κατι ακομα ... εφοσον περασα την china dev , δεν θα επρεπε να κλειδωσει? γιατι κοταξα μια και ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader image.png ετσι το ετρεξα το adb για να δει την συσκευη
@lallasgr αν ειδες λεω πιο πανω και για να αρχειο που δεν το βλεπω σε αυτο που μου δειχνεις λεει για snapdragon ενω εγω εχω mtk Helio x25 αλλα κυριως θελω να περασω την ελληνικη των παιδιων απο εδω
περασα πριν λιγη ωρα Redmi Pro Latest China Developer Fastboot ROM , αλλα τωρα που ξανα κοιταξα το παρακατω που λεει για extract το .tgz αρχειο δεν το εχω κανει , που ειναι ομως δεν το βλεπω "Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο." ακομη εκανα εναν ελεγχο τον bootloader εαν ειναι κλειδωμενος και μου τον δειχνει ξεκλειδωτο . ειναι λογικο?
ναι αυτην , απλα αργησε λιγο να ανοιξει (δεν εχει ομως το play store της google και πολλες κινεζιες) βασικα για το αρχειο που ειπα πιο πανω τι γινεται? και με το MiPCSuite που δεν κανει connect? εκανα παλι μια να δω τον bootloader και μου το δειχνει ξεκλειδωτο. καποια συμβουλη-βοηθεια ... τι πρεπει να κανω? Y.Γ. μια μικρη αναζητηση που εκανα οσον αφορα το MiPCSuite ειναι και η εκδοση του κινητου , δλδ η marshmallow, που το επιρεαζει απο αρκετους που λενε.
"Η Fastboot Rom είναι έχει λίγο παραπάνω διαδικασία, καθώς χρειάζεται να την κάνετε Unzip με το winRar, και στην συνέχεια να κάνετε χρήση του 7-zip για να κάνετε extract το .tgz αρχείο." παιδια περασα την Redmi Pro Latest China Developer Fastboot ROM , αλλα τωρα που ξανα κοιταξα το παραπανω που λεει για extract το .tgz αρχειο δεν το εχω κανει , που ειναι ομως δεν το βλεπω επισης με το MiPCSuite που δοκιμασα τωρα δεν το διαβαζει , λεεει οτι πρεπει να κανω update την συσκευη
τα windows10 , εχω κανει μονο για το usb debug και για την ψηφιακη υπογραφη σε ολα τα windows . driversMediaTek USB VCOM drivers δεν εχω κανει εγκατασταση ακομη ουτε και SP Flash Tool v5.1620 απλα οσο διαβαζω τωρα τοσο το κεφαλι μου γινεται μπερδεμα
παιδια προσπαθησα οπως ειπα νωριτερα να δω εαν οντως ειναι ξεκλειδωτος ο bootloader , μιας και μου εχουν περασμενη multiκινεζια , δοκιμασα μονο με το adb αλλα δεν το διαβαζε , εγκατεστησα πριν λιγο το MiPCSuite και MiFlash . με το MiPCSuite που δοκιμασα την πρωτη φορα εδειξε οτι φορτωνει αλλα μου εβγαλε οτι πρεπει να κανω update λεει στη συσκευη , το εβγαλα και το ξανα εκανα αλλα τωρα δεν το διαβαζει καν
παιδια πηγα να ριξω μια ματια για το εαν ειναι οντως ξεκλειδωτος ο bootloader , το εχω σε fastboot και στην γραμμη εντολων πατησα πρωτα αυτο cd C:\adb και μετα αυτο fastboot devices και μου εβγαλε οτι "fastboot" is not recognized an an internal or external command , operable progrram or batch file
παιδια πηγα να ριξω μια ματια για το εαν ειναι οντως ξεκλειδωτος ο bootloader , το εχω σε fastboot και στην γραμμη εντολων πατησα πρωτα αυτο cd C:\adb και μετα αυτο fastboot devices και μου εβγαλε οτι "fastboot" is not recognized an an internal or external command , operable progrram or batch file
@markito ναι οκ ,καταλαβενω αλλα δεν ειναι δικο μου και ετσι δεν μπορω να κανω κατι . πιθανον να ξενερωσε γιατι εγω ειχα κανει πιο μετα παραγγελια απο αυτον ( 14-11 αυτος 29-11 εγω ) και εμενα μου ηρθε πριν 2 ημερες. απλα θα το παω λιγο αργα μεχρι τις 60 ημερες ωστε να κανω claim για τα λεφτα του, εαν δεν εχει ερθει.
Παράθεση από markito: “Ναι έχει. Μόλις ανοίξεις dispute θα πάρεις οδηγίες από το PayPal. Καλό είναι να κάνεις Dispute όχι ννωρίτερα από 50 μέρες από την πληρωμή ” η πληρωμη ειχε γινει 14-11 , λες να υπαρξει προβλημα?
Παράθεση από makis1024: “Dispute κάνεις πρώτα και όταν οριμάσει μπορεί να το γυρίσει σε claim XTRV the Greek miui definition ” εφυγε το Dispute μετα πως το γυρνας που λες σε claim ? εχει επιλογη?