Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 373.

• Περίεργο Factory Reset - Shell

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “...δουλεύει !!! ...το κινητό φορτίζει & παραμένει κρύο... ...thnx...! ” Είδα σε προηγούμενα ποστ σου οτι σε εξυπηρετεί πολύ το MiPcSuite, δοκίμασε και το MyphoneExplorer το οποίο κάνει και συγχρονισμό των επαφών με το MS outlook... πράγμα που δεν γνωρίζει το MiPcSuite.. (ούτε extract δεν μπορεί να τις κάνει)

• Γιατί ταλαιπωρείστε; Εγκαταστήστε το GSam Battery Monitor Πατήστε πρώτα εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13001/ μετά εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13002/ και βλέπετε πόση ώρα έχει απασχολήσει το shell την cpu από την Τελευταία φόρτιση (αυτό αλλάζει) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13003/ Το κοιτάς και βλέπεις πχ 17min 54sec όπως παραπάνω συνδέεσαι με το pc, ή ανοίγεις κάποια εφαρμογή ή κάνεις οτιδήποτε άλλο. Ξαναμπαίνεις και κοιτάς το χρόνο του shell, αν…

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Φιλε μου @Souits αφού δεν είσαι root δεν έχεις superSU οπότε δεν μπορείς να δοκιμάσεις αυτό που λέω.

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Souits: “@giasoy Το Mount namespace separation από που το απενεργοποιείς;;;; ” Ανοίγεις το superSU πας ρυθμίσεις, σκρολ προς τα κάτω και το ξετικάρεις. Μετά επανεκκίνηση φυσικά. Και με αυτό διορθώνεται και το titanium backup που αλλιώς δεν δουλεύει. Για δοκιμάστε να δούμε..

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από jazzu4ia: “...μέσω του τασκ μάνατζερ των windows, δεν βλέπω κάποια διεργασία του mi pc suite να τρέχει, μόλις το συνδέω... ” δεν σε ενδιαφέρει τι διεργασίες κάνουν τα windows αλλά το κινητό.... Λοιπόν μετά από ψάξιμο το Mount namespace separation δημιουργεί “Insufficient free storage space” σε κάποιους όπως λέει εδώ και πρόβλημα overheating όπως πχ εδώ. Έχοντάς το απενεργοποιημένο και με το MiPcSuite να τρέχει, δεν ξεκινάει καθόλου το shell και αφήνει το κινητό να φορτίσει. Πριν το …

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Έχω κάνει αμέτρητες δοκιμές με MiPcSuite και χωρίς. Απενεργοποίησα το Mount namespace separation από τις ρυθμίσεις του SU και απεγκατέστησα το MiPcSuite και το κινητό φορτίζει όταν το συνδέεις στο usb (του pc πάντα) και δεν ξεκινάει το shell. Για δοκιμάστε με την απενεργοποίηση του Mount namespace separation

• Backups στο Mi PC Suite

giasoy - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από lallasgr: “Ποια έκδοση έχεις του Mi PC Suite?Μήπως δεν έχεις κατεβάσει την τελευταία. Τσέκαρε στο παρακάτω λινκ που αναβαθμίστηκε το πρόγραμμα πριν 3 μέρες! Mi PC Suite ” Ωραία αναβάθμιση...... και 1 μήνα πριν το ίδιο ηταν δυστυχώς το MiPcSuite θέλει δουλειά ακόμα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12945/

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παράθεση από Nikos572: “Αυτό το shell μου έχει γίνει εφιάλτης . Συνήθως εμφανίζεται όταν βάζω καμιά ταινία ή αρχείο mp4. Δεν ξέρω τι το ενεργοποιεί αλλά εδώ και δύο εβδομάδες που δεν έβαλα ταινία δεν ξαναεμφανίστηκε. Με επανεκκίνηση σε μένα φεύγει εντελώς από τα στατιστικά της μπαταρίας ” Ταινία δεν έχω δοκιμάσει, αλλά με επανεκκίνηση όντως φεύγει. Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από Nikos572: “Δεν ξέρω τι το ενεργοποιεί αλλά εδώ και δύο εβδομάδες που δεν έβαλα ταινία δεν ξαναεμφανίστηκε ” Δοκ…

• Παράθεση από larrydura: “Thn perasa xthes vradi thn ROM .. Mexri stigmhs ola pane Mia xara oute lags oute tipota.. To mono.. Bug?.. Pou exw einai oti sthn efarmogh messenger den mou emfanizei ta kefalakia otan mou stelnei kapoios minima.. Koitaksa Kai rithmiseis Kai einai ola kala.. Eimai sto xiaomi redmi note 2 me thn ellhnikh GTV ROM 6.4.7 ” ρυθμίσεις_Εφαρμογές_Messenger_τερμα κάτω:Διαχείρηση δικαιωμάτων_Τερμα κάτω τικάρεις:Προβολή αναδυόμενου παραθύρου

• Παράθεση από toniachem: “Παιδιά θέλω να αναφέρω ένα πρόβλημα που παρατήρησα στη συσκευή μετά την τελευταία ρομ. Οι φωτογραφίες στο άλμπουμ δεν περιστρεφονται μόνες τους και πρέπει να γίνεται χειροκίνητα κάτι που είναι εκνευριστικό. Γενικά το άλμπουμ έχει γίνει δυσχρειστο. Έβαλα αυτόματη περιστροφή από τις ρυθμίσεις αλλά και πάλι τίποτα.. Συμβαίνει σε όλους αυτό; ” Ναι και σε μένα το έκανε, καθώς επίσης έκανε και το ακόλουθο, όταν πήγαινα να βαλω την photo σε κάποια επαφή αν και την είχα γυρίσει,…

giasoy - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Άντε πάλι αυτό το ρημάδι το shell. Είμαι στην τελευταία Ελληνική 6.4.9 Στην παρακάτω περίπτωση ΔΕΝ είμαι σε κατάσταση μετά από update, που ίσως θα το δικαιολογούσε. Συνδέω το τηλ με usb στο pc του σπιτιού. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12895/ όπου βλέπετε πράσινο στην καμπύλη είναι συνδεδεμένο και υποτίθεται οτι "φορτίζει", κοιτάξτε την cpu. εδώ η θερμοκρασία forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/12897/ Σήμερα το δοκιμάζω (αφού έχω κάνει wipe dalvik και cache) στο pc της δουλει…

• Μιλας σε μια κλήση είτε με hands free η με bt, όταν τελειώσεις πατάς το κουμπί, η κληση τερματίζεται αλλά η οθόνη παραμένει μαύρη... αυτό αλλάζει; γιατί είναι πολύ σπαστικό

• Πάντως το fingerprint αν ιδρώνουν τώρα που καλοκαιριάζει τα χέρια σου δεν δουλεύει ούτε με ενέσεις.. Και κάτι ακόμα, μπορεί κάποιος να μου πει αν υπάρχει τρόπος να συγχρονίσω τις επαφές μου με το Outlook;;;;; εννοώ αυτό του office 2010 ή 2013;;;; Δεν θέλω μέσω cloud θέλω ένα τρόπο όπως το pc suite η το my phone Explorer;;;;

• Τι έγινε με το Redmi note 3 pro? Γιατί στο miui.com κατέβασαν την 6.4.7 και τώρα έχουν την 6.4.9?

• Παράθεση από Souits: “@jazzu4ia μια από τα ίδια...... Δεν ξέρω τι σκ@τα φταίει.... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ακριβώς τα ίδια με την περίπτωση που έχω αναφερθεί ξανά στη φώτο που είχα ανεβάσει ο 'γκρεμος' είναι όσο το κινητό είναι συνδεδεμένο στο pc.......

• Παράθεση από tsine: “Παράθεση από lallasgr: “@tsine τι ακριβώς θες να κάνεις? Έχεις twrp και θες να το αναβαθμίσεις? Δεν έχεις και θες να το περάσεις για πρώτη φορά? Για δώσε λίγες πληροφορίες παραπάνω να καταλάβουμε τι ψάχνεις!! ” Δεν ψάχνω κάτι απλά είδα ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί το odin η ακόμα και αν κάνεις root να περάσεις το twrpαπευθειαεψαπο το κινητό.. Προς το παρόν δεν έχω τίποτα... Sent from my Redmi Note 3 Pro using Tapatalk ” Το πιθανότερο είναι να έχουν γράψει odin αντί για MiFla…

• Παράθεση από tkvkp: “@giasoy και γω έτσι πιστεύω για το bt. Για τη μπαταρία που λες θα συμφωνήσω αλλά με κλειστό το κινητό τα βράδια. Πέρασα την 6.3.31. Με την πρώτη δοκιμή, θα αναφέρω αποτελέσματα. Sent from my Nexus 7 using Tapatalk ” Ναι το βράδια σε λειτουργία πτήσης. Μετά από δοκιμή με την 6.3.31 το bt δουλεύει μια χαρά με το multimedia του αυτοκινήτου.

• Παράθεση από mixaliscy: “Φίλε @giasoy δεν μιλάμε για battery drain αλλά για το συγκεκριμένο Shell. Εγώ από το πρωί έχω 7% από όλα και 47% από το Shell. Δηλαδή αντί να είμαι με 93% μπαταρία είμαι με 46%. Καλαμάκι και ρουφάει το άτιμο. Σύμφωνα με το τόπικ που είχα ανοίξει, αυτό πρέπει να έρχεται μετά από factory reset, αλλά κάθε μέρα νε λιγοστεύει και την 3η μέρα να εξαφανίζεται. Για να μη βιάσουμε όμως και αυτό το τόπικ θα σας συμβούλευα να μεταφερθούμε εκεί και να κάνουμε τις συζητήσεις μας για …

• Παράθεση από komatoza: “Παράθεση από Gorgolemis: “Παράθεση από Thracia: “@GorgolemisΔεν φεύγει αμέσως,γιατί μιλάμε για στατιστικά μπαταρίας.Απλά θα δεις ότι με την ώρα θα μειώνετε το ποσοστό του μέχρι να χαθεί ” Θα το δοκιμάσω και θα ενημερώσω.Πάντως πρέπει να το δούν λίγο οι Developers. Σε ευχαριστώ. ” Και έγω παιδιά έχω θέμα σήμερα με την μπαταρία. Είμαι με την τελευταία ελληνική dev και ενώ όλα ήταν οκ εχθές το φορτιζω μέχρι 100% και το αφήνω και σε μια νύχτα 10 ώρες έπεσε 22%. Το κινητό ήταν…