Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-14 από 14.
-
Καλησπέρα, προσπαθουσα να κάνω ota update και μου εδινε σφάλμα στο download. Είχε τελειώσει η συνδρομή μου και χτες έκανα ανανέωση το vip αλλά πάλι δεν μπορώ να κανω ota update ούτε έχω λάβει το γνωστό contact mail με το link για να κάνω update. Θα πρέπει να περιμένω μέχρι την επόμενη εβδομάδα ?
-
Παρατηρείτε και εσείς ενα ελαφρύ lag στα animations με χρήση των super wallpapers?
-
@gkalen Έπαιξε με το eea που δοκίμασα. Σαν προεπιλογή είχε "oem" και το άλλαξα. Ευχαριστώ πολύ!
-
Σε poco f2 pro δεν δουλεύει το vowifi της cosmote. το εχω ανοίξει απο τις ρυθμίσεις κλήσεων αλλα δεν παίζει. Με την stock rom νομιζω πως δούλευε κανονικά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Παράθεση από Antonis Kehagias: “Καλημέρα δεν ξέρω εάν είμαι στο σωστό νήμα αλλά έχω το xiaomi redmi 5 plus (vince) και τώρα που πήγα να κατεβάσω την global έκδοση λέει xiaomi-miui-hellas-7.1_vince_XTRV_Stable_V10.1.1.0.zip και το ερώτημα μου είναι ότι ακόμα είμαστε στο android 7.1? ” Ειχα ακριβως την ιδια απορια και πηγα απο global official 8.1 σε 7.1.2 xtrv. Η διαφορα στην ταχυτητα ειναι αισθητη, ειδικα αν χρησιμοποιεις full screen gestures. Επισης εχει περισσοτερα features απτην global και ας …
-
αν εγκαταστησεις με aroma την default camera και μετα παλι με aroma τροποποιηση για εγκατασταση της gcam, δεν λειτουργει?
-
το ελεγξα και ειναι στο 0.5 απο μονο του χωρις να πειραξω κατι. Παρατηρω lag μονο στο gesture για να πας στην αρχικη, οχι στα υπολοιπα
-
Καλησπέρα, σε οσους εχετε ενεργα τα gestures, παρατηρειτε καθολου lag οταν γυρνατε στην αρχικη σελιδα? (redmi 5 plus)
-
redmi 5 plus παιζει κομπλε
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
-
προβλημα με καμερα mijia 4k
ΜήνυμαΕίχα το ίδιο θεμα και μολις εκλεισα τα δεδομενα και αφησα μονο το wifi συνδέθηκε κανονικά η κάμερα με το mi home
-