Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 130.
-
καλησπερα . θα γινει αγορα κινητου Xiaomi για τον ανηψιο μου (12 ετων) του οποιου του αρεσει , τουλαχιστον εμφανησιακα, το redmi note 4 ( χρυσο 3/32). εγω θελω να κανω μια ερωτηση ποιες οι διαφορες του redmi note 4 με το redmi note 4x ? στα χαρακτηριστικα ειναι ιδια , η διαφορα τους ειναι στην μπαντα 800 ? ΥΓ . το κινητο θα αγοραστει απο το mygad που δινει και ενα χρονο επιπλεον εγγυηση(τα λεφτα εξαλλου ειναι του πατερα του). θα πρεπει να τους παρω και τηλεφωνο για να τους ρωτησω να ειναι με off…
-
παιδια πριν κανα 2 μερες περασα την 7.5.18 αφου πρωτα εκανα fr γιατι ειχα καποια θεμετακια με καποιες εφαρμογες. οι εφαρμογες ξανα περαστηκαν με το backup που ειχα κανει αλλα παρατηρησα οτι εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα που ειχα τουλαχιστον στο twiter και μαλλον ειναι και λιγο πιο χειροτερο ( δλδ χανω πιο πολλες ειδοποιησεις απο πριν). εαν μπω στο twrp και κανω wipe dalvick cache and cache θα βοηθησει σε κατι? ή στην επομενη rom να ξανα κανω fr με τη διαφορα ομως να ξανα στησω το κινητο απο…
-
σορι παιδια αλλλα θα την κανω και εδω την ερωτηση μου μιας και στο αλλο θρεντ δεν πηρα απαντηση.... επειδη σε αυτην την ρομ που εχω τωρα (7.5.11) και στις προηγουμενες 3 , ειχα προβλημα με τις ειδοποιησεις του playstore ( αρκετες φορες δεν βγαζει ειδοποιηση για καινουργια ενημερωση εφαρμογης ) και στο τουιτερ μου βγαζει παντα μεχρι 10 ειδοποιησεις. σκεφτομαι να κανω εγκατασταση με fr . εαν ειναι να την κανω με fr, το fr απο που να τo κανω? μεσω του twrp η απο του κινητου? μετα θα πρεπει να κοιτα…
-
καλημερα επειδη σε αυτην την ρομ του εχω τωρα (7.5.11) και στις προηγουμενες 3 , ειχα προβλημα με τις ειδοποιησεις του playstore ( αρκετες φορες δεν βγαζει ειδοποιηση για καινουργια ενημερωση εφαρμογης ) και στο τουιτερ μου βγαζει παντα μεχρι 10 ειδοποιησεις. σκεφτομαι να κανω εγκατασταση με fr . εαν ειναι να την κανω με fr απο που να την κανω μεσω του twrp η απο του κινητου? μετα θα πρεπει να κοιταξω ξανα εαν εχει κλειδωθει ο bootloader?
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από haris8: “παιδια ...μπορεί κάποιος να δώσει κάποια ιδεα/λύση στο πρόβλημα που εχω,το είχα και στις δύο προηγουμενες. Στις ειδοποιήσεις του Τουίτερ μου βγάζει μόνο μέχρι 10 και στο playstore αρκετές φορές δεν μου βγάζει ειδοποίηση για καινούργιες ενημερώσεις των εφαρμογών. Μήπως να κάνω κάνα fr ? ” Για το playstore :Άνοιξε το playstore, πήγαινε ρυθμίσεις >αυτόματη ενημέρωση εφαρμογών (πάνω πάνω) και δες τι είναι επιλεγμένο. Αν δε φτιάξει κάνε εκαθάριση δεδομένων…
-
παιδια ...μπορεί κάποιος να δώσει κάποια ιδεα/λύση στο πρόβλημα που εχω,το είχα και στις δύο προηγουμενες. Στις ειδοποιήσεις του Τουίτερ μου βγάζει μόνο μέχρι 10 και στο playstore αρκετές φορές δεν μου βγάζει ειδοποίηση για καινούργιες ενημερώσεις των εφαρμογών. Μήπως να κάνω κάνα fr ?
-
ξεκινησα για να περασω την ρομ , στα wipe που το εβαλα να κανει , μου εβγαλε αυτο po5L9C86j θα υπαρξει προβλημα η συνεχιζω? ... μου το ειχε βγαλει και σε αυτην που εχω τωρα (7.4.27)
-
καλησπρα... να αναφερω ενα προβλημα που εχω με το κινητο μου με τις δυο τελευταιες ρομ (7.4.14 και 7.4.27) , στο τουιτερ μου βγαζει μονο μεχρι 10 ειδοποιησεις απο αυτους που εχω βαλει για να ενημερωνομαι και υπαρχουν φορες που δεν μου βγαζει . και στο play store επισης οταν υπαρχει καινουργια ενημερωση για μια εφαρμογη δεν μου βγαζει και εκει ειδοποιηση. τα ιμειλ (χρησιμοποιω 2) ερχοναι κανονικα το ιδιο και στο βαιμπερ , σοφασκορ και κανα 2 αλλες που χρησιμοποω συχνα ειναι οκ. μηπως εχει παρτηρη…
-
@spideman3 τωρα ειμαι με την 7.4.27 , την περασα πριν κανα 3ημερο. βασικα και στις προηγουμενες που ειχα ( 7.4.14 και 7.3.30) μου εβγαζε λιγες ειδοποιησεις στο τουιτερ απλα δεν ειχα δωσει μεγαλη σημασια δλδ μεχρι 10 θα μου βγαλει και αρκετες φορες δεν βγαζει μερικες . και για το play store απο την 7.4.14 το παρατηρησα ( αυτη τη στιγμη που γραφω ελεγξα και ειδα οτι μου εχει μια ενημερωση για youtube αλλα δεν μου εχει βγαλει ειδοποιηση) . για το τουιτερ δοκιμασα καθαρισμο cache , απεγκατασταση και…
-
λοιπον ... μετα το φλασαρισμα της 7.4.27 και υστερα απο 2 μερες λειτουργιας τα "θεματακια" που ειχα με τις ειδοποιησεις , δλδ στο τουιτερ να μου βγαζει μεχρι 10 και στο πλει στορ οταν υπαρχει καινουργια ενημερωση να μην μου βγαζει ειδοποιηση , εξακολουθει να το κανει. καμια ιδεα τι να κανω/δοκιμασω?