Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 239.
-
Good luck
-
Αντε να περναν οι μέρες .... Να μου έρθει
-
Σε IDO μεχρι τώρα φαίνεται πολύ καλή . Το PowerMenu δουλεύει . Και μεσα απο το twrp δουλεύει . Ωραίο και το twrp και το θέμα του . Εγινε και εγκατασταση του superSU . Gps , Apn , Camera , Απόκριση ... OK . H ρομ δείχνει πολύ καλή , στιβαρή με καλές αποκρίσεις . Το σήμα εδώ και 2 ρομ που είχε πέσει αρκετά πήρε λίγο τα πάνω του καμιά γραμμή αλλά όχι όπως τις παλιές ρομ . Στο micloud παρατηρώ "Αδυναμία λήψης κατάστασης συγχρονισμού" . " Δεν είναι δυνατό να διαπιστωθει αν ο συγχρονισμός ολοκληρώθηκε…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/34840/ Τρελό σήμα με την νέα ρομ . Και η προηγούμενη είχε θεματα σε κλειστό χώρο και είπα θα στρώσει με την 20 αλλά χειρότερα . Στο μαγαζί εκεί που είχα 5-4 γραμμές τώρα 0-1 . Κάτι δεν πάει καλά . Δοκίμασα και σε άλλη πόλη τα ίδια . Αργότερα αναλυτικοτερη ...
-
Σε ido κλειδωσε ο bootloader και ξεκλείδωσα με mi unlock . Η ρομ είναι τέλεια και λειτουργούν όλα άψογα . Επειδή μίλησα στο chat με κάποιους που την πάτησαν πριν περάσετε την ρομ : • Πάμε Apply for unlocking Mi devices Παταμε unlock now .Βάζοντας το mi account μας αν μας βγάλει να κατεβάσουμε το mi unlock tool είμαστε οκ.Εχουμε άδεια ξεκλειδωματος σε περίπτωση που κλειδωσει ο bootloader . Παμε και στα developer settings και ενεργοποιούμε το OEM Unlock . Και είμαστε ετοιμοι να περάσουμε την νέα ρ…
-
@gkalen Είμαι χωρίς fr από xtrv2 . Το mi account είναι περασμένο κανονικά στο κινητό και κάνει sync κανονικά (Αν αυτό εννοείς) . To fix δεν το είχα περάσει προχθές .
-
7.4.13 σε ido παει πολυ καλα . OEM unlock ON - TWRP (-+) - Installed - Wiped cache/davlink- Reboot - Black screen - Bootloader Locked - Reboot to Fastboot - Mi unlock - Bootloader Unlocked -Ready . All fine . To powermenu δουλευει κανονικα . Apn - gps - camera ...κ.τ.λ ολα τέλεια . Γενικά δουλεύει πιο αεράτα και έχει καλύτερη απόκριση . Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση ... Υγεία σε ολους Thank you guys ...
-
σε IDO όλα καλά όλα ανθηρά . No news ,good news .
-
δειτε σε Ido την μπαταρία και πείτε πως πάει . Από χθες το έχω φορτίσει 2 φορές . Ούτε 10 ώρες δεν κρατάει . Μόνο WiFi και tune in radio δούλεψα . Ελπίζω να στρώσει με κάνα δυο φορτίσεις .
-
Σε IDO επειδή ειμαι και πολύ dirty dancer 100.gif ρίσκαρα με dirty εγκατάσταση μόνο με davlink/cache . Λοιπόν όλα πάνε καλά εδώ και μία ωρίτσα μετα τα reboots και shutdowns. Επιτέλους επανήλθε το swipe to search . Apn /GPS / camera / playstore /weather ok. Το fingerprint πυροβολαει . Ζαλίστηκαν λίγο τα widgets clock / weather που είχα ,τα έσβησα και τα ξαναεβαλα . Όλα καλά . Από μετάφραση είναι πολύ καλή . Έχει κάτι ξεχασμένα αγγλικά εδώ και εκεί αλλά χωρίς τίποτα σημαντικό . Γενικώς το κινητό π…
-
Σε Ido όλα καλά και καλύτερα . Σαν πολυ sync κάνει από lock σε unlock . Θα δείξει ... Το recovery button τα ίδια , δεν λειτουργεί . Όχι ότι καιγόμαστε , αλλά καλομαθε η γριά στα σύκα ... Thanx
-
@ktsak δες λίγο στις 'Επιλογές για προγραμματιστές' αν το "Εντοπισμός σφαλμάτων USB" είναι ΟΝ . Αν ναι καντο OFF και δοκίμασε .
-
@kostas1alina Κάνε έναν έλεγχο bootloader από περιέργεια . Δοκίμασε + & - μαζί για twrp
-
@tzemam σωστά τα λες φίλε μου . τώρα η τελική πως θα βαπτιστει άγνωστο .
-
7.3.16 σε ido δειχνουν όλα καλα. Δεν lagαρει μετα απο τις επανεκινησεις κτλ. Apn- WiFi ok GPS πιο γρήγορο από το touch. Sms ok. Χωρα Ελλαδα. Στο powermenu δεν δουλεύει το rexovery button,κανει restart . Twrp μπηκα με + - από power off . Αυτα για την ώρα . Thanx guys
-
@Nikos Fertis ναι όλα κανονικά (με WiFi είμαι τώρα που γράφω) αλλά και τα data κανονικά .