Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 373.
-
Παράθεση από taxbak: “Παράθεση από giasoy: “Παράθεση από taxbak: “ρε παιδια που πηγαν οι ρυθμισεις στην μπαταρια που δημιουργουσαμε προφιλ για το wifi δεδομενα κτλ , ωρα ενεργοποιησης - απενεργοποιησης ? ωστοσο η αυτοματη ενεργοποιηση δεν λειτουργει εαν σβησει το κινητο ” Ρυθμίσεις-Μπαταρία-Τροφοδοσία ή Διαχείρηση χρήσης Μπαταρίας ” εννοουσα πριν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε προφιλ (ενεργό wifi κτλ ) που το καθένα ενεργοποιουταν συγκεκριμενη ώρα ” Δυστυχώς στο MIUI 8 τα προφιλ αντικαταστάθηκαν α…
-
Παράθεση από taxbak: “ρε παιδια που πηγαν οι ρυθμισεις στην μπαταρια που δημιουργουσαμε προφιλ για το wifi δεδομενα κτλ , ωρα ενεργοποιησης - απενεργοποιησης ? ωστοσο η αυτοματη ενεργοποιηση δεν λειτουργει εαν σβησει το κινητο ” Ρυθμίσεις-Μπαταρία-Τροφοδοσία ή Διαχείρηση χρήσης Μπαταρίας
-
Σε RN3Pro Kenzo τα notification led δουλεύουν μια χαρά.
-
Παράθεση από makis1024: “@giasoy εκκαθάριση δεδομένων εφαρμογής browser δοκίμασες; Proud member of xiaomi miui gr ” Έκανα εκκαθάριση, δουλέυει με Google keyboard και δεν δουλεύει με Swiftkey, τελος πάντων μικρό το κακό
-
Έκανα την δοκιμή με τον στοκ browser επειδή το ανέφερε ο @thod. Εγώ δουλεύω τον firefox και εκεί δουλεύει μια χαρά.
-
Παράθεση από makis1024: “Φίλε μου εμένα δουλεύει το space, αλλιώς δεν μπορώ να στο αποδείξω, μόνο να σου στείλω το κινητό. Proud member of xiaomi miui gr ” Φίλε μου καλέ, δεν ζητάω αποδείξεις ούτε και αντιπαρατίθεμαι, αναφορά εvός bug γίνεται....
-
Ποιά απόδειξη; δεν δείχνεις κάτι.. Όταν πατάς το space δεν αφήνει κενά. αν πληκτρολογήσεις δυο λέξεις και στις ξεχωρίσει το swiftkey τότε ΟΚ αν θες να το κάνεις χειροκίνητα, Δεν.. Σε μένα τουλάχιστον, σε σένα δεν ξέρω μπορεί να δουλεύει.. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15673/ Edit: ήδη ανέβασες φωτο... άρα σε σένα δουλεύει, έχουμε βέβαια και άλλα κινητά
-
Παράθεση από makis1024: “Σε εμένα δέχεται κενά αλλά με swift key keyboard όταν το βάζω σε αριθμούς, παίρνει έναν αριθμό και γυρνάει μόνο στο αλφάβητο. Proud member of xiaomi miui gr ” Επειδή και εγώ swiftkey δουλεύω, δεν αφήνει κενά στη πληκτρολόγηση στην πάνω μπάρα που λέει "Εύρεση ή εισαγωγή ιστοσελίδας" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15667/
-
Παράθεση από thod: “Ρε παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με τον Internet browser; Εάν δοκιμάσω να κάνω αναζήτηση από την μπάρα διευθύνσεων δεν δέχεται το κενό διάστημα. Είναι κάποιο bug της Ρόμ ή είναι κάποια ρύθμιση που δεν γνωρίζω; Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι και σε μένα
-
Και είναι η πρώτη ρομ που μετά απο κάποια ώρα το wifi απενεργοποιείται από μόνο του ενώ σερφάρεις.
-
Περίεργο Factory Reset - Shell
giasoy - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΣτην 6.6.23 εμφανίζεται πάλι το shell. To ανέφερα στο νήμα για την 6.6.23 εδώ
-
Άντε πάλι !!! shell !!! Έχει τύχει και σε άλλον; Εμφανίζεται (τουλάχιστον σε μένα) όταν συνδεθεί σε pc στον οποίο υπάρχει εγκατεστημένο το mi pc suit, ανεβαίνει η θερμοκρασία, ξεφορτίζει αντί να φορτίζει και συνεχίζει ακόμα και μετά την αποσύνδεση από το usb, το shell σταματάει με επανεκκίνηση. Η λύση: Απενεργοποίηση το su και όλα μια χαρά
-
Από 6.6.17 είμαι σε 6.6.23 μια μέρα περίπου και όλα μια χαρά, τα notification led είναι ΟΚ, τα στατιστικά της μπαταρίας στο android και στο system android είναι 10% και 16% αντίστοιχα και γενικά χωρίς προβληματα μέχρι τη στιγμή που το πρίζωσα στο laptop να πάρω κάτι φωτό και αντί να φορτίζει αυτό ξεφόρτιζε και ανέβασε θερμοκρασία, ώπα λέω shell μου βρωμάει ανοίγω το GSAM και όντως..... πάλι μετά από καιρό ξαναείδα το shell !!!!! φάντη μπαστούνι. Τελος πάντων μετά από reset σταμάτησε, θα δούμε...…
-
Δεν ξέρω τι γίνεται με εσάς αλλά σε μένα η 6.6.17 δουλεύει μια χαρά. Από stable 7.3 περάστηκε η πρώτη 6.6.17 μέσω otg και τελείως καθαρή εγκατάσταση με full wipe (και τα data) και μετά 2 μέρες η fixed μόνο με dalvic και cache. Τα notifications που αναφέρεται δεν μου κολλάνε, σε κλήση αν πατήσω το power απλώς κλείνει την οθόνη, οι μαύρες οθόνες στον τερματισμό της κλήσης που σε όλες τις stable ήταν δεδομένο, έχει διορθωθεί μια χαρά, από μπαταρία πολύ καλύτερα από την stable 7.3: από το 80% στο 30…
-
Ήμουν στην τελευταία Ελληνική και πέρασα την πρώτη 6.17 χωρίς το fix μέσω otg και τελείως καθαρή εγκατάσταση (και τα data) έμεινα 2 μέρες και σήμερα πέρασα την τελευταία 6.17 πάλι μέσω otg μόνο με wipe cache και dalvic αυτή την φορά. Οσον αφορά το calculator δεν το κοίταξα καν ότι λείπει, και απορώ γιατί το αναζητάτε όλοι, ενώ υπάρχουν εφαρμογές σαν το Realcalc που είναι κατά πολύ καλύτερο. Μέχρι τώρα όλα δουλεύουν μια χαρά έχει και preroot και πέρασα και το Adfree για τις διαφημίσεις, το μόνο π…
-
Άντε.. μια μέρα ακόμα υπομονή για την MIUI8 !!!! MIUI 8 China Developer ROM 6.6.16 is to be released for public this Friday on June 17! Supported Devices: Xiaomi Mi 2/2S, Mi 3, Mi 4, Mi 4c, Mi 4S, Mi 5, Mi Max, Mi Note, Mi Note Pro Redmi 1, Redmi 1S, Redmi 2, Redmi 2A, Redmi 2 Prime, Redmi 3 Redmi Note 3G, Redmi Note 4G, Redmi Note Prime, Redmi Note 2, Redmi Note 3 MTK, Redmi Note 3 Qualcomm link
-
Φίλε @DrSaG Δεν πιστεύω οτι κανένας εδω μέσα έχει ποτέ αναφερθεί/κράξει την δουλειά των ανθρώπων που επεξεργάζονται τις rom και προσφέρονται αφιλοκερδώς, αλλά φυσικά και δικαιολογημένα αναφέρεται σε λάθη ή ελλείψεις που έχουν από τον δημιουργό τους. Εξάλου συζήτηση κάνουμε μεταξύ μας και τονίζουμε τα συν και τα πλην της εκάστοτε rom ή του ίδιου του κινητού. Επίσης άλλη μια λάθος συμπεριφορά είναι όταν κάποιος αναφέρει κάποιο bug ή την δυσαρέσκειά του σε κάτι του την πέφτουν μερικοί λες και έχουν…
-
Παράθεση από pavlidisc: “Παράθεση από giasoy: “@pavlidisc Να σου ζητήσω μια χάρη; μπορείς να δοκιμάσεις αναμονή αλλά μόνο με data να δούμε διαφορά;Και σε μένα όπως φαίνεται στο διάγραμα όταν είμαι σε wifi είναι πολύ λίγη η κατανάλωση αλλά σε 4G.... ” 100% αυτό κάνει διαφορά!!! Και δεν έχει κανένα νόημα να το δοκιμάσω σε μένα γιατί είμαι σε άλλη περιοχή. Τα Ελληνικά δίκτυα είναι Α-Θ-Λ-Ι-Α σε ποιότητα και ισχύ σήματος, τις περισσότερες φορές οι 4-5 μπάρες που εμφανίζονται στο κινητό είναι πλασματι…
-
Παράθεση από pavlidisc: “ edit Εγώ σε αναμονή παιδιά χάνω ελάχιστα...τόσο ελάχιστα που "φοβάμαι" να το πω...Όταν στην δουλειά έχει μεγάλο φόρτο και δεν προλαβαίνω στην ουσία ούτε να το ακουμπήσω το RN3, σε 12 ώρες ζήτημα να χάνει...4-5%...τώρα που μιλάμε, απο τις 7:30 έως τώρα...πήγε απο 35% στο 34% (συνδεμένο σε wifi)...!!! ” @pavlidisc Να σου ζητήσω μια χάρη; μπορείς να δοκιμάσεις αναμονή αλλά μόνο με data να δούμε διαφορά; Και σε μένα όπως φαίνεται στο διάγραμα όταν είμαι σε wifi είναι πολύ λ…