Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 56.
-
Ποια η διαφορα των παραπανω rom, με τα updates που διαθετει η συσκευη εξ'αρχης; Εχω το mi10tpro με εκδοση 12.0.10 και μου εβγαλε update για την 12.0.18q.
-
Αυτο το αυτοκολλητο το βαζει οποιος θελει ομως.. Αυτος ειναι ο μοναδικος τροπος; Να ρωτησω, αν απενεργοποιησουμε τα Updates, θα γινει δουλεια; Υπαρχει περιπτωση και χωρις update να παθει brick η συσκευη;
-
Που ακριβως στο κουτι; Γιατι νομιζω οτι ολα ηταν στα Κινεζικα.
-
ΕΙναι γνησιο global τελικα; Εχω προβλημα;
-
Παιζει να ειναι και μουφα global, καθως το κουτι εγραφε κινεζικα, αν εχει καποια σημασια.. Αν το κινητο εχει fake global και δεν το πειραξεις καθολου με roοt ή δεν το αναβαθμισεις σε miui 10, θα υπαρχει παλι προβλημα;
-
Τωρα το κινητο βρισκεται Λαμια. Πως ακριβως παιρνεις screenshot με τις xiaomi συσκευες;
-
Καλησπερα παιδια. Πριν λιγο καιρο πηρα το xiaomi redmi 5a για την θεια απο καταστημα στο σκρουτζ. Εγραφε στις ρυθμισεις οτι εχει Miui global, εκδοση δεν θυμαμαι και νομιζω ειχε Miui 9, αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος. Μπορει να ειχε και την 8 εκδοση. Αν καποια στιγμη παρει αναβαθμιση για εκδοση 10 και το κινητο ειναι fake global, τοτε τι γινεται; Τροπος να καταλαβεις εαν το κινητο ειναι fake global ή κανονικο global, υπαρχει; Κινητα που δεν θα παρουν την Miui 10, κινδυνευουν και αυτα;
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από lazostat: “Τωρα εβαλα και την 9.5.11. Εντωμεταξυ ενω μου λεει οτι δεν εχει αλλες ενημερωσεις, κατι πατησα και εκανε ξανα ενημερωση.. Περιεργο.. Τωρα βεβαια θελη φορτιση πρωτα για να περασει την ενημερωση, μετα θα δω τι μπορει να ειναι.. Το μονο που δε μου αρεσει ειναι οι πολλες προεγκατεστημενες εφαρμογες που εχει. Ποιες μπορω να σβησω με ασφαλεια; Το μονο αρνητικο ειναι οτι το screen protector που ηρθε δε ταιριαζει καλα.. Αφηνει κενα αριστερα και δεξια της ο…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από lazostat: “Ενταξει τσεκαρα και το imei και μου βγαζει Note 4x. Τωρα ομως διαβαζω οτι το 4x δε διαθετει την 800αρα μπαντα; Πως μπορω να το δω απο καπου; Τελικα εχω το 4x ή το 4 global; Εχω μπερδευτει! Επισης αν βαλω την δικη σας εκδοση την XTVR, θα υπαρχουν ota updates ή οχι; Γιατι σε λιγο βγαινει η MIUI 10.. Επισης υπαρχουν ολες αυτες οι αχρηστες εφαρμογες; ” Εχει βγει ήδη xtrv & aroma miui 10 για την συσκευή σου. Προς το παρόν μόνο vip μέλη έχουν ota updates…
-
Ενταξει τσεκαρα και το imei και μου βγαζει Note 4x. Τωρα ομως διαβαζω οτι το 4x δε διαθετει την 800αρα μπαντα; Πως μπορω να το δω απο καπου; Τελικα εχω το 4x ή το 4 global; Εχω μπερδευτει! Επισης αν βαλω την δικη σας εκδοση την XTVR, θα υπαρχουν ota updates ή οχι; Γιατι σε λιγο βγαινει η MIUI 10.. Επισης υπαρχουν ολες αυτες οι αχρηστες εφαρμογες;
-
Τωρα εβαλα και την 9.5.11. Εντωμεταξυ ενω μου λεει οτι δεν εχει αλλες ενημερωσεις, κατι πατησα και εκανε ξανα ενημερωση.. Περιεργο.. Τωρα βεβαια θελη φορτιση πρωτα για να περασει την ενημερωση, μετα θα δω τι μπορει να ειναι.. Το μονο που δε μου αρεσει ειναι οι πολλες προεγκατεστημενες εφαρμογες που εχει. Ποιες μπορω να σβησω με ασφαλεια; Το μονο αρνητικο ειναι οτι το screen protector που ηρθε δε ταιριαζει καλα.. Αφηνει κενα αριστερα και δεξια της οθονης και ειναι αρκετα σπαστικο!
-
Καλησπερα παιδια. Εχω κανει παραγγελια για τον πεθερο το συγκεκριμενο κινητο. Γνωριζει απο xiaomi, καθως τα τελευταια χρονια εχει το xiaomi redmi 2 αν δε κανω λαθος. Τωρα παει σε κατι καλυτερο, κυριως ηθελε μεγαλυτερη οθονη. Ημουν αναμεσα σε αυτο και στο Μ1 Α1, αλλα κατεληξα σε αυτο λογω τιμης και επιπλεον παλι μπορω με root να το φερω σε επιπεδα stock android. Τωρα θελω να ρωτησω κατι. Αν γνωριζετε με ποια εκδοση θα μου ερθει το κινητο. Επισης αν περασω την εκδοση που εχετε φτιαξει εδω στο φορο…
-
Παράθεση από NasDriver: “Αν στις ρυθμίσεις για προγραμματιστές, στην επιλογή unlock status λέει unlocked είναι 99% επίσημα με mi account ” Ναι, ετσι ελεγε! Παντως ετσι οπως κρατουσα backup, δεν βρηκα τροπο να παρω για τις επαφες. Δε λειτουργουσε ουτε το google sync, και το misync ελεγε οτι 27 επαφες δεν τις συγχρονιζε. Αλλα στο καινουριο κινητο δε περνουσε καμια.. Κατεβασα ενα προγραμμα και εκανα τη δουλεια μου. Γενικα δεν εβρισκα ουτε στο 2, ουτε στο 4χ καπου στις ρυθμισεις επιλογη για το που ν…
-
Παράθεση από 8@nos: “Ναι φίλε μου απλά τώρα το άλλαξες (μην κάνουμε σαν μωρά) ” Δεν το παρατηρησα οτι ηταν για το note. Το εσβησα για να βαλω το λινκ απο αλλο site. Δε παιζω το χαζο, πιστεψε με. =============== Αυγ 8th 2017, 1:18am =============== Οταν παταω "flash" στο MiFlash μου βγαζει << unspecified error (0xfffffffffffff) >> Fastboot rom, Deep flash cable η Xiaomi το τερματισε τελειως.. Πιστευω τελειως αποτρεπτικο για τον κοσμο που ασχολειται με Custom Roms.. Αυτη την fastboot rom κατεβασα …