Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 373.
-
Παρέλαβα χτές και εγώ 2 τεμάχια mi band 2 από το gearbest που παρεπιπτόντως η αποστολή έκανε 11 μέρες. Έβαλα την 2.3, έκανε pair, έγιναν 2 update στο firmware και ένα update στην γλώσα και έχω Ελληνικά μια χαρά, χωρίς να χρειαστεί η διαδικασία που περιγράφεται στο πρώτο ποστ. Νάσαι καλά γιατρέ!!!!! Η 2.4.1 γιατί λέει ΕΝ και όχι GR? Και κάτι ακόμη, η δόνηση δουλεύει μόνο στο ξυπνητήρι που ορίζεται από το mi fit; γιατί από το ξυπνητήρι που είχα ήδη ορίσει από το τηλέφωνο δεν δούλεψε.
-
mi scale εντυπώσεις...
ΜήνυμαΠαράθεση από @l3x1k0: “Έχουμε λινκ για version 2; Sent from my iPhone 7 Plus using Tapatalk ” Εδώ και εδώ
-
Σε kenzo δεύτερη μέρα τώρα τα πάει μια χαρά. Η περιοχή π.χ Πολωνία που έβγαζαν οι παλιότερες πού είναι σ' αυτή την rom?
-
Παράθεση από sourlas98: “Καλησπέρα στην κοινότητα , κάτοχος redmi pro με την τελευταία rom 7.1.19 πως σας φαίνονται τα ποσοστά? Είναι εντάξει οι αριθμοί? Έχω δώσει root access στην εφαρμογή.. Με την 6.12.29 έβγαζα 6:05 ώρες οθόνης με 28% υπόλοιπο ” Να σε ρωτήσω, το widget του GSM battery monitor σου δείχνει κανονικά;;; Γιατί εμένα στην τελευταία ρομ αν δεν το πατήσω να ανοίξει δεν δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας, δεν ανανεώνεται ενώ του έχω δώσει δικαιώματα, αυτόματη έναρξη κλπ Βέβαια έχεις άλλ…
-
Μολις περάστηκε η 7.1.19 και όλα μια χαρά. Τα πρωτόκολλα APN ξερυθμιζονται πάλι και θέλουν να οριστούν σε IPv4/IPv6 και όλα καλά με τα data. Η περιοχή γυρίζει σε Πολωνία. Ευχαριστούμε άλλη μία φορά!!!!!
-
Για όσους έχουν την mi scale.. είχα παλιότερη έκδοση mi fit και μετά από factory restore είπα να περάσω την τελευταία του γιατρού μας, πέρασε μια χαρά έκανα login αλλά επουδενεί να κάνει pair. Την έβγαλα και άρχισα να βάζω μια μια τις παλιότερες να δω με ποιά δουλεύει. Μετά από αρκετές προσπάθειες τελικά ανακάλυψα οτι αν δεν είναι ενεργοποιημένη η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ στις ρυθμίσεις ΔΕΝ συνδέεται η ζυγαριά με τίποτα . Ξαναπέρασα την 2.2.10 τελικά και όλα μια χαρά. Δοκίμασα με την αλλαγή γλώσσας σ…
-
+1και σήμερα Αν και πάμε περίπατο......
-
+1 και σήμερα panosa45
-
2η panosa45, αντε πάμε γερά. Καλή χρονιά σε όλους
-
+1 panosa45
-
Μια χαρά μπήκε στο kenzo. Εδώ ένα screenshot σήμερα το πρωί από την απόδοση της μπαταρίας με την 6.12.22 Εεεε πόσο παραπάνω από 8 ώρες ++++ SOT να ζητήσουμε πια..... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/26636/ Καλή χρονιά σε όλους!!!!!