Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 239.
-
Παράθεση από kostas1alina: “χωρις καθαρισμό; Η Καθαρή εγκατάσταση; ” davlink+cache πάντα . Αν έρχεται από προηγούμενη xtrv
-
δωστου όπως είσαι και μετά από 3 επανεκκινήσεις πες μου αποψη
-
Σε Ido ή 12.15 πάει σφαίρα . Ρολαρει πιο καλά το κινητο . Ανοίγει και πιο γρήγορα τις σελίδες σε σχέση με την προηγούμενη που δούλευε πιο μπουκωμενα . Ελληνικά παντού οκ. Μπαταρία θα δείξει . Το μόνο αρνητικό που εντόπισαν είναι το σήμα της κινητής σε 4g που είμαι αισθητά είναι χαμηλότερο . Δεν ξέρω μπορεί να είναι και τοπικο το πρόβλημα αλλά εκεί που είχα 5 γραμμές ,σπίτι και μαγαζί τώρα έχω 2 αντε 3 γραμμές . Περιμενω κάποιον με Ido να το τσεκαρει ... Thanx for all guys..
-
Σε Ido όλα καλάααααα ..... Thanxxxxxxxxxxxxx
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
THUKIS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚοροιδευετε ακόμα ε...?
-
THUKIS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΟΚ σας ευχαριστώ πολυ , συνέχεια αύριο το πρωί . Τώρα παραγγειλαμε παϊδάκια και σουβλάκια . Όποιος είναι κοντά κερναμε και κρασί .
-
Παράθεση από kostas1alina: “μετα απο 4 ημέρες σε redmi 3 pro παρατήρησα ότι δεν δουλεύουν τα led ειδοποιήσεων εάν και είναι ενεργοποιημένα. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα; ” Κώστα δουλεύουν μια χαρά από την παρασκευή που την έχω . Εχθές μιλούσα στο κινητό , πήγα να το κλείσω με το κοκκινο κουμπί συνομιλίας , κόλλησε , δεν πατιόταν τίποτα και αναγκάστηκα να κάνω reboot με το κουμπί ... Δεν μας τα λέει καλά η τελευταία έκδοση . Περιμένουμε παρασκευή την καινούργια .
-
THUKIS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από THUKIS: “Πλάκα κάνουμε μιχάλη ... Ναι όντως ΜΙυΙ7 redmi note 3 pro είναι και θέλω να βάλω την τελευταία xtrv . Ποιόν οδηγώ ακολουθάω διότι θα πάω σε android 6 . redmi note 3 pro ” Βάλτο να κάνει update πριν κανεις unlock ” Έκανα unlock δυστηχώς ...
-
THUKIS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠλάκα κάνουμε μιχάλη ... Ναι όντως ΜΙυΙ7 redmi note 3 pro είναι και θέλω να βάλω την τελευταία xtrv . Ποιόν οδηγώ ακολουθάω διότι θα πάω σε android 6 . redmi note 3 pro
-
THUKIS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈλα ρε παιδιά μην βαράτε... Ένα 7αρι μου έφυγε .... =============== Δεκ 8th 2016, 7:51pm =============== Πω ρε μόλις πάτησα υποβολή κόλλησε ο Mozilla και μαύρισε η οθόνη . Κάντε και έναν αγιασμό που και πού ρε παιδιά . Κανα 100 Pages ακούγεται καλά ...
-
THUKIS - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά . Μολις πέρασα την dev china 7.6.5.12! Ξεκλειδώνω , περνάω τςρπ/ xtrv , ελέγχω κλείδωμα και είμαι έτοιμος ή θέλει αναβάθμιση την δεω ψηινα να την κάνω πρώτα και μετά ?
-
gkalen ,με τον aroma κάτι τέτοιο θα είναι εφικτό ;
-
Σε Ido φαίνεται η καλύτερη μέχρι τώρα ... Ειδωμεν ... Και σας ευχαριστουμε όλους ...