Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-8 από 8.

• Mi 10T lite 5g

Babisd - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Ευχαριστώ πολύ, Ομως επειδή δεν έχω δοκιμάσει ποτέ τις custom και έχω μια ανασφάλεια και πως θα το κάνω και τι αποτέλεσμα θα έχω, σκέφτομαι να κατεβάσω κάποιο σχετικό app.

• Mi 10T lite 5g

Babisd - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Καλησπέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα το Mi 10T lite 5g και ενώ έχω επιχειρήσει με όλους τους τρόπους να ηχογραφήσω κλήση δεν τα κατάφερα. Επίσης κατά τη διάρκεια της κλήσης δεν υπαρχει επιλογή ηχογράφηση της κλήσης Κάνω κάτι λάθος; Δεν το επιτρέπει η επίσημη ROMq Υπάρχει κάτι άλλο; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

• Καλησπέρα σε όλους, Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα. Λόγω επαγγελματικής ανάγκης πρέπει να ηχογραφώ τις κλήσεις (υπαρχει συνεχής κίνηση με μηχανάκι). Στο προηγούμενο κινητό (Redmi Note 7) με Android10 δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την ηχογράφηση κλήσεων . Στο καινούργιο Poco με Android 11 δεν γίνεται με τίποτε εγγραφή, ούτε με αγορασμένα app (Boldbeast recorder). Υπάρχει κάποια λύση που σκέφτεται κάποιος;

• Και με απενεργοποιημένο το VOLTE , συνεχίζει το πρόβλημα. Τη δεύτερη λύση δεν τη θέλω. Γενικά αυτά είναι ημίμετρα. Δεν είναι οριστική λύση.

• Το πρόβλημα με τις κλήσεις είναι ότι διακόπτονται στα καλά καθούμενα. Το ξέρω ότι είναι ανεξάρτητο, αλλά επειδή διαβάζω ότι πολλά τηλέφωνα της σειράς 9 έχουν πρόβλημα με τις κλήσεις, σκέφτομαι ότι θα πιθανόν να το λύσουν με κάποια αναβάθμιση. Σε κάθε περίπτωση είναι θεμελιώδες πρόβλημα ότι ενώ τα τηλέφωνα δημιουργήθηκαν βασικά για να κάνουν ασύρματες κλήσεις, στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ!!! Δεν είναι, άρα θεμελιώδες πρόβλημα για τη XIAOMI για να το λύσει άμεσα ή να ζη…

• Καλημέρα σε όλους και καλή χρονιά, Στο τεράστιο θέμα μου τώρα, Αντιμετωπίζω τεράστιο θέμα με τις κλήσεις. Το τηλέφωνο είναι επαγγελματικό, χειρίζομαι πελάτες και κινδυνεύει το πελατολόγιο. Το τηλέφωνο είναι το Redmi Note 9 Pro. Η έκδοση Adroid e;inai h 10QKQ1.191215.002 και η έκδοση MIUI είναι MIUI Global 12.0.1 σταθερή (QJZEUXM) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Είναι πρόβλημα Hardware ή Software; Γιατί δεν ήρθε ειδοποίηση για upgrade ενώ σε άλλα σταθερά έχει έρθει; Θα λυθεί το πρόβλημα ή ΄χι; ΕΠΕΙΓΟ…

• Xiaomi Redmi Note 7

Babisd - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

καλησπέρα σε όλους Εχω ένα ερώτημα σχετικά με το update που πριν λίγο κατέβηκε στο κινητό μου Το αρχείο έχει όνομα: miui_LAVENDEREEAGlobal_v10.3.6.0.PFGEUXM_22704fdf84_9.0.zip χωρίς να έχω κάνει κάτι αναζητώντας το. Ούτε μου έδωσε προσβαση, ούτε ζητά update. Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω; Επίσης δεν είδα πουθενά να μου έρθει η αναβάθμιση σε Android 10 Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά

• PC-SUITE

Babisd - - RedMi Note 7 (Lavender)

Μήνυμα

καλημέρα σε όλους, Προσπάθησα να συνδέσω το pc suite με το κινητό μου REDMI NOTE7, αλλά είναι αδύνατον! Κατέβασα τους τελευταίους Drivers, άλλαξα θυρα USB, τιποτε. Μετά από κόπο και με συνεχείς επανεκκινήσεις μπορεί να δει τους δίσκους του κινητού. Αλλά πλήρη σύνδεση στο pcsuote με τίποτε!!! Γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει;