Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 253.
-
Παράθεση από skepasti21: “Mπορειτε να μου πειτε περιπου ποτε θα το παραλαβω Μυτιληνη? Ειμαι με ενα κινητο καρβουδιστηρι και δεν την παλευω καθολου....Η παραγγελια ειναι απο vickmall kai σταλθηκε μεσω NL POST και σταλθηκε στις 29/7.... να και το τελευταιο update ” Το επομενο βημα ειναι να το δω ελλαδα? Και αν ναι ποτε αναμενεται ? Ξερει καποιος κατι?
-
Την Εμπειρια σας....
ΜήνυμαMπορειτε να μου πειτε περιπου ποτε θα το παραλαβω Μυτιληνη? Ειμαι με ενα κινητο καρβουδιστηρι και δεν την παλευω καθολου....Η παραγγελια ειναι απο vickmall kai σταλθηκε μεσω NL POST και σταλθηκε στις 29/7.... να και το τελευταιο update
-
Εχω δώσει και γω παραγγελία και αναμένω απο vickmall στα 245€ με όση υπομονή μπορω να εχω , ήμουν κάτοχος ενός redmi note 2 και λόγω μεγέθους το "εσπρωξα" ... Μια ερωτηση ... Αν και τα είχα κανει παρα πολλές φορες με redmi note 2 , δεν θυμάμαι την διαδικασία του πρώτου φλασαρισματος. Θα εχει περασμένο το twrp? θα μπορω να περάσω κατευθείαν την επίσημη σταθερή ελληνική ΡΟΜ μεσω του update? Ή μεσω υπολογιστή και mi-flash? Επίσης εχω κρατήσει και back up το data (μονο) δηλαδή τα προγράμματα μεσω tw…
-
επιτελους!!!!
-
9766a70bd824c14f5f2c92ed64b2fe4b.jpg9879ecb945c34c4f02aa8f1259d86bc3.jpgΕδώ και λίγο καιρό παρατήρησα ότι ή φωτό μου την μπροστινης κάμερας είναι θολές. Τι μπορεί να συμβαίνει , να έχουν μπει μέσα σκόνες ?? Ή να έχει θραύσματα μέσα... Παραθέτω και φωτό της κάμερας μέσω αλλού κινητού.Υπαρχει δυνατότητα να το καθαρισω αν σε περίπτωση που έχει πάρει σκόνες μέσα ?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από skepasti21: “Πέρασα την 7.2.3.0 σε redmi note 2 με καθαρή και δεν μου δουλεύει ο φακος,. Για να δουλέψει πρέπει να κάνω reboot ή να βγάλω φωτό με φλας χαχα.. .. Ότι να ναι... Άντε παρακαλώ τα φώτα σας.” Τα wipe cache kai dalvik δεν δούλεψαν, πάλι μου το έκανε, πάλι αναγκαστικα και εβγαλα φωτογραφία για να πάρει μπρος ο φακός! Χαχαχα , tragik.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Ένα wipe cache - wipe dalvick/art cahe για αρχή ? :)” Έστρωσε ! Ευχαριστω
-
Πέρασα την 7.2.3.0 σε redmi note 2 με καθαρή και δεν μου δουλεύει ο φακος,. Για να δουλέψει πρέπει να κάνω reboot ή να βγάλω φωτό με φλας χαχα.. .. Ότι να ναι... Άντε παρακαλώ τα φώτα σας.
-
Λύθηκε ευχαριστω
-
Προβλημα με mi-cloud
ΜήνυμαΛύθηκε ευχαριστω
-
Προβλημα με mi-cloud
ΜήνυμαΚαλημερες παιδες και χρονια πολλα, εκανα wipe all το τηλεφωνακι και μετα αφου φλασαρα παλι την ρομ δεν μου εμφανιζει τις φωτογραφίες και βιντεο που εχω συγχρονίσει με συννεφο, λογκαρα στο mi account απο pc και τις βλεπω κανονικα.Πως μπορω να τις περασω πισω στην συσκευή μου?
-
Χριστός Ανεστη και του χρονου με υγεια. Ας μου πει καποιος αν βλεπει καποιο λαθος στην εικόνα ? Δεν είμαι χθεσινος.... Bασικα δεν ξερω αν παιζει ρολο το ότι εχω κανει wipe... το τηλ είναι ηδη σε fastboot mode