Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 373.
-
Ανακοινώθηκε η παρουσίαση του Mi5s ; στις 27 Σεπτεμβρίου Η επίσημη ανακοίνωση βέβαια αναφέρεται στην παρουσίαση ενος νέου προιόντος: MI_S, αλλά τι κάνει νιαου νιάου? Με διπλή κάμερα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19732/ 164119 σκορ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19733/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19734/ Περισότερα εδώ
-
Παράθεση από mparaxir: “Θα βγάλουν σήμερα νεα ρομ; η μπα. Λογου που βγήκε την δευτερα; καλημερες. ” Η 6.9.22 έχει ήδη βγεί link
-
Όλα μια χαρά, πέρασε απροβλημάτιστα.
-
Παράθεση από ghost4047: “Καλησπερα! Με την 6.9.9 πως τα πατε? Εχετε παρατηρησει προβληματα. Εμενα δεν συνδεεται με το Bluetooth του αυτοκινητου. Δειχνει συνδεδεμενο αλλα σε παρενθεση γραφει (χωρις τηλεφωνο).Μεχρι την 6.8.18 δεν ειχα κανενα προβλημα ,εμπαινα στο αμαξι και συνδεοταν μονο του. ” Το bluetooth που δεν συνδέεται είναι bug, το έχω αναφέρει κι εδώ, θα διορθωθεί στις επόμενες . Κατά τα άλλα εκτός από κάποιες λίγες φορές που το fingerprint είχε μυωπία και δεν έβλεπε το δάχτυλό μου, όλα τα…
-
Παράθεση από lallasgr: “Οπότε όποιος θέλει κάνει κανονικά το ροοτ και μετά απλά απενεργοποιεί στο τέλος το superuser και λογικά θα είναι κομπλέ με τις εφαρμογές που ανιχνεύουν το ροοτ! ” Η γνωστή συνταγή που κάναμε και για το shell..... Τώρα όσον αφορά τα adway και AdFree που δουλεύω εγώ, κάνουν αναβάθμιση όποτε τα τρέξει ο χρήστης και αν δουν καινούργιο app με διαφημίσεις τότε κατεβάζει hosts. Παρεπιπτόντως έδωσα δικαιώματα στο AdFree την πρώτη φορά και την δεύτερη φορά δεν μου ξαναζήτησε
-
Μετά από λίγες δοκιμές, bug 1o: το bluetooth δείχνει οτι είναι συνδεδεμένο με το multimedia του αυτοκινήτου αλλά ΔΕΝ, ακριβώς τα ίδια με τις πρώτες dev που είχαμε. Το tethering που σε προηγούμενες ήθελε χέρι, εδώ μια χαρά. Παιδικές ασθένειες, σε επόμενο εμβολιασμό θα καθαρίσουν .
-
@MIUI_ART είναι ίδια με την rooted beta που δοκιμάσαμε ή έχει αλλαγές;
-
Και σε μενα η rooτed beta μια χαρά έκατσε με wipe dalvic και cache μόνο. Πλέον με SU και Dolby Atmos.
-
Την πέρασα κι εγώ όπως ο @caeser και όλα μια χαρά, η "ανατριχίλα" δεδομένη. Θα κάνω restore εφαρμογές κλπ θα δω αν έχει κλείδωσει ο bootloader και θα επανέλθω..