Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 373.

• Μετά τα bug της dev στο A12 πήγα στην τελευταία stable σε F2 pro, όλα μία χαρά αλλά δυστυχώς δεν δουλεύει το viber. Ούτε με μια ούτε με 2 sim, τι ρεσετ δεδομένων, τι απεγκατάσταση τι αλλαγή στην θέση της sim, τίποτα. Στέλνω στο viber support και μου κάνουν reset το account ,περιμένω 30 ώρες όχι 24 που λένε πάλι τπτ, δοκιμάζω τελικά σε άλλο κινητό και δουλεύει. Τώρα κατεβάζω την 12.5.5 θα έχω πρόβλημα επειδή είμαι στην 12.5.7 και πάω σε προηγουμένη;;;

• Παράθεση από kostakislarisa: “@gkalen του περνάω twrp και βάζω την τελευταία Α11 ; ” Και εγώ θέλω να γυρίσω σε Α11, αλλά αφού δεν δουλεύει το TWRP σε Α12 πως θα το περάσεις;;; Μήπως πρέπει να πάμε σε στοκ και μετά πάλι την διαδικασία για να μπει η xtrv??

• Παράθεση από gkalen: “@giasoy Ίσως χρειαστεί με format data πάλι αν δε διορθωθεί με το update .. ” Στην επόμενη θα ξανακάνω format data, γιατί τελικά με update δεν έφτιαξε. Έβγαλα το δαχτυλικό τελείως και στην επανεκκίνηση δεν το εμφάνισε, αλλά όταν το ξαναέβαλα πάλι τα ίδια. Επίσης ενα bug νεότητος, αν τo έχουν κι άλλοι, η προεγκατεστημένη εφαρμογή Ηχογράφηση δεν δουλεύει ενώ η smart recorder για παράδειγμα δουλεύει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70883/

• θα την ξαναπεράσω ως update να δω αν θα διορθωθεί

• Παράθεση από kostakislarisa: “Και εγώ ενημερωση ασφαλείας είναι 1 Νοεμβρίου χωρίς να το έχω κάνει χειροκίνητα και δεν αντιμετώπισα το πρόβλημα που αναφέρεις. Τώρα σου λειτουργεί κανονικά; ” το κινητο λειτουργεί αρκεί να μην έχουν το Νο8 τα pin (το δουλεύω δίκαρτο) twrp μπαίνεις;

• Καλημέρα, σε F2 pro φλασάρω χτές με fastboot και format data, όλα καλά. Ξαναστήνω το κινητό και σήμερα το πρωί, τι το ήθελα, μπαίνω Ρυθμίσεις-Κατάσταση ασφαλείας-Ενημέρωση συστήματος Google play και μου βγάζει οτι υπάρχει νέα ενημέρωση, η προηγούμενη ήταν 1-Σεπτεμβρίου αν θυμάμαι καλά, το πατάω να κάνει την ενημέρωση και ωωω τι καλαά.. μετά την επανεκίνηση δεν μπορώ να ανοίξω το κινητό.... το νούμερο 8 για να βάλω το pin είναι ακριβώς επάνω στον αισθητήρα του δαχτυλικού και μπορώ να πατήσω οποιο…

• δεν ξέρω τι γίνεται αλλά σε F2 Pro η τελευταία και η προηγούμενη σκίζουν την μπαταρία, στο μενού της μπαταρίας τα Άλλα= 73%, φόρτιση 100% στις 6 το απόγευμα και στις 11:30 την επόμενη έχει 27% με 2 ώρες και 7 λεπτά ενεργή οθόνη. Φλασάρω την 22/9 να δω.

• Αυτό πάλι ... να περνάμε καινούργια ROM καθε δυο μέρες.. Περάστηκε σε F2 pro.

• Σε f2 pro όλα καλά, για να δούμε τι λέει αυτή, με την προηγούμενη πάντως είχα 2 με 3 κρασαρισματα του κινητού μες στην βδομάδα. Πρώτη φορά αυτό, δεν μου το είχε ξανακάνει.

• Μόλις περάστηκε σε F2 pro, όλα δείχνουν καλά.

• Όλα μια χαρά σε F2 pro. Μια ερώτηση, θέλω να περάσω στης γυναίκας μου το Ginkgo την Xtrv, από το παραπάνω link με τα TWRP ποιό από τα 8 διαλέγω;; βάζω το τελευταίο ημερολογιακά ή προτείνεται κάποιο άλλο;;

• POCO F2 PRO

giasoy - - Poco F2 Pro (Lmi)

Μήνυμα

Πώς γίνεται η εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών; Κατεβάζω από APK mirror το Mi clock πχ , δίνω δικαιώματα στον file manager από εδώ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70401/ Δοκίμασα να δώσω και στο ρολόι δικαιώματα αλλά δεν,.... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70402/

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Μονο η πρώτη θέση έχει 5g δηλαδή μόνο sim1 ...και όχι κι δυο.... ” Χτές που το δοκίμασα σε περιοχή με κάλυψη 5g και από Cosmote (sim 1) και από Vodafone (sim 2), όταν διαλέγω να έχω internet απο την sim 1 έχω 5g, αν επιλέξω την sim 2 πάλι έχω 5g. Τουλάχιστον αυτό έδειχνε.. Εδώ που είμαι σήμερα παρόλο το 5g της cosmote, το LTE της vodafone φαίνεται πιο γρήγορο...

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από kostakislarisa: “@giasoy θέλω να κάνεις μια δοκιμή, κατέβασε την εφαρμογή speedtest της okla και όταν θα είσαι με 5g ανοιξε τη και δες αυτά που έχω με βελάκια στη φωτό. ” Με Cosmote forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70386/ Με Vodafone αλλά όχι 5G forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70387/

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@giasoy Twrp εδώ ... twrp-3.5.2-0-lmi-manuelbianco.img | by Camerado for Generic Device/Other Ελπίζω ότι δεν θα έχεις τα προβλήματα που ανέφερες , για το exchange το ανέφερε ο @kostakislarisa , για το gpay το έχω διαβάσει και στο source , πάντως αυτό που μπορώ να σου πω σίγουρα είναι ότι η dev rom είναι μακράν καλύτερη της stable τουλάχιστον για το Poco f2 pro ( lmi , Redmi K30 Pro ) .. ” Περάστηκε η τελευταία dev σφαίρα, δεν με ταλαιπώρησε καθόλου, είχα ξεκλειδώσει προ και…

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “@giasoy Όπως είπα με developer rom XTRV δουλεύει και το gpay ( δεν το χρησιμοποιώ αλλά μου είπαν ότι δουλεύει ) .. ” ....μετά από αυτά που άκουσα με βλέπω πάλι σε dev ..... Ερωτήσεις: κατεβάζω την rom για το HMK30Pro_21.6.9 (lmi) σωστά; TWRP ποιό από τα τρία κατεβάζω; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70380/ Edit: Η καλύτερα αυτό; : twrp_lmi_1206_wzsx150.img | by gkalen for Xiaomi

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από gkalen: “..,.......... 4. Δεν έχουν ακουστεί τέτοιου είδους προβλήματα με εφαρμογές , όλες δουλεύουν όπως θα έπρεπε , ποιος ο λόγος άλλωστε να βάλουμε XTRV και να μην καθόμασταν με την official .. ” Σε όλα τα υπόλοιπα θα συμφωνήσω αλλά στο 4 όχι. Δεν δουλεύουν όλες οι εφαρμογές όπως θα έπρεπε. Αν κάποιος θέλει να δουλέψει επαγγελματικά το τηλέφωνο δεν μπορεί, πχ ο exchange εμένα δεν μου έδινε πρόσβαση, όπως και το βολικότατο gpay που μπορείς να πληρώνεις παντού χωρίς να κουβαλάς κάρ…

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Ήρθαν οι καινούργιες official εδώ αλλά πρέπει να είσαι beta tester τουλάχιστον για το F2 pro.. Ελπίζω σύστομα να βγεί ΟΤΑ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/70376/

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Το 5g είναι μόνο στην πρώτη γραμμή ένα μόντεμ έχει...για την ρομ όταν λες eu τι εννοείς;;; Την official eu η custom rom ;;; ” Είμαι στην official 12.2.6.0 RJKEUXM . Ένα μόντεμ έχει το ξέρω αλλά αν και εφόσον επιλέξεις να έχεις 5g στην official, σου απενεργοποιεί την δεύτερη sim. Με λίγα λόγια παύεις να έχεις δίκαρτο κινητό.... Παράθεση από gkalen: “@giasoy Να προτιμήσεις την developer rom , καλύτερη από τη stable .. 5G δουλεύει κανονικά όπου έχει δυνατότητα ο πάροχος…

• POCO F2 PRO

Μήνυμα

Σκέφτομαι να περάσω την XTRV stable, τώρα είμαι στην 12.2.6 EU και δεν θέλω root, οι ερωτήσεις είναι: Το Google pay παίζει κανονικά; Διάβασα σε γειτονικό φορουμ ότι παίζει το 5g σε δίκαρτο, χωρίς να απενεργοποιήσεις την δεύτερη sim;;