Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 253.
-
Ένταση ήχου
ΜήνυμαΟκ ευχαριστώ
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασες να απενεργοποιήσεις το dolby atmos ?” Δεν υπάρχει κάτι άλλο... Ναι το δοκιμασία αλλά δεν μου είναι αρκετό, για παράδειγμα στον gomplayer στο PC κατεβαίνει μέχρι το 5% και μετά ανά 1%... Τι ζητάω εε? Ας το αφήσουμε άμα είναι κάτι εξεζητημένο.
-
Ένταση ήχου
ΜήνυμαΥπάρχει δυνατότητα για περαιτέρω ρύθμιση(μικρό ρύθμιση) του ήχου. Συγκεκριμένα όταν παίζω κάποιο παιχνίδι ή όταν βλέπω ταινίες και έχω την ένταση του ήχου στο πρώτο επίπεδο ,είναι αρκετά δυνατό και ακουγετε μέχρι και στο διπλανό δωμάτιο ,οπότε θέλω αν είναι ακόμα χαμηλότερα.
-
Gkalen 6.9.15
ΜήνυμαΑπό τότε που πέρασα την συγκεκριμένη σε mi 4s,δεν χτυπάει το ξυπνητήρι οταν είναι στο αθόρυβο... Χθες λίγο και θα εχανα την δουλειά μου. Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια... ” Δοκίμασε να περάσεις μόνο το mod από εδώ. ” Ευχαριστώ έστρωσε.... Δεν το είχες περάσει μέσα στην ROM? Μήπως έγινε κανένα μπέρδεμα στην εγκατάσταση? Στάλθηκε από το MI 4S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν ολοκληρώθηκε σωστά η εγκατάσταση της ROM. Ισως να μην έχεις και το Dolby atmos και να σου λέει στο Σχετικά με το τηλέφωνο by xiaomi-eu.” Έχεις δίκ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Παράθεση από skepasti21: “το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια... ” Δοκίμασε να περάσεις μόνο το mod από εδώ. Παράθεση από stavregos: “Μπορω να κάνω εγκατάσταση της νέας rom χωρίς να κάνω factory reset?? ” Αν είσαι με developer ή πολύ παλιά stable, θέλει factory reset. Αν είσαι με πρόσφατη stable, ναι την περνάς από πάνω χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο :)” Ευχαριστώ έστρωσε.... Δεν το είχες περάσει μέσα στην ROM? Μήπως έγινε κανένα μπέρδεμα στην εγκατάσταση? Στάλθηκε α…
-
το sms mod 160 δεν δουλεύει! Γράφω κεφάλαια...
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
Μήνυμα@lallasgr βοηθεια! οπως ηταν αναμενωμενο και μενα κολλησε στο 50% , περασα το hotsot shield και οταν γινεται πρασινο δεν μπορω να φορτωσω σε καμια σελιδα, και αυτο που λες οτι διαλεγεις UK IP , πηγα να το διαλεξω και γω και μου εβγαλε οτι ειναι επιλογη μονο για elite
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΤο zip για το ΜΙ FLASH TOOL UNLOCK μου το βγαζει κατεστραμενο.... βρηκα ενα λειτουργικο εδω