Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 253.
-
Παράθεση από skepasti21: “Περαστικε μόλις η fixed σε aqua ,play store έστρωσε αλλά παραμένει το πρόβλημα με τα sms. ” Update, περασα από πάνω το mod του @dnomikos από την ενότητα downloads και έστρωσε και αυτό, τώρα υπάρχει όντως θέμα με τον συγχρονισμό των κλήσεων. Είναι τελικά θέμα των σερβερς ,και αν είναι γιατί δεν υπάρχει σε όλους αυτό το πρόβλημα?
-
Περαστικε μόλις η fixed σε aqua ,play store έστρωσε αλλά παραμένει το πρόβλημα με τα sms.
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “Τότε, το region του κινητού σου δεν είναι Ελλάδα αλλά κάτι άλλο. Η εφαρμογή δουλεύει μόνο όταν το region είναι Ελλάδα εκτός αν βάλετε ROM του EU οποίος "σκαλίζει" την εφαρμογή Μηνύματα για να παίζει με region Πολωνίας. ” Λογικά δεν είναι ελληνικό το region γιατί το έχω πάρει από vickmall, αλλά γιατί να υπάρχει θέμα τώρα και δεν υπήρχε με oλες τις προηγούμενες ΡΟΜ ? Κάποιο mod δεν παίζει να βγει για την αντίστοιχη ΡΟΜ? ” Δε…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “Για κοιτάξτε το πάλι. Μετά από factory reset, πρέπει να ανοίξετε τον διακόπτη "Μηνύματα 160 χαρακτήρων" από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής Μηνύματα. Αν έχετε την γλώσσα του κινητού στα Αγγλικά, είναι η επιλογή "Use GSM Alphabet". ” Για να μιλάμε τεκμηριωμένα επισυναπτω screenshots. ” Τότε, το region του κινητού σου δεν είναι Ελλάδα αλλά κάτι άλλο. Η εφαρμογή δουλεύει μόνο όταν το region είναι Ελλάδα εκτός αν βάλετε ROM του EU…
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Τo sms mod, φτιαχτηκε? ” Όλες οι 7.4.6 για όλα τα κινητά, περιέχουν και πάλι υποστήριξη 160 χαρακτήρων από την Xiaomi. ” Παντως στο mi 4s δεν δουλεύει και δεν έχει επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων για ενεργοποίηση του mod. Παρακαλώ βοήθεια. ” Παράθεση από koukis: “Sms mod δε λειτουργεί πάλι στο libra. Playstore ok επίσης κατά τα άλλα μέχρι τώρα όλα φαίνονται καλα. ” Για κοιτάξτε το πάλι. Μετά από …
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Τo sms mod, φτιαχτηκε? ” Όλες οι 7.4.6 για όλα τα κινητά, περιέχουν και πάλι υποστήριξη 160 χαρακτήρων από την Xiaomi. ” Παντως στο mi 4s δεν δουλεύει και δεν έχει επιλογή στις ρυθμίσεις μηνυμάτων για ενεργοποίηση του mod. Παρακαλώ βοήθεια.
-
Τo sms mod, φτιαχτηκε?
-
Παράθεση από zaf_4: “@fog και εγώ με τη σειρά μου, ευχαριστώ τον @gkalen που μου είπε κάτι απλό και μετά βοήθησα και εγώ με την μεριά μου. Έτσι είναι το φόρουμ μας... αλληλεγγύη! ” Κανα screenshot παίζει?? Εμενα το mi-4s γυρισμένο στα ελληνικά δεν έχει τέτοια επιλογή.
-
Παράθεση από Bodai: “@skepasti21 ξερουμε ότι υπάρχει πρόβλημα και το ψάχνουμε. Λίγη υπομονή... ” Ααα οκ δεν ήξερα.... Αναμένω τότε.Λογικα θα βγει ενημέρωση στην πρώτη σελίδα του παρόντος,σωστά?
-
@Bodai @dnomikos Την πέρασα 2 φορές κιόλας και το SMS mod δείχνει ότι δεν υπάρχει ή δεν έχει περαστεί. Εμπεριέχεται στη ΡΟΜ ή πρέπει να την περάσω ξέχωρα από πάνω?? Δοκίμασα εγώ να περάσω ένα mod που βρήκα στην ενότητα downloads αλλά μόλις τo πέρασα, στο boot μου κόλλησε στις τελιτσες και αναγκάστικα να ξανά φλασαρω για να χαθεί το mod και να ανοίξει η συσκευή (mi-4s). Παράθεση από Angelos Antonopoulos: “περα από ότι δεν έχουμε 160 χαρακτήρες δεν υπάρχει και ηλεκτρονικής επιλογή στις ρυθμίσεις ”…
-
Τελικά τι σβήνει το twrp??
skepasti21 - - Recoveries
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Με την επιλογή αυτή σβήστηκαν τα δικά σου αρχεία/ρυθμίσεις που υπήρχαν μέσα στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου αλλά όχι αυτά που πιθανόν έχεις στην κάρτα μνήμης. Sent from my SGP612 using Tapatalk ” Εχω το mi4s και δεν έχει sd.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από fog: “Η πολύ γενική απάντηση είναι πως σβήνει ότι του πεις εσύ να σβήσει. Ειδικά με το factory reset κάνει επαναφορά στις ρυθμίσεις τις εργοστασιακές, όπως λέει και η λέξη. Αυτό σημαίνει πως το κινητό θα ξεκινήσει με τη rom που φοράει χωρίς τπτ άλλο από δικές σου ρυθμίσεις ή data. Δεν σβήνει αρχεία που έχεις ρυθμίσει να κρατάει στο Internet αλλά ούτε αυτά που έχεις σε κάρτα μνήμης. Sent from my SGP612 using Tapatalk ” Μα δεν έκανα κάποια ρύθμιση για να κρατήσει κάτι συγκεκριμένο, πρ…
-
ΜήνυμαΕιπα να κανω καθαρή και μετά factory reset μου σβηστικανε οι φωτογραφίες που είχα τρεβηγμενες εγώ , όχι κάτι άλλες που είχα αποθηκεύσει από το νετ. Επίσης τραγούδια και κάποιες ταινίες έμειναν ανέπαφες. Και κοντεύω να το κάψω , το factory reset μέσω twrp τι σβηνει τελικά??? Ααα έκανα και wipe dalvikcache/cache αλλά δεν νομίζω να παίζει ρόλο.
-
Είναι νορμαλ που δεν μπορώ να κατεβασω νέα εικονίδια μέσα από τα θέματα??
-
Παράθεση από latsialis: “οχι δεν εκανε εργοαστασιακο,απλη εγκατασταση..esy ekaneς εργοατσαιακη? =============== Απρ 2nd 2017, 11:30am =============== Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από latsialis: “καλημερα παιδες. εγκαταστησε ενας φιλος στο mi4s .. κ χαθηκε απο τις ρυθμίσεις το fingerprint.. εχει καοιος αλλος το ιδιο προβλημα ? ” Eμενα λειτουργει κανονικα. ” εκανες κανονικη εγκατασταση? η factory reset? ” factory
-
Παράθεση από latsialis: “καλημερα παιδες. εγκαταστησε ενας φιλος στο mi4s .. κ χαθηκε απο τις ρυθμίσεις το fingerprint.. εχει καοιος αλλος το ιδιο προβλημα ? ” Eμενα λειτουργει κανονικα.
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από skepasti21: “ΟΚ ολα καλως μονο που στο τελος του flash βγαζει Ε:unknown command [J] στα κόκκινα. ξέρω οτι το κοκκινο στα flash δεν ειναι καλο. ” Σε γενικές γραμμές, αλλά το συγκεκριμένο δεν πειράζει. Ανοιξε η συσκευή? ” Ναι ανοιξε ολα καλα δειχνουν αλλα πατησα και γω στην αναβαθμιση του twrp μετα το flash, τι παιζει? Θα χω θεματακι?
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από skepasti21: “Ρε παίδες δεν καταλαβαίνω, τι είναι αυτό που λέει να περάσουμε 6.12.22?? Έψαξα στην ενότητα με τις ΡΟΜ και την συγκεκριμένη δεν την βρήκα. ” Ριξε μια ματιά ακόμα στις οδηγίες .. ” ΟΚ ολα καλως μονο που στο τελος του flash βγαζει Ε:unknown command [J] στα κόκκινα. ξέρω οτι το κοκκινο στα flash δεν ειναι καλο.
-
Ρε παίδες δεν καταλαβαίνω, τι είναι αυτό που λέει να περάσουμε 6.12.22?? Έψαξα στην ενότητα με τις ΡΟΜ και την συγκεκριμένη δεν την βρήκα. Ειμαι στην 6.12.8 dev στο mi 4s, μπορώ να την περάσω κατευθείαν?
-
Αλλοίωση μπαταρίας Mi4s!!!
ΜήνυμαΚαλό κουράγιο φίλε μου σε καταλαβαίνω ,μιας και έχω και γω το ίδιο ελπίζω να μην πάθει και μένα τα ίδια.