Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Παράθεση από geoanto555: “Μα δεν φλασαρεις δεν βλέπεις τι σου λέει; Το κινητό το είχες κάνει καμία αλλαγή; Ανοοξε το flashall και σβήσε τις γραμμές που γράφουν nitrogen εφοσον έχεις το mi mix3. ” το max 3 εχω οχι το mix 3.οχι τι αλλαγη ειχε την global με ανοιχτο bootloader και προσπαθω να βαλω την china.
-
Παμε παλι τα ειπαμε με τον Ανεστη-nasdriver στο τηλεφωνο μου ειπε να κατεβασω αλλη rom την κατεβασα (nitrogen_images_V10.3.4.0.PEDCNXM_20190820.0000.00_9.0_cn)και καθε φορα που θα φλασαρω να σβηνω το log αρχειο το εκανα.επισης μου ειπε να δοκιμασω αλλο miflash του 18.Προσπαθω τωρα με το παλιο του 17 και βρισκομαι εδω. edit εχει φτασει στα 900s και ειναι ακομα ετσι.
-
Και πάλι ευχαριστώ. Είναι σίγουρο αυτό. Θα ενημερώσω.Απλώς είναι με εκνευρίζει γιατί δεν μπορώ να βρω το λάθος και μια διαδικασία 15 λεπτών έχει τραβήξει ώρες. Κάτι άλλο μήπωςμεσα από το mi flash πάνω αριστερά να κάνω εγκατάσταση πάλι τους drivers υπάρχει θέμα? Και κάτι άλλο σε αυτήν την έκδοση το mi flash έγινε εγκατάσταση στο υπολογιστή και από ότι είδα η τελευταίες τρέχουν από το φάκελο. Να κάνω απεγκατασταση αυτής και μετά να τρέξω την τελευταία?
-
Τίποτα ακόμα. Ξέρετε κανένα μαγαζί να το πάω να μου περάσουν την κινεζικη Δυστυχώς δεν έχω άλλον υπολογιστή να δοκιμάσω. Βαρέθηκα και φοβάμαι μην κάνω καμιά μαλάκια. Είμαι Αγίους Αναργυρους. Κεντρο περιστέρι κλπ Ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον. Η κανένας από εδώ μέσα με το αζημίωτο φυσικά. Σιγουρα έχω κάνει μαλάκια αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι?
-
Το κινητό είχε gloolal 10. 3.2.0 . Τουλάχιστον όταν το αφήνω στο fastboot κλείνει μετά από 10 λεπτά. Για την ψηφιακή υπογραφή τώρα νόμιζα ότι γίνεται στην αρχή της αυτόματης εγκατάστασης τον drivers αυτόματα στην επιλογή 1.Ο οδηγός αυτόματης εγκατάστασης τηρήθηκε με ευλάβεια.Επίσης anti δεν ειχε. Ο υπολογιστής έχει Windows 10 home.
-
Ακολούθησα τους οδηγούς εδώ μέσα αυτόματη εγκατάσταση drivers έλεγχος bootloader έλεγχος anti κατέβασα το mi flash έβαλα την fastboot ρομ στο c. Τα έκανα όλα σωστά επίσης το κινητό το βλέπει ο υπολογιστής κανονικά μόλις έλεγξα πάλι τον bootloader και είναι ανοιχτός. Επίσης έβαλα clean all κάτω δεξιά αντί cleen all and lock. Αυτό που με καίει είναι αν έχω brikari το κινητό γιατί δεν κλείνει πατάω το κουμπί και βγάζει το mi και μετά μπαίνει στο fastboot.