Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-30 από 30.
-
Παράθεση από echaosad: “Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων, παραλαμβάνω το poco μου. Με ενδιαφέρει να βάλω Global Dev την Official από το site της Xiaomi. Σύμφωνα με το Site της Xiaomi, αν δεν κάνω λάθος, μπορώ να την περάσω απευθείας μέσω του updater χωρίς να χρειάζεται ξεκλείδωμα του bootloader. Βέβαια μετά θα κάνω αίτηση για ξεκλείδωμα του bootloader για να είμαι έτοιμος όταν το χρειαστώ. Εσείς τι λέτε? Την περνάω από πάνω κατευθείαν ή θα χρειαστεί άλλη διαδικασία? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρη…
-
Από πέρσι ασχολούμαι με αυτό το φόρουμ, είναι κυριολεκτικά αχανές με γιγαντιαία βάση συσκευών και υποστήριξη. Όμως, δε χρειάστηκε να κάνω λογαριασμό, διότι έβρισκα ότι ήθελα από τα εξωτερικά links που υπήρχαν στα διάφορα threads και posts. Όμως, το τελευταίο μήνα διαχειρίστηκα 4 διαφορετικές συσκευές και έπεπεπε να κατεβάσω mods κτλ από attachments, άρα έπρεπε να κάνω λογαριασμό. Το θέμα είναι μόνο στο captcha όταν κάνεις register. Κατά τ' άλλα το google translate δουλεύει υπερωρίες, αφού έχω au…
-
Ε αυτη θελει fastboot και twrp για να μπει και δυστυχως format internal storage. Αξιζει ομως, δε ματαπαω σε stable. Φανταζομαι εχεις δει τη λιστα με τα χαρακτηριστικα της. 2 εφαρμογες απο google εχει μονο και εχουν ξεφορτωθει τις σαβουρες της stable. *Εκανα επιτελους λογαριασμο και στο 4pda, γιατι εκει εχουν δικο τους ολοκληρο παραδεισο απο mods, themes κτλ αλλα με downloads σε μορφη attachments... Δοκιμασα και μερικα θεματακια! Βεβαια, ολα τα καλα mods θελουν magisk ή twrp.
-
Παράθεση από angeloscha: “Παράθεση από giokou: “Καλά αυτό το έκανα από τη 1η στιγμή, γιατί εδώ είναι αποκλεισμένο το market. Τα καλύτερα θέματα όμως και δη για Miui 10 που έχω τώρα, είναι στο forum της xiaomi κι όχι στο market, οπότε πρέπει να γίνουν import κτλ. ” Για δωσε κανα λινκ για theme... Poco friendly ” [MIUI Designer Team] Night Star - Themes - Xiaomi MIUI Official Forum Δε ξέρω τα γούστα σου, αλλά αυτό έχω τώρα και είναι απίστευτο, τα θέματα για miui 10 είναι ποιοτικότατα! Μόνο με τη r…
-
Παράθεση από CrisPaf77: “Καλημέρα φίλε μου, για αρχή δοκίμασε να βάλεις region την Ινδία. Θα εμφανιστουν τα themes το mi app και το IR face unlock επίσης. ” Καλά αυτό το έκανα από τη 1η στιγμή, γιατί εδώ είναι αποκλεισμένο το market. Τα καλύτερα θέματα όμως και δη για Miui 10 που έχω τώρα, είναι στο forum της xiaomi κι όχι στο market, οπότε πρέπει να γίνουν import κτλ. Άσε, το τι διάβασμα έχω ρίξει τη τελευταία βδομάδα δε λέγεται, για να μάθω τα κατατόπια. Εργατοώρες...
-
Καλησπέρα, πρωτάρης στο MIUI, προερχόμενος από σειρά ετών με Touchwiz. Νύχτα με τη μέρα κατά τη γνώμη μου, μετά από 2 βδομάδες με Poco. Ταχύτατο και ελαφρύ, νομίζω βρήκα το λιμάνι μου για αρκετό καιρό! Δεν ήξερα τι πραγματικά εστί miui, όλα ξεκίνησαν όταν άρχισα να ψάχνω αντικαταστάτη του Galaxy S7 και μόλις χαλβάδιασα το Poco, ήταν έρωτας με τη 1η ματιά και κατάλαβα τι θα πει ακαριαία απόκριση στα πάντα. Είμαι power user κι αναμένω αυτό το ρημαδο TWRP να φτιάξουν σωστά για το ''μικρό'' μας, αν …