Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 253.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Δεν την βλέπει την συσκευή ούτε το adb σε cmd window (σαν admin)??” Το adb στην διαχση συσκευων την βλεπει.
-
Συνδεση USB
ΜήνυμαΜπα δε βαριεσαι .. Τα εχω κανει αυτα .. Πριν το εβλεπε χωρις το suite Εννοω οτι δεν το εμφανιζει στην εξερευνηση
-
Συνδεση USB
ΜήνυμαΚαλημερες παιδες, το κινητακι μου δεν το βλεπει κανενα pc ή λαπτοπ και το εχω δοκιμασει σε win 7,8 και 10... Εχω ενεργοποιημενα τα usb debug kl και την πρόσδεση usb... Τι κανω?? Hard reset , φλασαρισμα?? Εχω σκοπο να περασω την νεα τελευταια ROM.6b4f8bbfcd00ef5861b538ba22443611.jpg
-
Θεμα με τον καιρο
ΜήνυμαΓια να περασω την GTV-5.12.24, πρεπει να παρω μπακ απ?? θα σβηστουν ΟΛΑ ... επισης πρεπει να περασω και την βαση MIUI παλι? please don't shoot
-
Θεμα με τον καιρο
ΜήνυμαΟπως και με το fb messenger οπου οταν πατούσες το notification δεν άνοιγε?
-
Θεμα με τον καιρο
ΜήνυμαΝαι εε?? Τζαμιιι , εχουν αναφερθει και αλλα τετοια προβληματακια??
-
Θεμα με τον καιρο
ΜήνυμαΚαλησπερα σας και χρονια πολλά.. Εχω ενα θεματακι με τον καιρο που ηταν προεγκατεστημενο μαζι με την ελληνικη ρομ που περασα, αδυνατω να προσθεσω αλλες πολεις αναφεροντας οτι δεν βρεθηκαν αποτελεσματα , να σημειωσω οτι εχω ενεργοποιημενο το gps ..
-
Ζελατίνα προστασίας?
ΜήνυμαΔεν ξερω ας πει και αλλος την γνώμη του.. Ευχαριστω μαν για το ενδιαφερον σου
-
Ζελατίνα προστασίας?
ΜήνυμαΝαι γρατζουναει , αν αυτο λες
-
Ζελατίνα προστασίας?
ΜήνυμαΜηπως ειναι το tempered glass? Παρακαλω ας με καθησυχάσει καποιος!
-
Ζελατίνα προστασίας?
ΜήνυμαΜπα δυσκολο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ζελατίνα προστασίας?
ΜήνυμαΧρόνια σας πολλά με υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία... Από την πρώτη στιγμή που έπιασα στα χέρια μου την συσκευή μου δημιουργήθηκε η εξής απορία παίδες... Έχει ή δεν έχει ζελατίνα στην οθόνη από το εργοστάσιο??, δεν μιλάω για την ζελατίνα που μου έβαλε το vickmall... Σήμερα έφαγε την πρώτη του τούμπα και στην άνω αριστερή γωνία μοιάζει σαν να '' μαδαει''.... Δεν το πειραξα παραπάνω γιατί το φοβήθηκα. Αναμένω τα φώτα σας!!
-
Βαck up
ΜήνυμαΣας παρακαλω ας μου λησει καποιος τις αποριες που δεν απαντηθήκανε.. Παράθεση από skepasti21: “καποιο (ασφαλες) software για διαχειριση της συσκευης?...πχ εξαγωγή επαφων.....εχω το Wondershare MobileGo for Android αλλα δεν μου φαινεται και πολύ σοι....επισης.... το εκανα αυτό και μου εβγαλε μια οθονη που λεει για mount system partition unmodified... unmodified system detected, TWRP can leave your system partition unmodified to make it easier for you to take official updates. TWRP will be unable …
-
Βαck up
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ , και για τις υπολοιπες αποριες μου , εχετε να πείτε κατι? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Βαck up
Μήνυμακαποιο (ασφαλες) software για διαχειριση της συσκευης?...πχ εξαγωγή επαφων.....εχω το Wondershare MobileGo for Android αλλα δεν μου φαινεται και πολύ σοι....επισης.... το εκανα αυτό και μου εβγαλε μια οθονη που λεει για mount system partition unmodified... unmodified system detected, TWRP can leave your system partition unmodified to make it easier for you to take official updates. TWRP will be unable to to prevent the stock ROM from replacing TWRP and will not offer to root your device....ZIP i…
-
Βαck up
Μήνυμασε εχασα ..
-
Βαck up
ΜήνυμαΝαι ε?? ποσταρε μου λιγο το link γιατι εκανα αναζητηση και χαθηκα.. ελπιζω να εξηγει τι είναι τα TWRP ή CWM... eυχαριστω πολυ
-
Connection
Μήνυμαναι δεν μπορεσα, μονο όταν απενεργοποιώ το usb tethering ''βλεπει'' ο υπολογιστης το τηλ.
-
Βαck up
ΜήνυμαΠοιος είναι ο πιο ασφαλης τροπος για back up?? Η δυνατότητά που προφέρει το τηλεφωνο ή καποιο αλλο thirdparty software ή και τα 2?