Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 253.
-
RE:
skepasti21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Τίποτα τέτοιο αλλά νάσαι καλά ΥΓ. γένους θηλυκού .” LOL Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Το format είναι η ολική διαγραφή και διαμόρφωση ενός δίσκου (πχ. στο pc) ή τμήματος αυτού (partition). Στην περίπτωση του format data, στο κινητό, είναι η διαγραφή και διαμόρφωση του data partition. Disk formatting - Wikipedia” Πούλησα ένα aqua χωρίς να περάσω rom με το mi flash , θεωρώντας ότι το format data ήταν αρκετό, και όταν ο νέος ιδιοκτήτης περασε την εφαρμογή WhatsApp του εμφανισε τις δικές μου επαφές. Λογικό? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Κάποιες φορές από έκδοση σε έκδοση (twrp, rom) ή και μοντέλο κινητού, διαφοροποιείται η διαδικασία για διάφορους λόγους. Με τους νεότερους οδηγούς ή τις απαντήσεις εδώ, προσαρμόζεται στην κάθε περίπτωση. ;)” Αδερφέ ακαδημαϊκός καθηγητής είσαι? μπράβο σου. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Όχι, το twrp δεν είναι κάποια αναβάθμιση της rom. Μπαίνει από fastboot και στην περίπτωση της official rom, πρέπει αμέσως να γίνει boot σε αυτό και να φλασάρουμε το supersu, αν θέλουμε και root, αλλιώς το lazyflasher. Η official με custom recovery - twrp- χωρίς κάποιο από τα 2 παραπάνω φλασαρίσματα, δεν bootάρει.” Δεν μου είπες όμως τι ακριβώς κάνει το format data..☹️ Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “@skepasti21 To twrp και η rom είναι 2 διαφορετικά πράγματα. Ένας οδηγός που θα αναφέρεται στην εγκατάσταση του twrp δεν έχει λόγo -και συνήθως δεν το κάνει- να αναφέρεται τι θα γίνει και πως μετά, στο κινητό. Σταματάει κάπου στη στιγμή που το περνάς ή κάνεις boot σε αυτό. Από την άλλη ένας οδηγός για εγκατάσταση custom rom, αλλαγή από official σε custom, αναβάθμιση custom σε νεότερη κλπ. περιέχει πιο αναλυτικές οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει στο twrp. Για όλα αυτά βέβαια υπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σε όλα τα κινητα πλην του hennessy δουλεύει η εντολή. Το factory reset δεν έχει να κανει με το twrp αλλα με την ρομ που θέλεις να περάσεις. Αν το βάζεις πρώτη φορά ναι κάνεις γιατί από official πας σε custom.” Στο 3.0 δεν λέει κάπου για factory reset. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Πιθανόν εννοείς το format data που ανέφερα πιο πάνω. Αν το είδες κάπου αλλού, περιέγραψε τι επιλογή κάνεις να το δείξει αυτό, για πιο σίγουρη απάντηση :)” Ναι αυτό , σόρρυ δεν έχω το twrp τώρα. Άσχετο, μπορώ να φλασαρω το twrp μέσα από το updater της official stable? Εχω ξεκλειδοτο bootloader. Μάλλον είπα κοτσάνα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΕννοώ , η εντολή fastboot boot twrp μετά το φλασαρισμα του recovery ισχύει και στο 3.2.1? Επίσης στο 3.2.1 είναι απαραίτητο το factory reset με την πρώτη είσοδο στο recovery, αυτό ισχύει και στο 3.1? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Παίζει ρόλο το "βάθος" της καθαριότητας. Το factory reset -και συγκεκριμένα το κομμάτι του που κάνει wipe data- σβήνει όλες μας τις ρυθμίσεις, τις εφαρμογές που προσθέσαμε εμείς, επαφές κλπ. Υπάρχει όμως ένας "χώρος" που ονομάζεται internal storage που αυτός δεν καθαρίζει με απλό wipe. Είναι ο χώρος που συνήθως κρατιούνται οι φωτογραφίες μας, η μουσική και εκεί κάποια προγράμματα αποθηκεύουν εχρεία που κατεβάζουν. To factory reset λοιπόν φέρνει τη rom στην αρχική της κατάσταση…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από skepasti21: “Όπως επίσης ότι απαιτείται και FR με την πρωτη είσοδο στο recovery. ” έγραψες αυτό και νόμιζα ότι ζητάει format data” Τελικά ισχύουν και για τα 2 twrp ? Εννοώ την εντολή και το FR . Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Και στο 3,2,1 έχεις πρόβλημα?” Δεν έχω κάποιο θέμα, δες πάνω. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI
ΜήνυμαΌπως επίσης ότι απαιτείται και FR με την πρωτη είσοδο στο recovery. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΛαθος
-
ΜήνυμαΜόνο στο Hennessy διάβασα ότι δεν ισχύει. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΣτο 3.1 δεν ισχύει η εντολή fastboot boot twrp? Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Μπερδεγουεη με whatsapp
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Αυτό που έκανες (factory reset) δεν κάνει διαγραφή φακέλους από τον αποθ/κο χώρο. Redmi Note 3 pro” Οκ μετά 2,5 χρόνια χρήστης έγινα σοφότερος... Έπρεπε να του φλασαρω fastboot για σίγουρα πράγματα. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Δεν μιλάω για SD για το αποθ/κο του κινητού το έκανες διαγραφή Redmi Note 3 pro” Αυτό που έκανα ήταν swipe factory reset και παρακάτω που κανείς erase all γραφωντας "yes" Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Το πρόβλημα ήταν ότι στο internal storage δεν έγινε διαγραφή ο φάκελος what's app. Όταν έκανες από το twrp διαγραφή έκανες wipe internal storage Redmi Note 3 pro” Το aqua έχει ένα storage, δεν είχα βάλει SD card. Στάλθηκε από το Redmi 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk