Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από fforward72: “Γεια χαρά σε όλη την παρέα! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Είναι official global stable η παρακάτω Rom? Ευχαριστώ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26493/ ” Prime έχεις ? Κινέζική unofficial φαίνεται. ” Ναι το Prime είναι. Unofficial λες ότι είναι? Πάντως έβαλα ελληνικά κανονικά και ενεργοποίησα Developer Options.
-
Ναι μου δίνει, απλά είναι χωρίς sim και είμαι στη δουλειά και δεν έχω ίντερνετ για να κάνω αναβάθμιση.
-
Γεια χαρά σε όλη την παρέα! Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει. Είναι official global stable η παρακάτω Rom? Ευχαριστώ.forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26493/
-
Κρίμα, κρίμα, κρίμα... Την πρωτοχρησιμοποίησα στο HTC HD2, μετά στο Redmi 1s, στο Redmi 2 και ήλπιζα και στο καινούργιο μου Redmi 4 Pro. Μακράν για μένα η καλύτερη Rom που είχα χρησιμοποιήσει σε όλα τα κινητά μου. Ας ελπίσουμε ότι η ανακοίνωση του Lineage Android Distribution θα γίνει και πράξη.
-
Ναι και από μένα για όλους τους λόγους που είπαν όλοι πιο πάνω, αν και δεν το πολύχρησιμοποιώ.
-
ROIDMI 2S
ΜήνυμαΕπειδή σκέφτομαι σοβαρά να το πάρω, μια ερώτηση σε όσους το έχουν ήδη: Αν βάλω σε μία από τις 2 υποδοχές usb που έχει, ένα στικάκι με τραγούδια mp3, θα τα παίξει?
-
Μιλάμε για full-time απασχόληση ή ημιαπασχόληση (π.χ. απογευματινές ώρες)?
-
Πάρα πολύ χρήσιμος οδηγός, μόλις έκανα αίτηση για unlock.
-
Xiaomi Red Rice Redmi Note 3 Pro Fingerprint identification Dual SIM 4G LTE Phone Snapdragon 650 Hexa Core 5.5inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 4000mAh Android Smartphone
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 3GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool Αυτό είναι το κινητό που θέλω!
-
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!