Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-50 από 50.
-
Επίσης θέλω να βάλω την ελληνική ρομ από το φόρουμ. Έχω βάλει στο max pro 4/128 ελληνική ρομ και ακόμα πετάει αφού απορώ γιατί αγόρασα το max 3.Τριων χρόνων τηλέφωνο και δεν μπορείτε να φανταστείτε πως πάει. Αφού πάτησε κάτω ένα Samsung a70 που πήρα για την γυναίκα μου. Η δουλειά που κάνετε ειναι τρομερή. Βάλτε ένα λινκ για την ελληνική ρομ.
-
Χρησιμοποιώ και εγώ μαγνητακι σε max 1 pro πολύ καιρό χωρίς θέμα. Περιμένω και εγώ ένα max 3 6/128. Απο ότι λέει το bangood είναι global rom αλλά μάλλον θα κάνω την διαδικασία που είπατε ποιο πάνω (πέρασμα china rom κλείδωμα και ξεκλείδωμα? για πλήρη έλεγχο της συσκευής. Έχω μπερδευτεί με τις ρομ όμως. Βρήκα εδώ κάποιες ρομ. Ποια από αυτές να κατεβάσω την τελευταία? Επίσης παίζει ρόλο αν είναι stable η dev? Κάπου διάβασα ότι μόνο με dev ξεκλειδώνει η όχι. Ρίξτε μια μάτα στο λινκ. 小米Max 3 MIUI稳定版…
-
Αλλαγή ρομ σε max prime
ΜήνυμαΠλάκα πλάκα μάλλον αυτό θα κάνω. Ευχαριστώ.
-
Αλλαγή ρομ σε max prime
ΜήνυμαΔεν έχω την τελευταία έχω όπως είπα την XTRV 9.2.1.0 Ενώ έχει βγει όπως μου έδειξες η V10.1.1.0.NBCMIFI.Η τελευταία ελληνική για το prime είναι η 9. 5.2.0 την οποία πέρασα και το τηλέφωνο σερνόταν και γύρισα πίσω στην 9.2.1.0. Επίσης για το κανονικό max 32 έχει βγει ελληνική 9.5.4.0.Θα κάνω λίγη υπομονή ακόμα και βλέπουμε. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.
-
Αλλαγή ρομ σε max prime
ΜήνυμαΚαλησπέρα σε όλους. Ήθελα να αλλάξω την ρομ σε ένα xiaomi ma prime που έχω. Το τηλ έχει twrp και φοράει την stable ελληνική ρομ 9.2.1.0. Βασικά θέλω να βάλω την τελευταία official stable γιατί βαρέθηκα να περιμένω (για να βγει η ελληνική σίγουρα δεν έχει τόσο μεγάλη υποστήριξη από το forum και είναι λογικό πλέον γιατί είναι παλιό μοντέλο) Τώρα ερώτηση θα χαθεί το twrp ? Θα περνώ αναβάθμιση κανονικά με ota αν βάλω την official rom? Η διαδικασία για να την βάλω ποια είναι την βάζω στο τηλέφωνο και…