Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 56.

• Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω εάν οι rom έχουν σταματήσει ή όχι. Επειδή η μοναδική που βρίσκω είναι αρκετά παλιά. Έχω ένα mi10t pro και κολλάει αρκετά πλέον. Να κάνω φορμάτ ή να βάλω κάποια ρομ;

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από steliosperamos: “Δηλαδή θα περάσει κανονικά η EU rom και μετά θα πρέπει να κάνω Format Data ? ” Ναι όπως όπως τα περιγράφεις... ” Φιλε επειδη ρωτησα και πριν λιγες ημερες και δεν απαντησε καποιος. Για το Xiaomi MI10T PRO, υπαρχει στο φορουμ εδω μεσα υποστηριξη ή εχει σταματησει;

• Γιατι δε περνας την Officιial να ξεμπερδευεις; Εκανα και debloat και παει σφαιρα το κινητο. Αφου εχει σταματησει η υποστηριξη για το συγκεκριμενο κινητο εδω μεσα. Για debloat μεσω CMD και χρησιμοποιησε το uad_gui, δες βιντεο στο youtube.

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lazostat: “Να κάνω ένα factory reset για αρχή; ” Δοκίμασε το, αλλά θα πρέπει να στήσεις την συσκευή σου από την αρχή. ” Η τελευταια εκδοση που εχετε για το Mi 10T pro ειναι αρκετα παλια σε σχεση με την official που εχω τωρα, σωστα;;

• Αυτή την έκδοση έχει. Είναι πιο πρόσφατη σε σχέση με την έκδοση που υπάρχει εδώ στο φόρουμ. Να κάνω ένα factory reset για αρχή;

• Αυτη την εκδοση εχει.

• Καλησπερα. Εχει η γυναικα μου το συγκεκριμενο κινητο και τωρα τελευταια μου λεει οτι κολλαει λιγο. Πραγμα που δεν ειναι λογικο, καθως εμενα το Oneplus 8T παει σφαιρα και εχουν τον ιδιο επεξεργαστη. Τα updates τα κανει κανονικα, λογικα θα εχει το τελευταιο διαθεσιμο, δε γνωριζω ποιο ακριβως, αλλα εντος android12. Και θελω να ρωτησω τους κατοχους. Πως τα παει το κινητο με το android12; Και αυτο καθως εγω στο Oneplus 8T εχω γυρισει πισω στο androdi11, μετα απο πολλες custom rom, οπως και την επισημ…

• Καλησπερα. Εχει η γυναικα μου το συγκεκριμενο κινητο και τωρα τελευταια μου λεει οτι κολλαει λιγο. Πραγμα που δεν ειναι λογικο, καθως εμενα το Oneplus 8T παει σφαιρα και εχουν τον ιδιο επεξεργαστη. Τα updates τα κανει κανονικα, λογικα θα εχει το τελευταιο διαθεσιμο, δε γνωριζω ποιο ακριβως, αλλα εντος android12. Και θελω να ρωτησω τους κατοχους. Πως τα παει το κινητο με το android12; Και αυτο καθως εγω στο Oneplus 8T εχω γυρισει πισω στο androdi11, μετα απο πολλες custom rom, οπως και την επισημ…

• Υπαρχει καπου ενα changelog να δουμε τι αλλγες γινονται σε καθε εκδοση; Επισης αυτες οι developer ειναι καλυτερες απο τις stable;

• Όλα αυτά τα bugs που αναφέρονται με τις τελευταίες εκδόσεις του miui υπάρχουν και στις Ελληνικές εκδόσεις; Και ποια η διαφορά stable με developer; Τι να προτιμήσω; Αν και ίσως δοκιμάσω και κάποια custom από xda, εκτός miui.

• Ελληνικη rom vs Xda roms;

lazostat - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Καποια απαντηση στις υπολοιπες ερωτησεις;

Μήνυμα

Επισης που βρισκουμε το changelog απο καθε καινουρια εκδοση που βγαινει; Bugs υπαρχουν;

Μήνυμα

Τα τελευταια χρονια ειχα ενα oneplus5. Ηθελα να το αντικαταστησω με το oneplus8t λογω oxygenOs, αλλα τελευταια στιγμη εκανα παραγγελια το poco f3, επειδη το βρηκα σε καλη τιμη. Δεν ξερω εαν ηταν καλη επιλογη, θα δειξει το μελλον. Στην χειροτερη το βαζω αγγελια και αγοραζω το 8t. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι γιατι καποιος να βαλει την ελληνικη εκδοση που υπαρχει στο φορουμ και οχι καποια απο τις custom rom που υπαρχουν στο xda. Ποια τα πλεονεκτηματα; Επισης γιατι το νημα με τις developer εκδοσει…

• Παράθεση από nikapos: “και μονο που με το ρουταρισμα μπορεις να βαλεις το adaway και να πεις γεια στις διαφημισεις απο παντου, αξιζει τον κοπο κατα τη γνωμη μου.. ” Και χωρις root μπαινει και μαλιστα προτεινω την Non root εκδοση, καθως σου δινει δυνατοτητα να κανεις και exclude ολοκληρες εφαρμογες.

• Παράθεση από nikapos: “και μονο που με το ρουταρισμα μπορεις να βαλεις το adaway και να πεις γεια στις διαφημισεις απο παντου, αξιζει τον κοπο κατα τη γνωμη μου.. ” Και χωρις root μπαινει και μαλιστα προτεινω την Non root εκδοση, καθως σου δινει δυνατοτητα να κανεις και exclude ολοκληρες εφαρμογες.

• Παράθεση από gkalen: “@lazostat Αν είναι για γυναίκα άστο όπως είναι .. Οι διαφορές είναι τεράστιες και δεν είναι ροοτ η συσκευή με XTRV παρά μόνο αν το θελήσεις.. Εφόσον όμως μιλάμε για γυναίκα , μη πειράζεις τίποτα , μια χαρά θα είσαι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .. ” Αμα η μπαταρια κραταει περισσοτερο με την custom rom, δεν ειναι κοπος να την βαλω. Δλδ τι μπορει να παει στραβα; Εχω κινητο Oneplus και γνωριζω την διαδικασια πανω-κατω.

• Παράθεση από gkalen: “@lazostat Αν είναι για γυναίκα άστο όπως είναι .. Οι διαφορές είναι τεράστιες και δεν είναι ροοτ η συσκευή με XTRV παρά μόνο αν το θελήσεις.. Εφόσον όμως μιλάμε για γυναίκα , μη πειράζεις τίποτα , μια χαρά θα είσαι και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο .. ” Αμα η μπαταρια κραταει περισσοτερο με την custom rom, δεν ειναι κοπος να την βαλω. Δλδ τι μπορει να παει στραβα; Εχω κινητο Oneplus και γνωριζω την διαδικασια πανω-κατω.

• Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ γενικά πληροφορίες για το τι έχει περισσότερα η xtrv... Xiaomi Mi 11 PRO - Ο Βασιλιάς του Android (Ένα τηλέφωνο που έχει τα πάντα εκτός από μια παγκόσμια κυκλοφορία) ” Φιλε σε βλεπω ψαγμενο. Αξιζει να ασχοληθω με το root; Το κινητο ειναι της γυναικας, δε ξερω εαν θα δει θεαματικες διαφορες. Δεν ειναι απαιτητικη.. Επισης στις rom, γιατι δεν βλεπω καποια για το mi10t pro; Τελος, δεχεται ota updates ή θελει καθε φορα clean format;

• Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ γενικά πληροφορίες για το τι έχει περισσότερα η xtrv... Xiaomi Mi 11 PRO - Ο Βασιλιάς του Android (Ένα τηλέφωνο που έχει τα πάντα εκτός από μια παγκόσμια κυκλοφορία) ” Φιλε σε βλεπω ψαγμενο. Αξιζει να ασχοληθω με το root; Το κινητο ειναι της γυναικας, δε ξερω εαν θα δει θεαματικες διαφορες. Δεν ειναι απαιτητικη.. Επισης στις rom, γιατι δεν βλεπω καποια για το mi10t pro; Τελος, δεχεται ota updates ή θελει καθε φορα clean format;

• Ποια η διαφορα των παραπανω rom, με τα updates που διαθετει η συσκευη εξ'αρχης; Εχω το mi10tpro με εκδοση 12.0.10 και μου εβγαλε update για την 12.0.18q.