς για να έχω τις επαφές μου όλες καθεε φορά που κάνω factory reset .