Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-373 από 373.

• Παράθεση από tkvkp: “@jerry007 οι άλλες ιδέες απαιτούν custom recovery και φυσικά root. Επομενως περίμενε το ξεκλείδωμα και πέρασε την ελληνική dev. ”

• Έγραψα τον παρακάτω οδηγό όσο πιο αναλυτικά μπορούσα: Αν θέλουν οι διαχειριστές ας το βάλουν στους οδηγούς. Καταρχήν πρέπει να έχεις περάσει τους drivers του κινητού στον υπολογιστή σου για να το βλέπει. - Ενεργοποιούμε to usb debugging ( Settings -- About Phone --> Πατάμε 7 φορές στο "MIUI version" και θα δούμε Enable Developer Options. - Μετά πάμε Settings - Additional Settings - Developer Options και ενεργοποιούμε το USB debugging - Κατεβάζουμε το adb.zip, πχ από εδώ το αποσυμπιέζουμε και τα …

• Oύτε εμένα τρίζει

• Παράθεση από Project_P: “Οσοι την εχετε τα πλαινα κουμπια παιζουν και εφαρμοζουν κομπλε? ειναι καθολου χαλαρα η εχουν θεμα οταν τα πατας (μιας και ειναι εξτρα της θηκης) Επιση ειδα και αυτη στο ebay με αλλη ''carbon'' πλατη, αλλα μοιαζει με ''μαιμου'' μιας και δεν δειχνει το εσωτερικο η παραπανω φωτο... Ipaky Hard Bumper Hybrid Soft Rubber Skin Case Cover for Xiaomi Redmi Note 3 | eBay ” Τα πλαινά κουμπια εφαρμόζουν μια χαρά και οταν τα πατάς δεν νιώθεις οτι υπάρχει κενό. Τώρα για αυτή που κοιτά…

• Χθες το βραδυ πέρασα την Ελληνική 6.3.2.4 ερχόμενος από την Αγγλοκινέζικη 6.3.24. Σήμερα το πρωι έβαλα το κινητό στην φόρτιση με τον μαμά φορτιστή από το 80% που ήταν να το παω στο 100% για να δω τι γινεται. Όπως φαίνεται και στο διάγραμα φορτίζω, πάω στο 100 μένει καποια ώρα εκει και όταν κάποια στιγμή κατέβασα το adfree έβγαλα το usb απο τον φορτιστή και το έβαλα στο PC για να το περάσω, εδώ αρχίζει το drain γκρεμός και η αύξηση της θερμοκρασίας. Στο τελος του drain βγαζω το κινητο από το pc γ…

• Δοκίμασα κι εγω όντως όλα μια χαρά με το bluetooth. Επιτέλους ολα καλά!!!!

• στον οδηγό του lallasgr το βήμα: 17) Πληκτρολογούμε τώρα την εξής εντολή: fastboot flash boot boot_crack.img και πατάμε enter χρειάζεται ή όχι;;; γιατί στον οδηγό εδώ δεν το έχει.... Πέρασα την 6.3.24 χωρίς το βήμα 17.

• Αν ξεκολλήσεις το chip από το πλαστικό τότε το πάχος μειώνεται πολύ αλλά πρέπει να λιμάρεις και λίγο το μονωτικό που φαίνεται από κάτω από τις επαφες τις σιμ, αυτό που προστατευει το ολοκληρωμένο, για να γίνει επίπεδο και να κοληθεί με κόλλα στιγμής. Αλλά και πάλι το πάχος είναι τέτοιο που το tray μπαίνει με δυσκολία, οι επαφές της sd δεν έχουν πρόβλημα, οι επαφές της sim όμως δεν ξέρω αν μείνουν "πατημένες" καιρό και μετά χρειαστείς μόνο σιμ τι θα γίνει.

• Παράθεση από tkvkp: “Με την 6.3.24 συνδέθηκα μια χαρά. Επιτέλους δηλαδή. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Λέγε τέτοια... μόλις πέρασα κι εγώ την 6.3.24 και θα δοκιμάσω το απόγευμα να δω, εμένα ενώ δείχνει συνδεδεμένο και στο αυτοκίνητο και στο κινητό δεν δουλεύει καθόλου. Αντε να δούμε

• Όλες οι official rom

giasoy - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Βγήκε η dev rom !!!!!! Κατεβάζω

• Την ίδια έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

• Λύση προβλημάτων με το wifi

giasoy - - MIUI ROM BUGs

Μήνυμα

Παράθεση από yliko: “πολύ ωραίες οι λύσεις αλλά λείπει μια περίπτωση. Αν έχεις stable έκδοση δεν μπορείς να δώσεις δικαιώματα root, τότε μπορεί κανείς να μου πει πως λυνεις το θέμα; διότι με developer το έλυσα κ γω. Το θέμα. Αν είναι ότι αποφάσισα να βάλω stable κ τώρα δεν βρίσκω τρόπο. Υπάρχει κανείς που έχει δώσει λύση στο θέμα με stable; ” Καταρχήν πρέπει να έχεις περάσει τους drivers του κινητού στον υπολογιστή σου για να το βλέπει. Ενεργοποιείς to usb debugging ( Settings -- About Phone -->…

• Χαιρετώ την παρέα σας, Αναμένω το Redmi Note 3 Pro και θα είναι το πρώτο μου miui. Καλή συνέχεια.