Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 239.
-
Για IDO έχουμε να περιμένουμε καμία έκπληξη ή έτυχε;
-
Καλημέρα παιδιά , Σε Ido μετά από FR ανοίγω το Facebook και κλείνει μόνο του μετά από 10 δευτερόλεπτα . Το κάνει σε κανέναν άλλο ;
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γεια σας παιδιά . Σε Ido εχει παρατηρήσει κανεις να κολλάει στο sync ; Όποτε πιάνω στο χέρι μου το κινητό κάνει όλο sync . Στο Gmail , ,στο yahoo ,καμία φορά μένει μόνο το εικονίδιο του sync .
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Αντε με το καλό και στο IDO ...
-
-
Καλό καλοκαίρι από Ido ... Ενας φτωχος συγγενης ... 100.gif
-
Σε ido φαίνεται πολύ καλή . @BanditGR Ελπίζω να μην είναι η τελευταία ρομ σε σχέση με την ανακοίνωση . Σαν να γίνεται ξεσκαρταρισμα παλιών κινητών φαίνεται .
-
Σε IDO η 25aroma βγάζει ερρορ στο σκριπτ line 1 . Την άλλαξα και όνομα γιατί είχε ένα ω ελληνικό και μήπως έφταιγε αλλά τίποτα . Τώρα θα δοκιμάσω ξανά κάτι άλλο .
-
Παιδια εγώ πέρασα σε Ido την 18 . Είπα να περιμένω την aroma αλλά ούτε μυρωδιά δεν έχει έρθει στο email . Έτσι με το μπάσκετ πάτησα και ένα install . Πολύ καλή . Κάπως πιο σφαίρατη μου φαίνεται η απόκριση . Αν έρθει η aroma την περνάμε και εκείνη . Να μην έχει παράπονο και το δίπλα μαγαζί ...
-
@Giannis789 για να την κατεβάσω πιο σίγουρα και γρήγορα στο κινητό την ρομ χρησιμοποιώ το app "Advanced Download Manager" και έπειτα το "md5checker" app . Έτσι είσαι σίγουρος 100% για την ακεραιότητα του αρχείου που κατεβάζεις . @kostas1alina λέω να κάνουμε υπομονή μια νερουλά να βάλουμε κατευθείαν την aroma . Ευχαριστούμε την κοινότητα και τους διαχειριστές για την προσπάθεια ...----------------
-
Σε IDO όλα καλά . Φαίνεται μια από τις καλύτερες ρομ . Δεν βρίσκω κανένα θέματακι για την ώρα και έχει και καλή απόκριση το κινητό . Αν και η μπαταρία είναι καλή την ρίχνω και ένα backup . Root δεν το έκανα . Μόνο όταν χρειαστεί . Thanks guys ....
-
OLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE