Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 253.
-
Δηλαδή στο aqua το πρόβλημα υπάρχει γιατί υπάρχει fastboot μόνο από Κίνα? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παίδες είστε γενικά ευχαριστημενοι από την αποδοση του wifi γιατί έμενα μου έχει σπάσει τα νεύρα εδώ και ένα χρόνο που το έχω, όποτε βρίσκει ένα τοίχο και σε μια απόσταση 6-8 μέτρων, το σήμα έρχεται και φεύγει, έλεος!! η γυναίκα μου δίπλα με το iphone δεν έχει κανένα θέμα και με δουλεύει και μου λέει τα γνωστά για κινεζιές και τα ρεστα..... και ακομα....ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ εδώ μέσα που δεν μπορεί να γράψει ΕΝΑ (-1-) μήνυμα με 160 χαρακτήρες???? Από τότε που σταμάτησε ο @dnomikos να βγάζει τα modα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Το sms160 mode δουλεύει στο aqua @dnomikos, @gkalen, @DimAstegos?? ” Όχι. Και να δουλεύει κατα τύχη κάποια παλιά έκδοση σε ορισμένες συσκευές, καλό είναι να μη το βάζετε στις τωρινές εκδόσεις, γιατί σίγουρα δεν θα συνεργάζεται σωστά με τις υπόλοιπες εφαρμογές της MIUI.” Και τι κάνουμε, περιμένουμε??? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το sms160 mode δουλεύει στο aqua @dnomikos, @gkalen, @DimAstegos??
-
Γενική συζήτηση για το Mi-4S
ΜήνυμαΚαλημέρα. Υπαρχει κάποιος με το συγκεκριμένο κινητό που έχει πρόβλημα με την μαμά εφαρμογή μυνηματων και δεν μπορεί να γράψει 160 χαρακτήρες για ένα μύνημα (κεφάλαια).
-
Παράθεση από fog: “@skepasti21 Συνήθως από τη μια έκδοση στην επόμενη, δε χρειάζεται factory reset. Υπάρχουν όμως φορές, σε ειδικές περιπτώσεις, που χρειάζεται. Πάντα όμως αν χρειάζεται κάτι, αναφέρεται στο πρώτο μήνυμα (της ανακοίνωσης της έκδοσης της rom) τι είναι αυτό και για ποιές περιπτώσεις ή συσκευές ισχύει. ” Αρα εγω που απο την 7.5.11 dev πηγα στην τελευταια ARΩΜΑ χωρις FR δεν τρεχει κατι εεε?? παντως το τηλεφωνακι δειχνει νορμαλ μεχρι στιγμης.... και επισης ηθελα να ρωτησω κατι αλλο...…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostas1alina: “@skepasti21 σε ido...... Το app της πειραιως εδώ και πολλές rom ανιχνεύει ότι είναι root......αλλά με αφήνει κανονικά να συνδεθώ.” Ναι και μένα με άφηνε αλλα μετά από 2-3 προσπάθειες. Τώρα το έχω φτιάξει. Κομπλέ. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από redSparrow: “Καλημέρα. Θα προτείνω κάτι αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξει. Αν φυσικά κάποιος γνωρίζει μπορεί να με διορθώσει... Φαντάζομαι για όσους έχουν πρόβλημα με εφαρμογές τραπεζικών συναλλαγών, η εφαρμογή μπορεί να αναγνωρίζει το ROOT με διάφορους τρόπους ( δεν είναι μόνο η ύπαρξη ενός apk αρχείου ή κάποιας εγκατάστασης αυτού). Οπότε η πρόταση μου είναι η εξής : Backup μέσω του twrp και μετά factory reset. Εγκατάσταση magisk από την αρχή και εγκατάσταση της εφαρμογής της εκ…
-
Παράθεση από c3250nik: “Παράθεση από skepasti21: “Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ kati θα ξερει παραπανω και μου λεει οτι ειμαι root ” Και εγω δουλευω Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ, πολλους μηνες και ειμαι Root, ποτε δεν μου εβγαλε τετοιο μηνυμα .....Μηπως ειναι κατι αλλο που θελει ρυθμηση? ” Ελα ντε! Υπαρχει τετοια ρυθμιση?? Μου εχει σπασει τα...νευρα!
-
RE:
skepasti21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Γράψε λάθος... αν σου πω νόμιζα έχεις ferrari.. Κάνε ένα καλό, ανέβασε μου κάπου το boot.img και δώστο μου. =============== Απρ 30th 2017, 10:48am =============== @skepasti21 έλα στο τσατ..” Ναι νταξ, οκ , ξέρω 2 πράματα αλλά δεν είμαι και προγραμματιστής ... Ξειγα τι είναι αυτό.. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Για κάνε μια δοκιμή με boot απο fastboot ” Εμένα λες?? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από skepasti21: “mi4s??? ” Παρόμοιο με το libra δεν είναι αυτό??? snapdragon 808?” Σωστός ο παίκτης :)185d9d4dc7fcee8064c3e00a6c5f2303.jpg Τα χρώματα καψούρα
-
Το app της ΠΕΙΡΑΩΣ kati θα ξερει παραπανω και μου λεει οτι ειμαι root
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Μήνυμαmi4s???
-
Sport24 app
ΜήνυμαΟλο και κάποιος θα υπάρχει που να έχει το εν λόγω app. Έχω θέμα με τα push notifications, έχει κάποιος άλλος θέμα? Ή αν υπάρχει η δυνατότητα από κάποιον που έχει όρεξη και χρόνο βασικά ,να το εγκαταστήσει και να το παρακολουθήσει? Είμαι στην 7.4.20 / mi-4s
-
Τι γίνεται με το root? Το root check λέει ότι δεν είναι Root. Έχω και το Magisk ,πρέπει να κάνω κάτι σε αυτο?