Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 130.
-
ως Haris8
-
@marilena.ele ναι το ξερω , απλα ειπα να το αφησω ετσι για λιγο , ωστε μετα που θα προσπαθησω για πρωτη μου φορα να περασω Rom να δω την διαφορα στην δουλεια που εχουν κανει τα παιδια εδω . αλλα δεν ξερω τι να διαλεξω για μετα .... @maximosm ok απλα το ρωτησα γιατι το adapter που εφαρμοζω μπροστα στο κινεζικο ειναι λιγο χαλαρο , βγαινει ευκολα Υ.Γ. μαλλον απο Δευτερα θα καθησω για να κανω τα κολπα μου , βεβαια θα πεσουν και οι ερωτησεις πρωτα μην κανω καμια παπαρια
-
παιδια επειδη το Eu adapter που μου εχουν βαλει μου φενετεαι λιγο "ψευτικο" , εχετε να μου προτεινετε κατι καλυτερο; θα προτειμουσα απο εδω (Ελλαδα) το εχω βαλει και φορτιζει τωρα , η μπαταρια ηταν στο 35% Υ.Π. ελπιζω να μην μου κανει μπαμ το ανοιξα πριν λιγο , διχως να βαλω sim (θελει κοψιμο) , ετσι για να το δουλεψω λιγο εχουν περασμενη την MIUI Global 8.0 Stable 8.0.1.0.0(MHQCNDG) , λεω να την αφησω λιγο και μετα να περασω μια αλλη , εαν μπορεσω
-
Παράθεση από tzifos: “@st00rstand στις 50 μέρες ανοίγεις case στο paypal και ενημερώνεις τον πωλητή και στις 60 μέρες αν δεν έχει φανεί dispute. @haris8 ποιο κινητό και από ποιο κατάστημα? Απαράδεκτοι για τέτοιο κόστος αγαθού, να τσιγκουνευονται μερικά λεπτά του δολαρίου για ασφαλή μεταφορά του. ” το redmi pro 4/128 μαυρο/γκρι ...απο γκιαρμπεστ.
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από haris8: “Kαλημερα ... εδω και 2 ωμερες μου εχει "κολλησει" το δεμα στο "KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS" . Μηπως ξερει κανεις που ειναι για να παω να το παρω εγω γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο. ” Κρυονέρι Αττικής 2108006985 Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapa ” τελικα δεν χρειαστικε μου το εφεραν πριν λιγο icon_e_biggrin.gif , αλλα απο πρωτη αποψη στο θεμα του δεματος δεν εχουν κανει καλη δουλεια , το κουτι το…
-
Παράθεση από eddie1996: “Παράθεση από haris8: “καλησπερα και χρονια πολλα , εχω την εντυπωση οτι δεν θα το γλειτωσω το "δωρακι" ..... 2016-12-25 10:08 K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA), ITEM IN CONTA K.D.AERODROMIOU (SISTIMENA) ” Επίσης.Από που είσαι? Αθήνα η από βόρεια Ελλάδα? ” Απο εδω Αττικη μερια προς τα νοτιο-ανατολικα
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μετά από τόσο καιρό στο έστειλε; Μήπως δεν το είχε stock? ” να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα απλα το ειδα που το ειχαν σε προσφορα και το "χτυπησα" , τωρα η ποτε ειπα. και πανω στην χαρα μου το αφησα ετσι. τους εστειλα ιμειλ μονο για να τους πω να μου στειλουν το τρακινγκ ναμπερ , για φορτιστη .... τα κλασικα που στελνουν πολλοι και αν κανουν κανα δωρο ? σε εναν φιλο μου που παρηγγειλε απο ενα αλλο σαιτ "sunsky" , στο τρακινγκ που φενοταν η κινηση ξεκινησε απο τη…
-
καλησπερα .... η παραγγελια που ειχα κανει απο gearbest στης 29 Νοεμβρη και σας ειχα πει πως μου εστειλαν μετα απο 2 ημερες (tracking number) , πρωτη μου φορα που κανω αγορα απο τετοια σαιτ , νομιζα οτι μου το εστειλαν . τελικα εχθες που εκανα εναν ελεγχο ειδα αυτο "2016-12-11 22:02 Despatched to overseas (Country code: GR)"
-
την περασμενη Κυριακη ειχα κανει παραγγελεια απο Gearbest ενα κινητο , μετα απο 2 ημερες μου εστειλαν μνμ οτι το εστελιαν με SingPost Registered : Nov 29, 2016 17:23:47 PM PST και στο 17track που κανω αναζητηση μου βγαζει "Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later." θελει μερες για να φανει ?
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Παράθεση από haris8: “Πηρα την αποφαση και εκανα την παραγγελια του κινητου εχθες τα μεσανυχτα . Εκανα και την υπερβηση για το μπατζετ μου και πηρα την (4/128 μαυρο-γκρι) εδοση απο gearbest 230 + 4 για ασφαλεια. Το εχει σε "Flash Sale Price" για μια ακομη μια ημερα και αυτη την στιγμη εχουν μεινει περιπου 70 κομματια για οποιον ενδιαφερεται. Στα Tips: The ROM on this Phone supports OTA and is multi language. It is the official ROM which can be found on http://en.miui.com/…
-
Πηρα την αποφαση και εκανα την παραγγελια του κινητου εχθες τα μεσανυχτα . Εκανα και την υπερβηση για το μπατζετ μου και πηρα την (4/128 μαυρο-γκρι) εδοση απο gearbest 230 + 4 για ασφαλεια. Το εχει σε "Flash Sale Price" για μια ακομη μια ημερα και αυτη την στιγμη εχουν μεινει περιπου 70 κομματια για οποιον ενδιαφερεται. Στα Tips: The ROM on this Phone supports OTA and is multi language. It is the official ROM which can be found on http://en.miui.com/download-299.html , also support google play a…
-
Ποιο...?
Μήνυμαεχει βαλει το geekbuying το Mi5 (Official Global ROM , 3GB RAM + 32GB ROM) λευκο στα 210 ευρο. επειδη τις τελευταιες μερες κοιταω για το redmi Pro (3/64) , τι λετε καλυτερα να παρω το Μι5 ? το μονο κακο ειναι που δεν περνει sd cardΠαράθεση: “”