Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 47.
-
Μπήκε και η sim μεχρι στιγμής όλα καλά (είχα θεμα με τα data αλλα είχα δει ηδη οτι το προβλημα εμφανιζεται σε αρκετους, οποτε ακολουθοντας τις λυσεις απο το φορουμ είνα ΟΚ). 2 χαζές ερωτήσεις έχω μόνο. 1η: όταν περνας νέα επαφη και σου λεει οτι θα αποθηκευθει στον Mi λογαριασμο εννοει μονο τη συσκευη η και cloud; 2η: το pin της sim card πως αλλαζει; (φανταζομαι είναι άλλο απο το pin για κλειδωμα της συσκευης)
-
Παράθεση από zisistil: “nano γιατί να πάρεις; Εγώ την έκοψα μόνος μου και πήρα προσαρμογέα αν θέλω να την χρησιμοποιήσω σε παλιό κινητό! Πανεύκολη δουλειά! Έχει οδηγούς στο Ιντερνετ. ” Έχω την ιδια sim απο 2000-2001 (δε θυμάμαι ακριβώς) και σκέφτηκα ότι είναι ευκαιρία να πάρω μία καινούρια, 16-17 χρόνια δεν είναι και λιγα...
-
Λοιπόν 2 μέρες τώρα με τη Official Global Stable όλα καλά. Βεβαία με μέτρια χρήση καθώς υπάρχει ένα μικρο θεματάκι, δεν έχω ακομα sim γιατι πηγα στη cosmote να πάρω μια nano και τους είχαν τελειώσει τεσπα. Ως νέος χρήστης να πω και γω τη μικρή μου εμπειρία. Το κινητό φαίνεται πολύ δυνατό, νομίζω για κάποιον που δεν έχει ξαναδουλέψει xiaomi θέλει κάποιο χρόνο για να το μάθει και να βρει τις διάφορες παραμετροποιήσεις/επιλογές που έχει. Εγω ήθελα να το πάρω και να φοράει την official stable γιατί …
-
@George Kaggelaris Για να είμαι σίγουρος οτι δεν έχω κάνει βλακεία. Το MiFlash tool το κατέβασα απο εδώ xiaomiflashtool.com/ και κατέβασα την τελευταια έκδοση 20161222, αλλάζει κάτι; Όταν τελειώσω θα πρέπει να κάνω κάτι άλλο; κάτι να ελέγξω συγκεκριμένα; (εννοώ πέρα απο τη γενική λειτουργία). Ακόμα δεν του έχω βάλει ούτε sim (πρεπει να πάω στη cosmote να βγάλω μια πιο μικρή γιατί αυτή που έχω τώρα μετράει 16 χρόνια και καταλαβαίνεται...)τι να ζητησω micro ή nano sim; ούτε micro sd λέτε να επηρεά…
-
ωραια, ξεκλείδωμα bootloader done! Για να βάλω την τελευταία official global stable ακολουθώ αυτόν τον οδηγο Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A; αυτον Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) ; η κάποιον άλλον; Του πέρασα την china dev 6.11.24 Είναι κάτι άλλο που πρέπει να κάνω;
-
Λοιπόν ήρθε σήμερα η άδεια για ξεκλείδωμα. Θα ξεκινησω τη διαδικασία το βραδυ που θα είμαι σπίτι. Ακολουθω αυτον οδηγό Flash / Unbrick Redmi 4/Prime/4A βάζω China Dev. (με τις προτροπές του @George Kaggelaris λεω να βάλω την 7.3.2). Και αν ολα έχουν πάει καλά βάζω και την Official Stable και τέλος. Την τελική official την βάζω με τον ιδιο οδηγό; Είναι κάτι άλλο που πρέπει να προσέξω; Γενικώς για να περάσω μια rom πιο πρόγραμμα είναι καλύτερο να χρησιμοποιώ;
-
@George Kaggelaris είπες βαριές κουβέντες (deep flash cable) και με τρομαξες . Εχω κάνει αίτημα απο χθες για ξεκλειδωμα ελπιζω να μην αργήσουν. Αν θυμάμαι καλά κάπου είχα διαβάσει οτι οταν φλασάρειςν Official Stable ξανακλειδώνει ο bootloader, ισχύει; Αυτο "Device critical unlocked: false" αυτο σε τι αναφερεται; (ειναι στο screenshot σε προηγούμενο μηνυμά μου (1214))
-
@George Kaggelaris Κοίτα για την υπογραφή αφού περάστηκαν κανονικά οι drivers και το αναγνωρίζει λέω να μη το πειράξω. Για να καταλάβω, για να βάλω Official Stable μπορώ και όπως είμαι τώρα; Αλλά προτιμότερο να μην το κάνω κατευθείαν, αλλά πρώτα να το ξεκλειδώσω και μετά να τη περάσω; Σε edl μπαίνει (recovery mode με volume up & power), το είχα τεστάρει από τον οδηγό για την αυτοματοποιημένη εγκατάσταση. Μόνο που το menu στο recovey mode ήταν όλο στα κινέζικα (φαντάζομαι λόγω rom) Κοιτούσα τον ο…
-
@George Kaggelaris Λοιπόν ξεκιναμε με τα βασικα, bootloader κλειδωμενος. Εδω να πω κατι παραξενο που μου συνεβει, ετρεξα το προγραμμα σου για απενεργοποιηση της υπογραφης, ετρεξε κανονικα εκανε επανενεκκινηση αλλα κατω δεξια γωνια δεν εβγαλε τιποτα. Δοκιμασα μετα και τον οδηγο @lallasgr Οδηγός απενεργοποίησης του ελέγχου της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα Windows χ64. Ακολουθησα και τις 2 μεθοδους που περιγραφει, και μετα την επανεκκινηση κατω δεξια δεν εβγαζε παλι τιποτα. Συνεχισα με την εγκαταστ…
-
@George Kaggelaris καλα το καταλαβα... Λοιπον ξεκινησα τον ελεγχο για το bootloader αλλα δε βλεπει τη συσκευη οταν το συνδεω. Να φανταστω εχει να κανει με τους drivers. Χρησιμοποιω την αυτοματοποιημενη εγκατασταση που εχεις στην υπογραφη και συνεχιζω; Υ.Γ.: Επειδη κατα 95% σε official stable θα παω ηθελα να την εχει ηδη για να αποφυγω ολη αυτη τη φασαρια, ειδικα οταν ειδα και τον @spoulk που πηρε απο το ιδιο μαγαζι να λεει οτι εχει official υσηχασα. Ισως βιαστηκα τελικα.... . Δεν μπορεις να τα ε…
-
παραλαβη σημερα απο giztop. Γρηγορα και χωρις τελωνειο . Παραθετω και screenshot απο το about γιατι αν και μου ειπαν οτι θα εχει official stable νομιζω οτι δεν.... Δεν εχω δει κατι παραξενο αλλα αυτα τα 2 μηδενικα στο τελος καπως με προβληματιζουν, για πειτε και σεις ρε παιδια forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/32729/
-
Παράθεση από spoulk: “@pixy84 Έκανα προ ημερών παραγγελία το Redmi 4 pro gray. Mια καθυστέρηση μερικών ημερών στο ξεκίνημα και τώρα ταξιδεύει... Θα δείξει... ” Thanks. Εκανα και γω σημερα. Απο επικοινωνιαμε το support που επιβεβαιωσαν οτι υπαρχει stock για το γκρι και οτι ερχεται με official global rom (για να δουμε). Χρησιμοποιησα και μια επιλογη +19$ που ελεγε οτι tax and customs included και χρονο παραδοσης σε 7-12 εργασιμες, ελπιζω να μην ηταν μουφα. Θα δειξει ο χρονος...
-
camera
Μήνυμαπαντως νομιζω οτι τα κουμπια ετσι κι αλλιως δε φωτιζονται (τουλαχιστον ετσι εχω διαβασει, ας με διορθωση καποιος κατοχος)