Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 239.
-
Περαστηκε το fix . Οκ δουλεύει το μενού για recovery . Twrp μπήκα κλείνοντας το κινητό και στο άνοιγμα πατώντας ταυτόχρονα και το vol+ & vol- &το power on φυσικά . Έκανα davlink /cache . Παρατηρώ ότι το κινητό δουλεύει λίγο λαγκαριστα . Δεν σπινιαρει . Θα το δοκιμάσω και άλλο και θα δούμε . @gas83 δεν ξέρω αν γίνεται εγκατάσταση μέσω του miui updater εφόσον κατεβάσεις στο κινητό την ρομ . Περίμενε να πει κάποιος επιστήμονας ....
-
@gkalen Παιζει να κλειδωνει κανας bootloader ?
-
@gkalen Στο ido σε twrp μπηκα απο power off με + & - πατημενα μαζι .
-
Ω ναι . . . Το Recovery button κάνει επανεκίνηση σε IDO .
-
@gas83 στην 7.3.2 κανένα θέμα που αναφέρεις η να είδα .
-
μπηκε σε IDO η 7 .3.9 . Πυροβολαει . Ποιο γρήγορη από την σκιά της . Δεν βρήκα κανένα θέματακι για την ώρα . Το screen recorder δουλεύει κανονικά .
-
Αιντεεεεεεεε. .... .Με γεια μας
-
παω να φτιάξω δεύτερο mi account και unlock apply να είμαι έτοιμος ...
-
Αντε και καλη μας επιτυχια ... 100.gif
-
@kostas1alina κάνε και μία εκαθαριση cache στη συλλογή από τις εφαρμογές μήπως πάρει μπρος . Να σου πω εγώ θα την ξαναπεί ούσα άλλη μία
-
@kostas1alina δοκιμασε ένα cache /davlink από twrp , δως του κάνα 5 λεπτό όταν ανοίξει και κάνε καμιά επανεκκίνηση ακόμα και μετά ξαναδοκιμάσει .
-
sorry @apsogos4ever ... Στον @kostas1alina το είπα .
-
@geozn8 ναι το είδα αλλά δεν δουλεύει . Τώρα είδα και αυτό . By popular demand - The Screen Recorder feature introduced in the preview changelog suspended due to major issues reported by the Beta Team. To avoid disruption and to maintain your system stability, we are currently investigating and analyzing the causes, please be patient. The full release will arrive by next week. Please accept our sincere apologies for any inconvenience and disappointment caused. Setting' FC encountered while 'Reco…
-
Εκανες καμία επανεκκίνηση & shutdown?
-
Όλα καλά σε ido . Σας ευχαριστούμε παιδιά . Το screen recorder που είναι .Δεν το βρίσκω .
-
@BanditGR και εγώ xtrv έχω στο IDO αλλά έτρεχε το msa .
-
Παιδια έκανα disable το msa και το κινητό πυροβολαει . Οι σελίδες ανοίγουν εν ριπή οφθαλμού . Δεν ξέρω αν δημιουργηθούν προβλήματα αλλά είδα αισθητή διαφορά . Θέλω να δω και στην μπαταρία τώρα . Πληροφοριακά χρησιμοποίησα το disable service app . Ξετικαρετε όλα τα κουτάκια/services . (Θέλει root).
-
@maikagel το ράδιο δουλεύει κανονικά σε μένα .
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά .Και εγώ σε ido με κλειδωμένο bootloader ειμαι . Το πήρα χαμπάρι πριν κανα 2 μήνες . Αναβαθμίσεις μεχρι την τελευταία xtrv ολα καλά . Έχω περάσει lineage os και ξαναγύρισα με twrp ρεστορε , πάλι όλα καλά . Το θέμα είναι τώρα μου ΄βιδώθηκε να τον ξεκλειδώσω . Εχω δοκιμάσει τα πάντα στους οδηγούς και στο en.miui αλλα κολλάει στο 50% . verifyng device at 50% - "can't get info, connect again." Η ύστατη λύση είναι αν καταλαβα καλα να πάω σε china dev , ξεκλειδωνω , και ξανακανω την δ…