Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
[8.6.14/21/26/28] Διαθέσιμες σε όλους πλέον οι πρώτες Ελληνικές MIUI 10 ROM από Global Source.
ΜήνυμαΜπράβο. Αναμένουμε να έρθουν οι αναβαθμίσεις! Σκούριασα τόσο καιρό γιατί το Nikel που έχει από τις 19 Απριλίου να αναβαθμιστεί!
-
Παράθεση από gkalen: “@panos78 Ενα μήνα .. πάμε για miui 10 .. ” Κρίμα, αναμονή λοιπόν!
-
Η τελευταία ROM του Nikel είναι η 8.4.19, δηλαδή έχει να αναβαθμιστεί εδώ και έναν ολόκληρο μήνα. Να περιμένω το MIUI X ή υπάρχει περίπτωση να δούμε τίποτα νωρίτερα;
-
Θέλω να αγοράσω γνήσιο φορτιστή XIAOMI Fast Charger 3 220V (μαύρο) μαζί με το καλώδιό του μήκους τουλάχιστον 1,5μ. γιατί στη συσκευασία του κινητού είχε έναν λευκό φορτιστή 110V με λευκό καλώδιο μόλις 50εκ. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ αυτά τα προϊόντα γνήσια της XIAOMI, κατά προτίμηση στη Θεσσαλονίκη.
-
Ένας καλός καφές το πρωί, πάντα βοηθάει!!! =============== Νοε 25th 2017, 10:14pm =============== Η έκδοση 7.11.23 φαίνεται ότι έλυσε το πρόβλημα. Χθες την εγκατέστησα και από σήμερα το πρωί το είχα συνδεδεμένο στο αυτοκίνητο, δεν αποσυνδέθηκε ούτε μια φορά, έκανα κλήσεις και έλαβα κλήσεις χωρίς καμιά διακοπή. Ελπίζω οι αλλαγές που έκαναν και διορθώθηκε να παραμείνουν και στη συνέχεια!
-
Παράθεση από NasDriver: “Από την στιγμή που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ...ουδεμία ευθύνη φέρουν για συσκευές που έχουν αγοραστεί από τρίτους ή με τρόπους παρά-εισαγωγής (αγορές από Κίνα)...μια χαρά στα είπανε φίλε μου. Είναι σαν να πήρες κινητό από το κατάστημα της γειτονιάς του Μήτσου και να πηγαίνεις στο κατάστημα της γειτονιάς του Κώστα και να απαιτείς να στο επισκευάσει επειδή κι εκείνος πουλάει την ίδια συσκευή, συγνώμη φίλε μου και με όλο το θάρρος αλλά δεν πάει έτσι...υπεύθυνο για επισκευή εί…
-
Λοιπόν... Η απάντηση που έλαβα σήμερα από την InfoQuest ως επίσημος διανομέας της Xiaomi στην Ελλάδα παρατήθεται στη συνέχεια: Καλημέρα σας, Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για τα προϊόντα της Xiaomi. Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος! Αν η αγορά έχει πραγματοποιηθεί από εξουσιοδοτημένα καταστήματα τα οποία μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω Σημεία πώλησης | Xiaomi Greece θα σας προτείναμε να μεταβείτε και να παραδώσετε την συσκευή σας σε ένα από τα παρακάτω σημεία : • Μπιχάκη 42,18…
-
Δυστυχώς τα νέα, μέχρι στιγμής δεν είναι καλά. Από την αναζήτηση που έχω κάνει, το πρόβλημα είναι διεθνές και με αρκετά μοντέλα της Xiaomi. Και επίσημα, καταγράφετε από το Ιανουάριο του 2017. Σήμερα, αποφάσισα και έστειλα επιστολή στην Infoquest (την επίσημη αντιπρόσωπο της Xiaomi στην Ελλάδα) με την ελπίδα να απαντήσουν. Αν έχω κάτι νεότερο, θα ενημερώσω.