Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 70.
-
Παράθεση από geoanto555: “Δεν πρόκειται να ανοίξει.. κλασικό πρόβλημα μετά απο Pc suite αναβάθμιση. Βάλτο σε fastboot και προσπάθησε να το ξεκλειδώσεις. ” Δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται...
-
Παράθεση από geoanto555: “Περίμενε μήπως και ανοίξει..... Συνέχισε στο άλλο θέμα... ” Οκ θα περιμένω μήπως γίνει το θαύμα. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από makis1024: “Άσε το μην το σκαλίζεις, το πιθανότερο είναι ότι θα ανοίξει, πόση ώρα είναι σε αυτή την κατάσταση; Μπαταρία είχες; XTRV the Greek miui definition ” Έχω κλείσει μιάμισι ώρα και πάω για δύο. Από μπαταρία ήμουν φουλ.
-
Παράθεση από geoanto555: “Είχες βάλει μέσα λογαριασμό; Για δοκίμασε να το ξεκλειδώσεις. ” Ναι είχα βάλει. Να δοκιμάσω σε fastboot που είμαι με το unlock tool?
-
Παράθεση από makis1024: “Εναλλάσσονται οι τελείες κάτω από το Mi logo; XTRV the Greek miui definition ” Ναι όντως εναλλάσσονται.
-
Παράθεση από takisfrag: “Μπες fastboot και δες τον bootloader αν έχει κλειδώσει Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Κλειδωμένος ήταν και κλειδωμένος είναι. (bootloader) Device tampered: false (bootloader) Device unlocked: false (bootloader) Device critical unlocked: false (bootloader) Charger screen enabled: true (bootloader) Display panel:
-
Παράθεση από fforward72: “Παράθεση από demakhs: “@fforward72 Κινέζικο mi pc suite-->κινητό σε recovery mode-->έλεγχος στο device manager ότι το δείχνει σωστά -->android adb interface ή android composite adb interface ΧΩΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ!! Δες εδώ: Κινέζικο mi pcsuite-DRIVERS ” Ευχαριστώ πολύ demakhs!Θα το κάνω το απογευματάκι γιατί από το pc στο γραφείο έχει περιορισμούς στα downloads. Επίσης ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθειά τους! Ελπίζω να πιάσει και να μην συνεχίσω να σας ζαλίζω... …
-
Ρε παιδιά ακολούθησα τη λύση με το κινέζικο PC Suite και αφού έκανε το update σε official έχω κολλήσει στο mi logo και δεν ανοίγει... Τι να κάνω?
-
Παράθεση από demakhs: “ @fforward72 Κινέζικο mi pc suite-->κινητό σε recovery mode-->έλεγχος στο device manager ότι το δείχνει σωστά -->android adb interface ή android composite adb interface ΧΩΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΟ ΘΑΥΜΑΣΤΙΚΟ!! Δες εδώ: Κινέζικο mi pcsuite-DRIVERS ” Ευχαριστώ πολύ demakhs! Θα το κάνω το απογευματάκι γιατί από το pc στο γραφείο έχει περιορισμούς στα downloads. Επίσης ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τη βοήθειά τους! Ελπίζω να πιάσει και να μην συνεχίσω να σας ζαλίζω...
-
Άρα κάνω μια δοκιμή με το κινέζικο mi pc suite και αν δεν πιάσει, κάνω τον σταυρό μου και πάω μέσω edl. Να το κάνω μέσω fastboot mode?
-
Παράθεση από takisfrag: “Έλεγχο του bootloader και ανάλογα θα πας με τον οδηγό που πρέπει για την συσκευή σου Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Έχω κάνει έλεγχο είναι κλειδωμένος. Ακολουθώ αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader) αλλά τπτ...
-
Παράθεση από takisfrag: “Καλημέρα μα δεν μπορείς να κάνεις install official rom από τον updater του κινητού όταν εχει ήδη unofficial rom είναι σχεδόν αδύνατο να την πάρει, έχεις δει τον bootloader ; Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ωραία και τι πρέπει να κάνω δλδ γιατί δεν βγάζω άκρη...
-
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις unofficial stable, βλέπω 5 ψηφία και όχι 4 όπως θα έπρεπε να είχε Ναι όντως έχω unofficial stable. Τι λάθος κάνω και τι πρέπει να κάνω για να φλασάρω την dev rom? Έχω πάρει permission για unlock και έχω κολλήσει στο πέρασμα της dev. Έχω διαβάσει πάρα πολλούς οδηγούς στο site αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερα... ”
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από fforward72: “Δεν με αφήνει με τπτ να φλασάρω την dev rom... Μου βγάζει αυτό το μήνυμα: ” Ποια έχεις και ποια πας να βάλει? Έχω αυτή 26493-Redmi-4-jpg ” και πήγα να βάλω αυτή: MIUI 8 China Developer ROM 6.11.24 for Redmi 4/Prime/4A Released! - Redmi 4/Prime/4A - Xiaomi MIUI Official Forum Την Prime εννοείται.
-
Δεν με αφήνει με τπτ να φλασάρω την dev rom... Μου βγάζει αυτό το μήνυμα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26535/
-
Edit: Bootloop.
ΜήνυμαΩραίος ο παίκτης! Άντε με προσοχή τώρα μην πάθεις και άλλη λαχτάρα!
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από fforward72: “Άρα πάμε για ξεκλείδωμα bootloader, φλασάρισμα dev rom και μετά περνάω την ελληνική XTRV ROM. Σωστά? ” Έτσι φαίνεται. Καλή επιτυχία ” Σ΄ευχαριστώ πολύ! Τα υπόλοιπα όταν πάω σπίτι.
-
Άρα πάμε για ξεκλείδωμα bootloader, φλασάρισμα dev rom και μετά περνάω την ελληνική XTRV ROM. Σωστά?