Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 253.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από thanos5692: “Προχθές είχα και γω ίδιο θέμα και έκανα ξανά μάνα απτήν αρχή πέρασμα καινούργια Ρομ αλλά τλκ το θέμα το είχε η google. Μήπως παίζει και σε σένα το ίδιο;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μου πέρασε από το μυαλό γιατί όντως τα τρελά lagαρισματα τα κάνανε το chrome και το google play, αλλά ήταν γενικά λόγο πολύ όλο το τηλέφωνο ήταν πολύ αργό. Λογικά η google καθυστερουσε όλη την λειτουργία του.Συ τώρα πια Ρομ φοράς? Και συ σε hermes είχες το θ…
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
Μήνυμαso far so good, λες να του έκατσε βαρύ το miui 9?? Να μην το βάλω ακόμα??
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
Μήνυμα@geoanto555 ειχα περασει το τελευταιο twrp, 3.2.1.0 και μου εκανε το κρασαρισμα, μετα δοκιμασα το 3.1.0.0 και δειχνει να δουλευει καλα για την ωρα.... να ηταν το recovery?
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
ΜήνυμαΕιπα να περασω την τελευταια V8 αλλα παλι μου βγαζει τα γνωστα error , μηπως ειναι το twrp? Περασα το τελευταιο που υπαρχει, 3.2.1.0 να περασω την προηγουμενη εκδοση?
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
ΜήνυμαFastboot dev or stable?????
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Παράθεση από geoanto555: “Βαλε μια fastboot και clean all ” fastboot με το miflash σου πρότεινε, όχι μέσω twrp. ” Ναι σωστος , λαθος ειδα. Δηλαδη ακολουθω ολη την διαδικασια με fastboot με την μονη διαφορα οτι θα βαλω πιο παλια ρομ;
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Μπα όχι, Βαλε μια fastboot και clean all και δοκιμασε το έτσι. Να ειναι λιγο παλια η ρομ. ” Οπα clean all? Να τα επιλεξω ολα δηλαδη; Και data dalvik cache ολα τα κουτια;; Επισης οταν λες λιγο παλια ρομ;;
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “και ρίξε μια fastboot καλου-κακού... ” Γιωργο το θεμα ειναι οτι εριξα fastboot με το flash tool , μετα με adb περασα το το twrp , καπακια φλασαρα την τελευταια σταθερη, μετα στο miui set up ξαναμπηκα twrp , ξηγηθηκα FORMAT DATA και factory reset ξανα φλασαρα την τελευταια σταθερη και τελος. Δουλεψε καλα για 2 μερες και μετα κολληματα, πολλααααα κολληματα. Κυριως σε εφαρμογες google. Chrome ,google play αλλα και οι αλλες εφαρμογες κολλανε γενικα. Απεγκατεστησα την ενημερ…
-
Ξαφνικα αργο τηλεφωνο
ΜήνυμαΧαιρετω παιδες, θελω να ρωτησω αν εχει τυχει σέ κανενα το τηλεφωνο του μα γινει αργο και πολλες φορες να μην αναταποκρινετε. Εχω το redmi note 2, του εχω περασει την τελευταια σταθερη(δεν μπορω να παραθεσω εικονα, κολλαει κ δεν ανοιγει) πριν απο 2 μερες,δουλεψε αψογα και τωρα που σας γραφω το κινητο σερνεται ελεινα . Να σημειωσω οτι ακουλουθησα πιστα τις οδηγιες( factory reset-format data) και συν οτι εχω φαλσαρει 2 φορες την rom ,την πρωτη φορα νομιζα οτι δεν πατησε καλα αλλα τωρα τι στο καλο σ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Οι οθόνες που δεν είναι αυθεντικές υπάρχει περίπτωση Να έχουν κολλημένο στραβά το lcd οπότε να μην πατάνε καλά κ να σπάνε. Όσο για τα λινκ...κράτα μικρό καλάθι. ” Δηλαδη λες ότι ο άλλος μπορεί να μου πουλήσει κουφά για ορίτζιναλ, όσο το λια αφή ,αυτή που πέρασα την πρώτα φορά και μου έσπασε ,ήταν όντως Λία αφή της και φαινόταν πολύ καλή ποιοτικά αλλά δυστυχώς ..... "ΚΡΑΚ" παει τρώγοντας το ξενερωμα της ζωής μου...
-
@geoanto555 Παραγγειλα αυτή και αυτή αλλά πριν από αυτές πήρα μια ιμιτασιον ,όπως αποδείχθηκε, από ένα μαγαζί της Αθήνας,μένω Μυτιλήνη. Έβαλα λίγο το youtube να παίζει και ότι έβλεπα έκανα επακριβώς.... Αφού πέρασα την νέα οθόνη και αφού είδα ότι δούλευε, προσπάθησα να κουμπώσω την συσκευή και στο τελευταίο κλακ μαζί ακούστηκε και ένα "ΚΡΑΚ" ,ναι σωστά το κατάλαβες, η ολοκαίνουρια οθόνη έγινε θρυψαλα, και ερωτώ τώρα εγώ.... αυτή την στιγμή κρατώ στα χέρια μου ένα redmi note 2, μέχρι και μπουνιά …
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Επανεκκίνηση έκανες; Έβαλες την ελληνική έκδοση μιας και έχεις ελληνικά Windows; ” NAI TO EKANA
-
Παράθεση από amavroudis: “Σου το έβαλε και ο Γιώργος @George Kaggelaris επάνω Download Πακέτο δυνατοτήτων πολυμέσων για εκδόσεις N και KN των Windows 10 from Official Microsoft Download Center Κατέβασε και πέρασε το να τελειώνεις. ” Σας το ειπα, το εχω περασει ηδη αλλα τπτ, δεν βγαζει MTP USB DEVICE
-
Παράθεση από amavroudis: “Για δες και αυτό από την Ειρήνη @fog Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86 ” τι εννοεις δεν καταλαβα???